local-stats-pixel fb-conv-api

Svētdienas braucēji.112

66 28

Braucu pats pirmo ziemu pie stūres, pie tam ar sūdīgām riepām un klasisko piedziņu ,taču brīnos par šiem svētdienas braucējiem, jo kā tikai sāk snigt un mazliet pasliktinās redzamība daži labi pa šoseju brauc 60-70 km/h ,tā radot avārijas situācijas, jo tiem, kas brauc ar atļauto ātrumu vai pārsniedz to ir lieki jāriskē ,lai tiktu šīm bremzēm garām. Pats interesantākais ir tas, ka lielākai daļai stāžs ir pietiekams, bet tik un tā ignorējot ceļa seguma kvalitāti un dodiet ceļu zīmi izlien priekšā, tā liekot pārējiem bremzēt un radot avārijas situāciju, jo ne jau vienmēr paspēj apstāties. Visbiežāk velkas sievietes  šādos laika apstākļos vai pensionāri, tad rodas jautājums ,kāpēc  tad braukt ziemā ,ja nejēdz braukt? Man ir pazīstamai vairāki cilvēki , kas ziemā nebrauc ,jo nevar normāli pabraukt, bet ceļi ir pilni ar tādiem ,kas uzskata, ka viss ceļš pieder viņiem, jo parasti galvenie autoceļi ir daudz maz notīrīti, tādēļ neredzu problēmu mazliet piespiesties tuvāk malai ,nevis braukt pa vidu un vēl vairāk apgrūtināt apdzīšanu, un tad kad signalizē šie indivīdi nesaprot, ko tad viņi dara nepareizi un uzskata, ka netraucē citiem ,un ka nevajag skriet, taču nesaprot, ka katrs brauc tā kā viņš jūtās droši, piemēram es tāpat arī ziemā braucu ātrāk par 100 km/h ārpus apdzīvotām vietām ,vismaz taisnos ceļa posmos un gaišā dienas laikā, kā arī zināmos ceļa posmos ,protams, ka neskriešu pa D-pils šoseju  uz 130 tumsā ,kaut gan vietām to var atļauties darīt, taču vajag arī skatīties spoguļos un ja kāds tomēr brauc ātrāk darīt visu ,lai atvieglotu viņam iespēju jūs apdzīt vai apsteigt, nevis domāt tikai par to kā pašam tikt līdz galam uzliekot mīksto un ignorējot citus .

Tāpēc lūgums bremzēm palikt mājās ,ja nejēdz braukt –paldies.

66 28 112 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 112

0/2000

atbildot uz coldasice komentāru " nē durik,gribēju uzzināt no kurienes tās brem... " a tu ar galvu domaa? saki ka pats pirmo ziemu brauc un shitaa nodirs visus..

Cilveeki ar pieredzi brauc leenak ziemaa un pietam sliktas redzamiibas apstaakljos, tieshi tapeec ka vinji zin ko var atljauties un kas skaitaas par debiilu riskeeshanu.. ;)

un vispaar ja acis tev nav dirsaa, tad tu redi ka priekshaa kads brauc ;)

6 0 atbildēt

autor, tāda sajūta, ka braukšana virs 100 tev ir tāda vīrišķības pierādīšana, ka neesi sēne? katrs brauc, kā liekas drošāk, vairāk satiksmi apdraud tādi skrējēji kā tu, kam liekas, ka brauc nenormāli labi, bet, kad vienreiz sanesīs, nespēsi savaldīt. Pats braucu jau 3o ziemu, un joprojām neliekas, ka ziemā varētu pārspīlēt. gonkot var noslēgtā trasē.

6 0 atbildēt

Cepums tev par bravuribu, bet stulba taa bravuriba. Zinu cilveku kurs masinu spej vadit taa ka neviens seit spokos esosais nestav klat, bet ievero piesardzibu. kad sasit savu masinu ieliec seit spokos bildes lai varam ierekt! ;) 

5 0 atbildēt

Izlasot rakstu man gribas teikt: ko rodas tādi, kam jāskrien vienmēr virs 100

Labi, pats arī neesu svētais, vienmēr ir drusku virs atļautā, bet tas ir labiem apstākļiem.

Man gribas dzīvot, tāpēc labāk pabraucu 10 min ilgāk, nevis aptinos ap kādu koku

5 0 atbildēt

jei boju šimkusi atradušies - man stāžs 12 gadu, bet šogad esmu peldējis uz 75 km/h (sajūta, ka tu neko nevadi). Bija, kas vilka uz 80 un 90, pēc tam grāvjos varēja redzēt. Ziemā ārpus pilsētas nesanāk braukt, bet kas attiecas pa pilsētu arī it kā iekļaujos plūsmā, bet ir pastākļi kas mainās pa stundām un pa Rīgas robežām  - un tad atsevišķās vietās arī 40 ir daudz. Pie mūsu neredzamajām kupenu pārrejām tu cilvēku ar 1.2 - 1.5 metru augumu pamanīsi tikai tad kad jau ir zebras un vecīt fiziku neapmānīsi.

4 0 atbildēt

Es esmu no mierīgajiem braucējiem un sliktos laika apstākļos neskrienu ar maksimālo atļauto ātrumu, nesaprotu, kur tev jāskrien? Ja man kautkur ir ar mašīnu jābrauc, es arī braukšu, ja uz apsnigušas šosejas nejutīšos drošs braucot ar 90km/h, braukšu ar 80 un man ir pilnīgi pie vienas vietas, ka tu mani uzskati par lēno braucēju. :)  Lēnāk brauksi, tālāk tiksi :) Un pēc tava teiktā var saprast, ka uz ceļa vsp var braukt tikai ļoti pieredzējuši šoferi vai arī pilnīgi idioti, par cik neesmu ne viens, ne otrs, tad laikam man jāstaigā visu laiku ar kājām un tiesības ir jāsakurina. :)

4 0 atbildēt

cit tev čalit gadu? varu derēt ka ne vairāk par 20.

Gribu redzēt kā tu runāsi tad kad tev uz apledojoša ceļa izlec priekša stirnu buks. Ja brauksi ar tādu pašu ātrumu kā vasarā pasaki kā tu nobremzēsi?

P.S. ja tajā video tu esi pie stūres tad es ziemā labāk negribētu atrasties uz vienas šosejas ar tev, jo mašīnu tu nemāki novaldīt

es labāk braucu lēnāk un pasargāju gan savu auto , gan veselību

4 0 atbildēt

Un par to ka mierīgi vari ņemt līkumus uz 130.... Donori ar tā sākumā domā pirms nonāk morgā.... bet tu turpini, iespējams parādīs degpunktā :)

5 1 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " ja lieki stūri nerausti neko nesametīs,ir s... " ai tu tak esi diivains :D:D gribu redzeet kaa tu savaaksi peec taa kad tevi sametiis uz 110 .. ;) un tici man, nevaig lieki raustiit stuuri, lai uz muusu celjoiem samet braucot uz 90, nemaz jau nerunaajot par aarpus pilsetas celjiem

nevaig skriet, tad nevaidzees apdziit..

3 0 atbildēt

ak tu nabadzinj, psc ... emotion

3 0 atbildēt

Izskatās, ka autors vēl nav pierdzējis sūdīgus ziemas ceļus, jo kā jau minēji bruac tikai pirmo ziemu un pa lielajām šosejām kur ceļš ir notīrīts. Dazreiz tie lēnie braucēji traucē, bet tomēr labāk ka vini brauc lēnām nekā ātri un izraisot daudzreiz bīstamākas situācijas uz ceļiem. Man pašam arī ir pirmā ziema savā braukšanas stāžā un ir gadījies ka mašīnu samet uz pilnīgi taisna ceļa, pie vainas bija izbraukātās rises. Tākā uz nezināmiem ceļiem ir jāpievērš liela uzmanība. Protams, ka braucot pa iztīrītu un zināmu ceļu tu jūties drošs un pārliecināts, bet ir arī tādi, kuri šos ceļus nepārzin tik labi.

3 0 atbildēt

jā bet ja tu kādu aizlidināsi uz pārrejas, nevienam neinteresēs peķšņi izlaca vai nē...

atbildot uz coldasice komentāru "EM>atbildot uz Inkaso komentāru " jei boju šimk... "  

3 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " nnav runa par to,bet ja ir atļautais braukš... " atļautais braukšanas ātrums nav obligātais braukšanas ātrums.

3 0 atbildēt

stulbs raksts! ver redzēt ka par drošību nedomā! ja vajag tad jābrauc un šubos vai pa tīru spoguli arī brauksi uz 100!

3 0 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " visu izsaka teksts braucu pie stūres pirmo zi... " un ko taa trase mainis? trase un iela vai soseja ir 2 dazadas lietas to taa kaa ar aptuveni 10 gadu staazu vajadzetu saprast. un autor, tas ka tu esi iemacijies trase slidinaties ir kakjim zem astes uz sosejas, ja tev masinu sanes uzdodot gazi ir loti viegli iztaisnot, kad sanesis kada manevra del tad netikai paspesi sabities bet pat bikses piedirst. ja baigi velies lidot dodies kkur uz trasi un iztrakojies. pasaki masinu un numuru lai varu no tevis uzmanities un lieku galvu kjila ka braucu par tevi labak, bet uzmanos (ziema)

2 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " tici man braukšu,jo ja ieskriešos līdz tam ... " var redzet ka tev bembis ir! :D tev ar ta diagnoze ir. :D

2 0 atbildēt

nu dalja taisniibas Tev ir, bet tieshi par tik cik Tu brauksi atraak, tas proporcionaali palielinaas iespeejamiibu iepisties kkaados suudos vai uztaisiit avaariju!

2 0 atbildēt

Nenoliegšu, ka ar dupšpiedziņu var labāk driftot, bet ar savu priekšpiedziņu es noteikti driftoju labāk nekā video redzētais BAMBISTS.... :D

2 0 atbildēt

atbildot uz OtOto komentāru " pašam šodien uz šosejas sanāca baigais joks, ... " tāpēc tuvu luksaforam nebremzēju,pat tad,kad iedegās sarkanais,jo nav jēgas,jo ja laicīgi neiedegās ,tad piebraucot tuvāk nav vērts pat bremzēt,jo var ieslīdēt krustojumā parasti braucu pāri,ja tikko dzeltano nomaina sarkanais,jo pārējās pusē vēl zaļais nav iededzies

2 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " nu piedod man,ja pa Tallinas šoseju var vil... " lol, tu vispirms uzzini kaa masina uzvedas uz 2 dazadiem cela segumiem, sniegam lielaka pretestiba ir kaa slurai un ja viens ritenis bus sniega tad raus uz graavi. ja tu nesaproti kapec brauc tuvak vidum tad nedirs ka lohi ir. braucu 3 ziemas un neviens lenais nav sagadajis problemas, nezinu kur tu vinus atrodi. riga-saldus braukaju gandriz katru dienu un nekas netrauce.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »