local-stats-pixel fb-conv-api

Manas pārdomas.12

45 3

Tad nu tā! Vispār jau cenšos nepiegružot savu prātu ar nevajadzīgu informāciju,tomēr uznāk brīži,kad arī mans mērs ir pilns. Šoreiz nolēmu savu sašutumu izpaust rakstiski un paziņot arī par to citiem. Par ko tad ir mans stāsts? tvnet.lv portālā izlasot šo rakstu http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/307507-degenerati_kas_piekauj_cepures_del paliku varen dusmīga. Nabaga mazais krievu puika ir piekauts,par to nu ir sacelta liela brēka un vēl sazin kas,bet kapēc neviens nepiesārņo interneta vidi,kad tiek sisti latvieši?Es esmu pārliecināta,ka katru dienu kaut kur Latvijā tiek piekauts vismaz viens latvietis,jo nav iedevis krievu tautības pārstāvim cigareti vai vēl sazin ko. Protams,visi krievi nav vienā maisā bāžami,par to arī esmu pārliecinājusies dzīvē. Manī valda dusmas,sašutums un neizpratne vienlaicīgi par to visu. Es neesmu 100% perfekti informēta par situācijām citās zemēs,bet kurā vēl valstī cittautieši var atļauties tādu brīvību un kāpt uz galvas-krievu karodziņi pie mašīnām,krievu karogi pat pie mājām(nav daudz,bet esmu redzējusi),daudz krievu skolas/bērnudārzi utt. Apgūt tās valsts valodu,kurā tu savu mūžu dzīvo-kauns un negods,tādus tak momentā sadedzinās dzīvus! Atgriežoties pie raksta, mazais puika tīri labi izmanto visatļautību,kas valda šeit. Es zinu,ka neizceļos šeit ir gudriem un pamācošiem teikumiem vai superskaisti pārdomātu tekstu,bet tāds nav mans mērķis. Es tikai nesaprotu no kā latvietis baidās. Vai tiešām ir labāk ielīst krievam pakaļā nevis pastāvēt pašam par sevi?

Es nekurinu šeit naidu vai vēl sazin ko,tas ir tīri tikai mans viedoklis.

 

Nobeigumā novēlu visiem jauku atlikušo dienas daļu! Ēdiet veselīgi un smaidiet!

45 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nu šito drazu varēji paturēt savā prātā gan. Nav ko no biksēm lekt ārā, izlasot rakstu tvnet. Nav ko vispār to mēslu lapu apmeklēt un kurināties, ka tur, redz, cilvēki tiek ar neobjektīvu info apgādāti. 

5 0 atbildēt

Pareizi darija - Man arii besi ka staiga apkarushies ar CCCP un RUSSIA karogiem, symboliem, u.c

nav itka smuki, bet krievi latvieshus ari dauza ta pasha iemesla delj...

3 0 atbildēt

Nu neatbalstu es šādu rīcību. Kaut esmu patriotiski noskaņots cilvēks, tomēr uzskatu, ka tas ir gļēvi. Baigais varoņdarbs piedzerties un BARĀ atspārdīt cilvēku tikai cepures dēļ...

3 0 atbildēt

Tiem krievu tautas pārstāvjiem tiešām nav robežu, jo pat normāli nevar papīpēt uz ielas uz reiz kādi iereibuši krievi nāk un prasa visi pēc kārtas, pat normāli palūgt nevar, tas ir vnk neizsturami

3 0 atbildēt

Nu nerīmējās šajā notikumā fakti kopā, un vēl piedevām daudz un dikti...99%, ka tā ir provokācija no dažas labas puses, ņ*t vērā to, ka tūlīt būs 16.marts un Rīgas domes solārija zaķim ir jāatrod vismaz kāds iemesls, lai būtu, ko likt galdā ar domu: redziet kādi starpnacionāli konflikti notiek...manā uztverē, buļļa kaka - provokācija!

3 0 atbildēt

Par nožēlu nezāles kuras nekad neiznīkt :(

Izrausi vienu izaugs divas ;)

Nav ko par tiem pārdzīvot...vnk vajag visus sabāzt konteinerā un ar kuģi nogādāt un neapdzīvotas salas...

Lai tur mirst no bada un dr''ž viens otru!!

3 1 atbildēt

Jo vairāk sūdu aiztiek, jo vairāk smird!

2 0 atbildēt

atbildot uz Sinhrofazatrons komentāru " Nu nerīmējās šajā notikumā fakti kopā, un vēl... "

Pirmaa paziime, kas sho apstiprina ir dazhaadaas versijas, kaa tieshi vinjsh ir dabuujis pa pieri. . Vienaa avotaa vinjsh pirmo reizi izgaajis no maajaam iet draugu pavadiit, otraa vinjah kaarteejo reizi pavada meiteni. . Baidod, ka sita vinju ne deelj cepures, bet atbildes pret jautaajumu, kaapeec taada cepure.. Iespeejams, ka vispaar cepurei nekaada sakara. . Pienaacis ir laiks nostaaties plecu pie pleca un atbriivot zemi no salashnjaam.  

1 0 atbildēt

Es te pagajuso vasaru atradu dedzinatu latvijas karogu un lerumu ar 2l alus pudelem,un ticiet vai ne bet tas bija publiskaja peldvieta.Ka vinji to var atlauties ,ka nav bail.

2 2 atbildēt

nu piekāva ko tu cepies

0 0 atbildēt

I agree with you, autor.

0 0 atbildēt

taisība ir gan vienai, gan otrai pusei.

0 1 atbildēt