local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija!25

44 8

Hmm, skatos, ka tagad pat tualetēs sāk dalīt biļetītes..
Kas būs tālāk?
Konduktori, skries pie poda, kamēr tu kārto savas darīšanas un prasīs lūdzu uzrādiet biļetīti?
Un tad vēl kontrolieri, kas tev liks maksāt bargu sodu, par nokārtošanas bez biļetes.
Traki, traki :/

44 8 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 25

0/2000

Ta ir kontroles sisteema, lai kontroletu cik "kasee" jabuut  naudai!

8 0 atbildēt

Nafig vispār par sabiedriskajā atejām jāmaksā? Tas taču ir apsurdi! Tā taču ir pašsaprotama lieta! Drīz iedalīs biļetes par kakāšanu, čurāšanu, caureju un vemšanu. Attiecīgi cik katra lieta šmucīgāka, tik par to vairāk jāmaksā! :D

Mēs maksājam nodokļus un tik vien kā līdzekļus tualešu apsaimniekošanai nevar piešķirt? Sviests!

8 0 atbildēt

atbildot uz SilverStar komentāru " vsp jau kkur 3gadus toletes dod biletes ja pr... " Tikai pirms 3 gadiem :D Tagad var redzēt, cik ilgi gāja gar kasi naudiņa, jo likums skaidri nosaka, ka par nopirkto pakalpojumu pircējam jāsaņem attaisnojošais dokuments (kvīts, čeks, vai šī biļete)... Tālāk laikam neskaidrošu.

5 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " nav jau gluži arī tā, ka kādam par brīvu bū... " Ja pilsētā to nodrošina pašvadības uzņēmums, tad, domāju, ka daļa mūsu specializētā budžeta varētu aiziet uz šo sektoru, ja tā neaiziet ceļu r*ntam. Vai ne tā? Tas pats uz Rīgu attiecas. Tūrismu propagandē, bet slauc, slaukdami - tikai kvalitāte = kā sūds bija, tā sūds palika. Vismaz tur varētu mazliet tos savus "nopelnītos" līdzekļus ieguldīt, nevis vienkārši stūķēt kabatās.

5 0 atbildēt

Tu esi no dziļiem laukiem,ka Tevi tas izbrīna? Rīgā ,gan autoostā,gan stacijā un arī citās maksas tualetēs izsniedz taloniņus. neko jaunu neesi atklājis

5 0 atbildēt

Es neatceros, ka Anglijā sabiedriskajās atejās būtu jāmaksā. Tiešām neatceros. Tur visur par brīvu bijis, kur esmu bijis. Un nav ne noķēzītas, nekā. Tīras, pat dezinfekcijas smaka jūtama :D

5 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Spocenite komentāru " Ahahhaa, ja esi atbraucis no laukiem un aizgā... " domā Rīgā tualates apkalpo SIA Saldus namu pārvalde? :))

4 0 atbildēt

njā, 20 sant. ir pārāk dārgi, lai aizietu uz wc. xD

4 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz House MD komentāru " Kapitālismā ir kā sociālismā... tikai viss ir... " nav jau gluži arī tā, ka kādam par brīvu būtu jānodrošina visas sabiedrības atvieglošanās :))

4 0 atbildēt

Kapitālismā ir kā sociālismā... tikai viss ir par maksu... un arī "konkurence" ir pēdiņās. Sūdīgi, ka savu "izkārnījumu" jātur pie sevis, ja nav 20 santīmu makā. Varbūt tas mājiens to atstāt zutenī maksātnespējas gadījumā?

3 0 atbildēt

vsp jau kkur 3gadus toletes dod biletes ja protams ej uz normali iekartotu nevis ta saucamo ''sauso'' :]

3 0 atbildēt

man arī ir tualetes biļete SIA HIACINTE no rīgas stacijas wc :D

3 0 atbildēt

raxta autoor,, es atwainojos, bet kuraa dirsaa tu dziiwo?? wai kuraa gadsimtaa?? cik es sewi atceros, sabiedriskajaas tualetees prasa maksu.. tas, ka tu dziiwo kaut kaados paakjos, kur wisi nokaartojas mezhaa, wai pljawaa, un citi par to neprasa samaksu, nenoziimee, ka wisur taa ir! piedod, bet tu esi idioots.. :D es nemeedzu lamaaties, bet shis tieshaam bij tizli.. :D

4 2 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " raxta autoor,, es atwainojos, bet kuraa dirsa... " Mjā redzams tavs intelekta līmenis nav diez ko augsts, un es dzīvoju Rīgā ;)

1 0 atbildēt

varbūt drīz varēs nopirkt mēnešiļeti?

1 0 atbildēt

lool.

0 0 atbildēt

emotionvajadzēja iet uz TC "Akvārijs" tur 0.15!!!

0 0 atbildēt

baigi dārgi :o

0 0 atbildēt

atbildot uz shubidubi komentāru " kur ta tu dabuuji biljeti no Saldus? apci*j... " caurbraucot ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Ja pilsētā to nodrošina pašvadības uzņēmums... " Tas gan, vismaz Rīgā tualetes kā bija dranķi, tā arī ir, nu ja neskaita kkādas tualetes tirdzniecības centros. bet nu kādu laiku neesmu Rīgā bijusi, tādēļ nevaru spriest.

0 0 atbildēt