local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējo reizi policija pārkāpj noteikumus43

92 4

No rīta 09.12.2009 plkst.08:05, izkāpjot no 25. trolejbusa Lidoņu ielā (Iļģuciemā, Rīgā) - redzēju, ka policijas mašīna bez jebkādiem signāliem pārbrauca pāri dubultai nepartrauktai līnijai un braucot pa pretējo joslu, nostājās taksometru stāvvietā.

Tad no mašīnas izkāpja divi policisti un aizgāja iepirkties veikalā "Maxima X". Kamēr policisti bija veikalā, es nofotografēju policistu mašīnu. Viens no policistiem, mani ieraugot pa logu fotografējot viņu mašīnu, pateica otram un izgāja no veikala uz manu pusi.

 

Ieraugot policistus, es nolēmu, man ir laiks iet, jo ar policistiem sarunāties negribu. Tad likum-sargi-pārkāpēji pārlika savu auto citur.

Manā shēmā parādīts, kā tieši bija pārkāpti CSN. Atkārtošos, ka policisti novietojot mašīnu taksometru pieturā NEBIJA IESLĒGUŠI BĀKUGUNIS.


92 4 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Rolands Ozoliņš
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Uz viņiem CS noteikumu neattiecas

2 1 atbildēt

laurichh tavs sencis ir ments vai kas? no tevis jau 3 mīnusi man par šo rakstu. jūtas aizsāra?  

2 1 atbildēt

kā tev no sputnika izdēvas nobildēt?

1 0 atbildēt

Hmm, interesanti.

1 0 atbildēt

atbildot uz barcawin komentāru " visu cieņu palicijai, viņi bieži vien arī pie... " ir bijis, bet tādu ir krietni mazāk. esmu saskāries tikai ar 3 CP-tiem ar kuriem man tiešām bija patīkami kontaktēties. vot nesen mani piem apturēja, sākumā viņam ir jāstādas priekšā, tad jāprasa dokumenti u.tt. bet šis bez stādīšanās priekšā diezgan rupjā balsī prasa: "kur tik daudz braukā?" nu vot vispār nejēdz strādāt tādi dunduki.

1 0 atbildēt

visu cieņu palicijai, viņi bieži vien arī piever acis, uzprasa kāpēc pārkāpāt noteikumus, un pasaka tālāk brauciet uzmanīgi.

1 0 atbildēt

atbildot uz ezhuks komentāru " šitās bildes vaidzētu aizsūtīt kautkur tālāk,... " ir jau bijusi tadi portai kur apkopo kautko tadu, bet neviens nav no ilgdzivotajiem.. pielauju domu ka kads negrib lai tadi portali eksistetu!

1 0 atbildēt

roland liecies mierā. ko tu skolā dari tik agri? mm? tak lai menti dara ko grib.. :D:D

1 0 atbildēt

vot tie bezdarbnieki arī lai nesēž cerības no valsts kadus pabalstus saņemt, kas protams viniem arī pienakas, taču šīs īdēšanas vietā būtu ņemusi savas bezdarbībā iesēdušās smadzenes un kustinajusi idejas, kā nopelnīt, kautvai nelegāli nemaksajot nodokļus

1 0 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " a nav tā, ka labak kautko darīt lietas labā s... " te jau sanāk kā novirzīšanās no temata. un stučīt var tikai bezdarbnieki, pēc tava teiktā tad jau..

iedomājies es ejo no darba, nobildēju kā ments pārkāpj noteikumus, ielieku i-netā un viss. tajā laikā es nu gan daudz ko citu varētu izdarīt ne?

1 0 atbildēt

a nav tā, ka labak kautko darīt lietas labā savai labklājībai nevis stučīt, nu es domaju takā strādāt meklet ka nopelnīt, svaigas idejas utt.

1 0 atbildēt

Uz zonu prom tos āžus!

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Autors tu pahodu dalbajobs esi. nes jebanijs " var noprast ka ments rakstija

1 1 atbildēt

atbildot uz Baksis40 komentāru " Ko uzēdāties ceļu policijai?Nevajag sūdus tai... " neesi par to tik pārliecināts.

0 0 atbildēt

atbildot uz Baksis40 komentāru " Ko uzēdāties ceļu policijai?Nevajag sūdus tai... " Nu jā, kūtī pastrādā, pēc mēsliem ar smirdi. :D

0 0 atbildēt

Ko uzēdāties ceļu policijai?Nevajag sūdus taisīt,tad poliči nebūs sūdīgi...Pastrādātu tur,100% tā darītu.

0 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " kā tev no sputnika izdēvas nobildēt? " es uz sputnika piestrādāju :D bet ja nopietni tad caru google earth var ;)

0 0 atbildēt

policisti nemainas. parkapa noteikumus un parkaps, sodit ari vinjus nesoda.

0 0 atbildēt

Tik daudz šitādu gadījumu,bet būsim reāli ,ko tu viņiem izdarīsi :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " laurichh tavs sencis ir ments vai kas? no tev... "

nē vecīt man besī menti un es vinus nekad neaizstāvētu, taču man besī arī stučīšana  

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »