local-stats-pixel fb-conv-api

Rochhoppera nedēļa? :o [ Asinis sāk vārīties ]19

67 13

Sāksim ar kalendāru? Apakšā sniedzu savu izpratni par gaidāmo.

Pirmdiena - Geimerpingvīni un datorspēles

Otrdiena - Pingvīni pasaulē un Latvijā 

Trešdiena - Kosmoss un Filozofija

Ceturtdiena Pingvīni Urlas un gopņiki 

Piektdiena Seksīgā pingvīnu diena! 

Sestdiena, Svētdiena - Rockhopper slavināšanas svētki!

67 13 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

atbildot uz Rockhopper komentāru " Šī ir superīgākā diena manā mūžā! :)))) Paldi... " Tu esi nepārspējams.......

Lai tev dzīvē veicās, un iespējams kadreiz atradīsi kādu ko mīlēt, es domāju sunīti, kaķīti, vai pt pīlīti, jo kā zināms pingvīni mūsu platuma grādos nedzīvo, un iespējams tu esi iemesls tam, kāpēc tie šeit nedzīvo.

4 0 atbildēt

atzīšos godīgi, raxts sanācis labs :) domas esi izteicis, un daudzi piekriit,

3 0 atbildēt

atbildot uz PienaDesa komentāru " man skiet tu esi tada pasa limeni ka vins ka ... " Sorry, bet man tas ir ZB... Es rakājos pa spokiem, lai ieliktu vēl nebijušus rakstus, bet ik pa paris lapām jāuzduras kkādam trakam pingvīniskam rakstam.  Turklāt nu veselu nedēļu tādus? Es arī nesaprotu to iedomības GIGApakāpi, kādā viņš raksta... Fani, pielūdzēji u.t.t. - WTF? Citēju: "Zinu, ka priecājaties šo dzirdēt, jo kas gan var būt lieliskāks par maniem rakstiem!". Kur viņam ir fani, ja neskaita no botniks1 līdz botniks60?

5 2 atbildēt

Pirms nodirst, sagaidi kad paradisies raksti un varbut tiesam tie raksti bus tik labi ka aiz kauna velesies kaut nebutu sevi seit apkaunojis. Nespried ja neko nezini. Un pats tu ari esi vina sava veida fans. ja tu doma ka tikai pozitiva nozime ir fani, tad tu esi fucking idiots, cik skatos ari esi tads. nerakajies pa spokiem tad nebus tev te pingvinu, seit ir varda briviba un var publicet viso ko sirds kaaro, pie pakalas ka tev riebjas pingviini, mosh man riebjas tupi arlekini bet neiesu tadel rakstu teisit ka tu man besi. Izaudz. (neaizstavu Rockhoper or ka vinam tur niks, vnk besi stulbi cilveki) un atskiriba no arlekina kurs alkst pec cepumiem liekat minusus cik gribat. neesmu radits lai visiem izpatiktu.

3 1 atbildēt

es vēl joprojām nesaprotu MAN VIENKĀRŠI NEDALEC... vieni vienīgi pingvīni..emotion

2 0 atbildēt

Garigie slimie nav jaismej,vinem ir japalidz

2 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " Pirms nodirst, sagaidi kad paradisies raksti ... " Pats jau rakstīji: "seit ir varda briviba un var publicet viso ko sirds kaaro". Tad ko kasies, ja jau ta uzskati... Esi humāns āksts, esi... Gribi iemest mīnusu, iemet... Atradis ar ko mani iebiedēt... Katrā ziņā es esmu savu vardu teicis un atšķirībā no tevis es neizliekos pūkains humānists (vai pūka būtu pelējums?), bet saku visu, ko domāju - FTW tā vecajā nozīmē - F**k The World, ja parādās divkosīgs humānists, kas aizstāvēs citus tikai tāpēc, lai būtu jauks kāda acīs. Esmu tāds kāds esmu un nebaidos ne tikai pateikt acīs kas patīk, bet arī to, kas nepatīk. Sorry, bet godīgam būt  nav noziegums.

1 0 atbildēt

 

Man kkā viņa žēl paliek, nejau kuram katram pingvīnam tēvs ir atpalicis un māte ir pingvīns, un pats kkāds neizdevies emotion emotion  

2 1 atbildēt

visi tā cepjās dēļ kkāda pingvīnčaļa ;D

1 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " netaisos seit nevienam but jauks, ja tu kad... " Pasaki gudrīt kur te ir kas teikts par plusiem? Pats vienīgais murgo par tiem. Es neredzu, ka kaut kur būtu minēts piemēram "Ja nepatīk Rockhopper raksti, liec plusu" vai kas tamlīdzīgs. Es izsaku savu viedokli - nepatīk, tās ir tavas tiesības, patīk, arī tiesības bet pēkšņi te sākt lekties un sevi par izsmieklu taisīt, katrā nākamajā komentarā paužot kontraviedokli savam iepriekšējam viedoklim? Lūdzu, dari to, bet tici man - paz* tikai tu te sevi. Un pietiks varbūt, kamēr neesi kļuvis par apsmiekla objektu?

Un tavs itkā konstruktīvais viedoklis ir smieklīgi līdzīgs Rochhopper rakstiem - ja tie būtu verbāli pieejami, tiem pāri ietu viens vienīgs cenzūras pīīīī...

0 0 atbildēt

KO !? ES NAHUJ SAMEKLEESHU KAADU UUBER HACKERI LAI SHITO ADRESI UZLAUZH UN VISU KAS IR SAISTIITS AR ROCKCHOPER UN VEEL PAARIS DAUNJIEM IZDZEESH NEKAA KATRU DIENU SKATIISHOS KKAADUS SMIRDIIGUS PIIIINNNNNNNGVVIIIINUUUUUUUUUUUS!!!!!!!!!!!

1 1 atbildēt

atbildot uz Arlekīns komentāru " Pats jau rakstīji: "seit ir varda briviba u... " netaisos seit nevienam but jauks, ja tu kadreiz esi redzejis manus komentarus tad nekad vini nav jauki. bet tu gan velies but jauks, kruts, but baigais klauns un nodirst pirms esi redzejis kas tie pa rakstiem bus un sapelnit plusinus tikai. kur es izliekos humanists? man besi cilveku alkatiba, besi man tas rockhopper raksta saturs, bet neeju vinu srazu nodirst un spriest kadi bus vina raksti, pie pakalas man ka vinjsh tur kkadas huinas bija sadarijis utt, ne tadel uzskatu ka vins ir lohs(mosh ir nezinu) tac var redzet ka vinam ir kadas nelielas novirzes un tapec jadirs par vinu?

0 0 atbildēt

atbildot uz Rockhopper komentāru " Šī ir superīgākā diena manā mūžā! :)))) Paldi... " Klinšulēkātaj, izaudz! Es nezinu vai man tevis ir žēl vai gribas nožņaugt... Bet izaudz!  

0 0 atbildēt

Un atkal vell viens iemesls, lai pagozetos melna cauruma ēna! āmen!

0 0 atbildēt

Kas ar tiem pingvīniem ir? emotion

0 0 atbildēt

Īsti neiebraucu, kas tas par rockhooper?

 ∆ ∆ ∆

1 1 atbildēt

! :D Tev jabrauc uz Holividu vai kautkur tur,tur tavas puules  novertees un pieklajiigi atlidzinaas! Tev tik buus jaturpina buut jukusham un buusi bagaats! :D

0 1 atbildēt

 

atbildot uz donorvo komentāru " atbildot uz Rockhopper komentāru " Šī ir supe... " šis tekstiņs būtu pelnijis medaļu :D

0 1 atbildēt

Šī ir superīgākā diena manā mūžā! :)))) Paldies par rakstu! :)

2 3 atbildēt