local-stats-pixel fb-conv-api

Slavētais un peltais20

78 7

Šķiet, ka neviens nekad nav intervējis Rockhopper. Tāpēc es nolēmu būt pirmais, kas viņu intervē. Un kāpēc gan interviju nepublicēt iteši Rockhopper nedēļas beigās, kad sestdiena un svētdiena ir šī spocēna slavināšanas dienas?

 

- Cik tev šobrīd gadu?

- 18, bet pēc pāris mēnešiem paliks 19

- Kurā datumā tieši?

- Piedod, bet uz šo jautājumu nesniegšu atbildi! :) Bet tas ir vasaras sākumā!

- Kad un kā sāki fanot par pingvīniem?

- Bērnībā, kā jau katram mazam bērnam, man bija sava mīļākā rotaļlieta! Citiem bija zaķīši un lācīši, bet man pingvīniņš :) Jau bērnībā es ļoti stipri mīlēju savu mīļo pingvīniņu un katru nakti gulēju ar viņu kopā! Kad paaugos, es vēlējos redzēt īstu pingvīnu. Aizbraucu uz Zoo dārzu ar cerību, ka redzēšu pingvīnu. Taču mani sagaidija vilšanās. Zoo dārzā viņu nebija :( Un tā es vēl šodien cenšos atrast vietu kur es varēt aplūkot īstus pingvīnus! :)

- Tad nāksies doties ceļojumā uz Vāciju. Tur esot skaista pingvīnu mājvieta iekārtota Berlīnes zooloģiskajā dārzā. Vai zināji, ka pingvīni dzīvo pat Āfrikas, Dienvidamerikas un Austrālijas krastos?

- Nāksies jā :p Zināju jā! :) Tieši no Austrālijas pongvīniem ir radies mans vārds! :) Austrālijā ir pingvīnu suga, ar tādām garām oranžām uzacīm. Tie ir tā saucamie Rockhopperi! :p

- Klinšlēcēj, vai zini arī kādu anekdoti par zvērēniem smokingā?

Kādā Ņujorkas bārā ienāk pingvīns, pienāk pie letes un pasūta dubulto viskiju. Bārmenis pilnīgā šokā uzreiz metas pie īpašnieka galdiņa, kur viņš kaut ko rēķina:

- Klausies, bārā ienāca PINGVĪNS un pasūtīja dubulto viskiju! Ko man darīt!

- Paņem no viņa 20 dolārus, saka īpašnieks, neatraujot acis.

Bārmens tā arī izdara. Pingvīns mierīgi samaksā un sūc savu viskiju, skatoties televizoru. Bet bārmeni moka ziņkāre, un viņš mēģina iesākt sarunu:

- Ziniet, vispār pie mums PINGVĪNI nav visai bieži viesi!

- Ja ņemsiet 20 dolārus par viskiju, nebūs arī!

- Un šo zini? Mana mīļākā:

Brauc vecis ar smago, ved pingvīnus uz Zoo. Autiņš protams noplīst. Sāk remontēt, te garām ar 600 jaunais krievs. Lāga dvēsele būdams apstājas, prasa, kas par lietu. Vecis šim šā un tā, - auto pagalam, aizstriķēt ar savu arī tu nevari... Biezais lāga dvēsele neliekas mierā, gribot tomēr kaut kā palīdzēt, sak, ko varot izdarīt ? -Nu, aizved tad pingvīnus uz zoodārzu. Sacīts, darīts, biezais sastūķē pingvīnus mersī un aizlaiž. Vecis paliek autiņu čiņīt.

Pēc pārs stundām skatās, biezais ar visiem pingvīniem brauc atpakaļ. Visiem pingvīniem beisbola kepkas galvā, knābji ar saldējumu notriepti, vecis ārprātā: - tu, ko? Biezais, lāga dvēsele, lepni stāsta: - zoodārzā bijām, tagad uz Lunaparku braucam!

- Šito nezināju! Ritigi laba! :D

- Nekas... Kādi vēl hobiji, ja neskaita apsēstību ar švītīgajiem putnēniem?

- Hobiji man ir daudz un dažādi, bieži vien pat visiem nepietiek laika. No bērnības jau zīmēju, un esmu sakrājis daudz savu darbu. Pašam varteikt sava kolekcija! :p No 14 gadu vecuma sāku nodarboties ar video montāžu. Spēju uztaisīt populārus video dažādos veidos, gan pēc stulbības, gan arī pēc nopietnības. Spēlēju ģitāru, piedalos teātra izrādēs, iespējams mācīšos par aktiera vai dizaineri. Pievelk dažādas kultūras. Esmu par mieru un toleranci :) Un tas ir tikai mazs kripatiņš ko par sevi varu pateikt! :D

- Tu esi pazīstams spokos ne tikai ar pingvīnrakstiem, bet arī ar savu neciešami pozitīvo attieksmi - kā tev izdodas būt tik pozitīvam? Meditācija, mīlestība vai kas narkotiskāks?

- Hmm, būtībā tas ka citi nodirš Rockhopperu, tas mani neuztrauc! Interesanti ir paskatīties cik cilvēki paliek traki. No malas vērojot, man sāk likties ka šie cilvēki ir pat slimāki par pašu Rockhopperu :D Kā arī es esmu jau pieradis pie šādiem komentāriem, un zinu to ka daži cilvēki speciāli grib lai es viņiem rakstu pretī ko negatīvu! Bet pati stiprākā atbilde ir smaidiņš [ :) ] tas spēj gan iepriecināt, gan arī saniknot!

- Taisnība... Bet to, ka man tie pingvīni mazliet par daudz sākuši kutināt nervus, to jau zini. Uzzinot, ka šonedēļ būs tava nedēļa es nopietni satrakojos un arī uzrakstīju negatīvu rakstu par tevi, kuru tu arī lasīji un iekomentēji. Taču, šodien izlasot rakstu, kurā rakstīji, ka nu esi administrators te, no sākuma nobijos, bet ieraugot rakstu sāku rēkt. Atzīstos, ka pirmoreiz savā mēnesi ilgajā pastāvēšanas vēsturē ieliku tavam pingvīnrakstam divus plusus, nevis mīnusu. Jautajums: apmēram cik daudz rakstu ir ieplānots šogad tieši par smokingputnu tēmu?

- Zinu, ka raksti par vienu un to pašu sāk kutināt nervus. Tas nav netikai lasītājiem, bet arī man! Smagi varbūt ir redzēt katru dienu rakstu par pingvīnu, bet vēl smagāk ir katru dienu tos izveidot. Es cenšos nenovirzīties no tēmas un saglabāt savu oriģinalitāti. Visu šo gadu rakstīšu rakstus par pingvīniem. Gribu izpelnīt kādu "gada goda medaļu" Tāpēc daudz strādāju un domāju par saviem rakstiem!

- Kā tev izdodas sadzīvot ar rakstiem, kam ir vairāk plusu, nekā mīnusu? Vai saņemtās medaļas izlīdzina zudušo cepumu skaitu?

- Lieta tāda, ka mani neuztrauc ne vertējums, ne cepumi. Es nezinu no kurienies, bet man tie cepumi uzrodas, un man viņi nebeidzas. Tātad viss atpelnās! :) Varbūt arī piekritīšu tam ko citi saka, ka man ir galvenā popularitāte. Jo ja nu cilvēki neskatītu un nekomentētu manus rakstus, tad es domātu ko jaunu, un beigtu pingvīnu padarīšanu!

- Stratēģija, kas atgadina smalku mārketinga stratēģiju. Ar tādu varētu LV ekonomiku atgriezt pie dzīvības... :D Bet ko tu domā ieraugot šādus rakstus kā "Nost ar rockhopper" vai manu neglaimojošo rakstu?

- Ou jā! :D Tādi raksti tieši mani priecē :) Man patīk paskatīties to ko citi cilvēki raksta par Rockhopperu. Tikko viens čalīts uztaisija video. To es skatijos ar platu smaidu uz sejas! :D

- Mūsu stresainajā laikmetā cilveks ar tādiem nerviem kā tev ir priviliģēts... Ja nopietnāk, kas īsti bija ar tiem botnikiem?

- Jā! Nervi man ir stipri! :) Ar botņikiem? Es vienkārši vēlējos izcelt savus rakstus lapas priekšgalā un izmantoju viltus profilus. Zinu jā, ka ļoti stulbs veids, bet tad es vēl nezināju tādu iespēju ka pa cepumiem var to nopirkt! :D Tad nu tagad ar botņikiem cauri! :)

- Turēšu pie vārda. Ja kāds sāktu rakstīt piemēram par kaijām vai ko citu, katru dienu ieliekot rakstus 15 par kaijām, nejustos kā cilveks, kura autortiesības ir pārkāptas?

- Justos, bet tas arī paceltu manu godu.Cilvēki teiktu, ka viņš špiko no Rockhoppera, un sāktu salīdzināt manus rakstus ar viņa rakstiem. Beigās secinātu to, ka oriģinālāks ir un paliks Rockhoppers. Bet ja reiz tāds cilvēks uzrastos, es viņu nenolamātu, jo viņš pietiekami cietīs no citiem!

- Ja es tgd tā paskatos tīri no psihologa skatpunkta, tad varu teikt, ka tava pingvīnu aizrautība īsti tā neatšķiras piemēram no fanošanas par BMW. Vai maldos?

- Hmmm, arī jā varētu būt. Bet man pirmstam likās, ka esmu līdzīgs Anime fanātam kurš sēž visu dienu forumā un runā tik par vienu multeni. Vai arī kāda maza meitenītē kas ļoti fano par Tokio Hotel! :D

- Patiesībā žēl, ka nebiju paskatījies uz to ātrāk no šāda skatpunkta... Ja skatās tā, tad sanāk, ka nav pamata mums lamāties par pingvīnrakstiem, jo tāpat netrūkst visu BMW rakstu, visādi Lady Gaga raksti u.t.m.l.. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka BMW u.t.t. vietā tavā gadījumā ir pingvīni. Taču te bieži vien nākas lasīt izteikumus, ka tev ir pārāk liels pašnovērtejums, piemēram, ja citē rindas: "Zinu, ka priecājaties šo dzirdēt, jo kas gan var būt lieliskāks par maniem rakstiem!". Ko tu vēlētos pateikt šiem cilvekiem? Kāda būtu atbilde uz izteiktajiem pieņēmumiem par pārāk augsto pašnovērtējumu?

- Hmm! Par šo es nebiju aizdomājies. Parasti es tādus vārdus uzrakstu automātiski, lai citi viņiem piekasītos. Iespējams citiem tas ir tik pat kaitinōš kā frāze "jūs esat mani draugi". Domāju, ka tas vienkārši nāk komplektā ar Rockhopperu! :)

- Varu teikt, ka šī fanošana par pingvīniem no klasiskā viedokļa ir SPOCĪGA... :D Kā ar citiem kaitīgajiem ieradumiem, ja neskaitam pingvīnus?

- Tāpēc jau es par viņiem fanoju tieši spokos! :) Citi kaitīgie ieradumi? Nesmēķēju, alkoholu lietoju reti. Nēesmu no tiem, ka atzīmē katru piektdienu. Bet nu tā jau nav, ka es galīgi netusēju, man tikai tusos galvenais nav pielikt mūli! :)

-  Kāds ir tavs moto?

- Es dzīvē balstos uz diviem moto! "Nekad nepadodies" un "Make Love, Not War" :)

- Mazliet hipijiski, ne? Kāda stila mūziku klausies?

- Nu jā! Ja sāktos karš, es ar puķīti rokās nostātos starp automātiem! :) Pārsvarā es klausos Hardcore Punk un Punk Rock mūziku. Viss sākās bērnībā, kad es mūzikas kanāla ieraudziju Blink 182 klipu. (All The Small Things) un nez kapēc tas mani aizrāva jau bērnībā. Es pa kluso aizgāju un nopirku Punk mūzikas izlases kaseti un klausijos kad neviens nebija mājās. Baidijos no mammas :D Domāju, ka man neļaus ko tādu klausīties! Tagad mans fanātisms pret Punk mūziku ir ievērjojami paplašinājies, un nakts vidū es varu nosaukt visus zināmos Punk mūzikas izpildītājus. Bet tas, ka es klausos šādu mūziku nenozīmē, ka es uzreiz ienīstu Hip Hopu un citus žanrus. To mūziku jau protams arī var klausīties, tikai sirdij tuvāka ir Punk mūzika! :)

- Saprotu... Varbūt intervijā ir kas tāds, ko velies, lai izņemam ārā?

- hmm, nū es nez :D Tā jau es neko daudz nepateicu! :)

- Skaties, iespējams, ka būs vel viena ekspress intervija pēc Rockhopper nedēļas. Ko vēlies novēlēt spokiem?

- Paldies! :) Spokiem es varu novēlēt veiksmi un ilgu mūžu! :) Lai katra diena spokos būtu ar kautko īpaša! :)

78 7 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

atrodi dziivi :D

9 1 atbildēt

Mulki nokaitniat nevar, var tikai palikt vina limeni :D

3 0 atbildēt

Baigi gaidīju interviju ar viņu un teikšu, kad bija interesanta. :) Rockhopper izrādās ir arī k-kādas citas nodarbes bez pingvīniem. :D Un sakarīgs jauneklis.

2 0 atbildēt

Tu kļūdijies, ka pirmais intervēji Rockhopper. Es tevi apsteidzu :)) Kautgan teikšu mana intervija nebija diezko liela.

2 0 atbildēt

es gan izlasīju līdz galam. Nezinu cik daudz tur ir tāds, kas atbilst realitātei, bet ja ir, tad tomēr puika ir tik daudzpusīgs! ģitāra un teātris jau vien dod lielo plusu

2 0 atbildēt

sapratāt- "Jo ja nu cilvēki neskatītu un nekomentētu manus rakstus, tad es domātu ko jaunu, un beigtu pingvīnu padarīšanu!"

tātad, ja gribat tikt no pingvīniem vaļā.

2 0 atbildēt

atbildot uz Archa komentāru " atrodi dziivi :D " pilniigi piekriitu, skatos te daži labi no spokiem vsp ārā neiet:D  

2 0 atbildēt

naf neviens nedusmojas par to ka tu komentos uzsmaidi vai esi hipijs bet gan par to ka tavi raksti ir viensizetiski. galvena doma pingvins. nav orginalums manuprat spiest visu ko vari no viena objekta. mani sadusmo ta lieta ka tavi raksti ir diezgan truli, ja tas biezi notiek spokos un nesaku ka esmu pats perfektais, bet c'mon apzinoties to to vell spied tos virsu ka polu talbraucejs neievero savus rezimus...

1 0 atbildēt

varbüt beidzot iebrauksiet vina fishkä :)

1 0 atbildēt

Zini, man domas pēc šīs intervijas mainījās par 180 grādiem. Drīzāk es Rockhopperā saskatu līdzības ar sevi.

Ir tikai traki cilvēki, kas nemāk pierast un saprast lietas. Bet tā ir viņu problēma, ka par to vārās. Ne jau es depresijā ar laiku iedzīvošos :D

1 0 atbildēt

beidz elpot, vai ari vk uztaisi prieks youtube video un aizej pakaries... pfff..... galig nekrata ta tava intervija '------------------------------------------------------------------' fck liels minus .... bullllllllshhhits....

2 1 atbildēt

pat visu izlasīju,,,emotion

1 0 atbildēt

man gan šķiet ka intervija bija laba. un rockhoppers pats arī sakarīgs.!

2 1 atbildēt

atbildot uz Archa komentāru "atrodi dziivi :D "  XD ++

1 0 atbildēt

kas par murgu??

0 0 atbildēt

Super! tagad par chopperu radas cits iespaids!

0 0 atbildēt

Sakarīgi jautājumi un sakarīgas atbildes. +1 par interviju. Un apsveicu rockhopperu ar "most wanted" medaļas iegūšanu. Lūk ko nozīmē mērķtiecīgs darbs ar auditoriju.. ;)

1 1 atbildēt

pirmajā atbildē jau tādi meli. :/

0 0 atbildēt

sawluxz   intervijas ir labaakas :)

0 1 atbildēt

atbildot uz kailavista komentāru " beidz elpot, vai ari vk uztaisi prieks youtub... " die

0 1 atbildēt