Heijā, heijā, spocēni!
Šodien sniegputenis un vējš valsē un tvisto, bet nu vismaz lietus vairs nelīst
Kā jau varbūt ievērojāt, pavasara salāti nebija vienīgie uz galda. Tātad laiks atklāt otru salātu noslēpumu, ar kuriem nācās mazliet iesvīst
Heijā, heijā, spocēni!
Šodien sniegputenis un vējš valsē un tvisto, bet nu vismaz lietus vairs nelīst
Kā jau varbūt ievērojāt, pavasara salāti nebija vienīgie uz galda. Tātad laiks atklāt otru salātu noslēpumu, ar kuriem nācās mazliet iesvīst
Vārītus kartupeļus, burkānus un bietes sarīvē. Smalki sagriež ķiplokus un apmeeram 1/3 pievieno bietēm.
Sagriež iepriekš novārītu vistas fileju un servelādi (eZZiiCim bija neparastā ar ķiplokiem, bet labāk tomēr ņemt servelādi).
Vislabāk salātus kārtot apaļā cepšanas formā. Bet nebija.
Un tā, liek 2/3 kartupeļus, uzber 1/3 ķiplokus, sāla un veido majonēzes restīti.
Tad vista, majonēzes restīte.
Tad sīpoli, iepriekš aplieti ar karstu ūdeni (kam negaršo sīpoli, var izlaist), ķīnas kāposts, sāls, atlikušie ķiploki, majonēzes restīte.
Svaigs gurķis salmiņos, servelāde, majonēzes restīte.
Atlikušie kartupeļi, burkāni, sāls, majonēzes restīte.
Tad bietes, majonēze, kuru pārsmērē, un tad salātus uz vismaz 1 stundu leCskapī, lai viss savelkas.
Dekorē pēc brīvas izvēles.
Vualā! Viss gatavs, vēlreiz kopējais skats!
Sveiciens trešajās Lieldienās - atslodzes dienā, kad no gardumiem nekas nav palicis pāri!