local-stats-pixel fb-conv-api

Nosisties uz ielas ?9

48 1

Jā, pavisam vienkārši! iedomājies, tu izej pastaigāties ar suni, vai arī viens pats un sajūties kā īsts ekstrēmists, jo riskē ar to, vai tikai nepaslīdēs kāja un nesalauzīsi roku vai kādu citu kauliņu.

Jā, tādu situāciju šodien izbaudīju ejot pa Pārdaugavas ielām.

uz retas ielas bija iespējams pārvietoties, jo šajās dienās laikapstākļi mūs nelutina. Pa termometra stabiņā redzama +2 grādu temperatūra, bet naktī, -2. Tādēļ arī uz ielām izveidojusies ledus kārta.

Ar mašīnām ielas ir izbraucamas, bet gājēju ceļi (trotuāri) ir kritiskā stāvoklī. Uz trotuāriem retā vietā izbērta smilšu čupiņa, bet pārsvarā trotuāri nav tīrīti vispār.  Sētnieki manāmi rosāmies tikai retā vietā... 2h pavadījis ceļā redzēju tikai 2 sētniekus. Viens tīrīja kādu trotuāru, un darīja to ļoti labi un cītīgi, bet kāda sieviete pie skolas notīrīja pavisam mazu pleķīti pie skolas, kas nu nekādīgi neuzlaboja iešanu.

Saprotu ka ir krīze, alga maza un tad doma galvā ir viena, aiziešu uz darbu atrādīties un pakaisīšu spainīti smilšu. Nē, nekā... šajā laikā tieši otrādi, jācenšas savs darbiņš darīt pēc iespējas labāk, un domāt arī par citiem, ne tikai par sevi. Tagad katrs cītīgāk nopēta darba biedra algas apmērus, nekā savus... Arī ikdienā sanāk uzskriet īgnam ģīmim piemēram tai pašā veikalā, kur pārdevēja ar savu slikto garastāvokli spēj sabojāt dienu... Centīsimies būt vienoti, un vairāk priecāties, un protams, tīrisim trotuārus, lai nesnāk tā, ka pie savas mājas nenotīrītās ietves dēļ, sanāk pašam salaust kāju :)

Un lai nenotiek,tā, kā video :)



48 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

ir ir , tas jau nav tikai pardaugavaa bet gan visa Latvija :D

3 0 atbildēt

Njā, vēl uz sejas nav norauts un ar bruģi neesmu salīmējies vēl, bet ar katru brīdi liekas, ka šī iespēja palielinās .. :D

3 0 atbildēt

Aha. Ar velo vēl jautrāk, kad tev pretim uz kājām knapi turas gājējs, bet zini ka stūri grozīt arī nedrīkst :D. Cik šodien biju ārā, pat pie dažām lielākajām Rīgas ielām (piem. Brīvības), vietām trotuāri ir spīdīgi ladus klājumi.

3 0 atbildēt
dea avatarsdea

Protams, ka visa Latvija, šodien par redzēju tantiņu ar pārsietu roku pakārtu uz pleca - nu tipa lauzta, vai izmežģīta. ;]

eemm.. a , tajā video tiešām ir tik slidens, vai noteiktas kondīcijas iedarbībā vadītājs nevar stūri novaldīt.. :P

2 0 atbildēt

Es, piemēram, dzīvoju pie pilsētas un man kādus pāsimts metru līdz asveltam uz ceļa ir tīrs ledus :( Šodien ar suni gāju pastaigāt un pats pāris reizes gandrīz nolikos, un suns arī tik tiko turējās ar ķepām pie zemes  :D

2 0 atbildēt

atbildot uz elina komentāru " kurš pamuļķis šādā laikā ar velo braukā " Lkm neviens, jo viņi nav pamuļķi :)  

2 0 atbildēt

Atbildot uz raksta nosaukumu- paldies nē :D bet ir ir slīdīgs, visur slīd, tā ir ka budžetiņš uz ielu tīrīšanu un kaisīšanu arī uz pusi samazināts :) bet nekas, nedaudz adrenalīna un reakcijas trenniņa nenāk par ļaunu, ja tika vēl nebūtu iespēja savainoties vispār būtu lieliski :)

2 0 atbildēt

ar slidām jāstaigā.

1 0 atbildēt

Mjaa Jurmala ar tas pats, video vsp psc :)

0 0 atbildēt