local-stats-pixel fb-conv-api

5 interesanti fakti, kurus, iespējams, nezināji par Garo no «Lielajiem muļķiem»9

123 7

Hello, pipl - it iz me again - Garais!

Pērnā gada nogalē tev bija lieliska izdevība uzzināt, kas es esmu, un redzēt mani apakšveļā. Bija labi, vai ne? Šogad es gribu šito te latiņu pacelt pa kripatu augstāk. Es tev izstāstīšu 5 interesantus faktus par sevi, bet tu man izstāsti, kurš ir tavs mīļākais hiphapa mākslinieks!

Trešais interesantais fakts par mani ir tāds - ka es vienmēr esmu soli priekšā citiem. Tā, piemēram, kad ir jāiet dzert, es vienmēr velku savu masku, lai man odi jebalu nekož. Citādi ir traki, tu izskatīsies no rīta kā tā tur Kardažjana ar piepūstām lūpām.

Ceturtais interesantais fakts par mani - es esmu izsmalcināts repčika meistars. Hiphaps ir man asinīs, tāpēc es gribu ne tikai ar vārdiem, bet arī ar saviem bītiem iekustināt visas latvju daiļavas, bet tikai ne tās, kas no tiem Mazajiem muļķiem.

Nu un tad tas piektais, bet gandrīz sūdīgākais no visiem interesantajiem faktiem - man ir vislabākie draugi, kuri vienmēr sargās manu pakaļu, arī tad, ja tā pakaļa būs izmērkta medū un man pakaļ dzīsies trīs gadus badā mērdēts lācis.

Ja tu gribi uzzināt par mani vēl kaut ko, tad uzdod jautājumus komentāru sadaļā. Es tev atbildēšu, ja man patiks tavs niks un jautājums.

Raksts tapis sadarbībā ar TET.​

123 7 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Večuk, es jau neko, bet tavai pakaļai līdz medum kā cūkai līdz kosmosam! 😂

5 0 atbildēt

Man ir jautājums! Kurš ir Tavs mīļākais manis pagatavotais ēdiens? 🤪

4 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt