local-stats-pixel fb-conv-api

Jūrmalā Vilciens notriec sievieti.16

Šodien ap rīta pusi Jūrmalā, dzelsceļa stacijas Sloka tuvumā  vilciens notrieca sievieti. Notikuma vietā no gūtajām traumām cietusī nomira. Viņas personība pagaidām gan nav vēl idenficēta. Nav zināms vai sieviete paslīdējusi vai arī viņu kāds tīšām ir  grūdis zem vilciena, bet viens ir pavisam skaidrs, ka Slokas stacija vienmēr ir "izcēlusies" ar vilciena pasažieru un apkārtējo augsto kultūru. Un vietējie iedzīvotāji tādus skatus kā sabraukti kaķi un suņi novēroja teju vai katru dienu un daudziem tas nebija nekas īpašs vai neikdienišķs. Ne vienu reizi vien ir mēģināts ierobežot slocinieku un to apmeklētāju pārdrošos sliežu šķērsošanas mēģinājumus tiem neatļautā vietā. Jūrmalas pašvaldības policijas  darbinieki ir veikuši dežūras uz peroniem un sastādījuši administratīvo pārkāpumu protokolus, bet visi pūliņi ir bijuši velti. Jo jau nākamajā dienā cilvēki turpināja šķērsot sliedes neatļautās vietās, ignorējot likumu. Bet laikam liktenis bija lēmis ka ir jānotiek kam tādam, lai iespējams tagad cilvēki sāktu aizdomāties par drošību vilcienu tuvumā un varbūt sāk to pielietot arī praksē. Pēdējā laikā Latvijā ir notikuši vairāki nelaimes gadījumi pie dzelzceļiem. Vēl nesenā pagātnē ir notikums Zasulauka stacijā, kur puisēns pakļuva zem milzīgā un nāvējošā vilciena. Bet šis gan laikam,jāatzīst, ir viens no traģiskākajiem dzelzceļa negadījumiem, ar kādiem Latvija pēdējā laikā ir saskārusies.

85 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

es savas pilseetas stacijaa braucu ar felli,runaaju pa  telefonu  ar  muteri  un priekshaa uz vienaam sliedeem staaveeja vilciens taa ka neredz kas aiz vinja notiek,braucu ieurbies trubaa,nu pa betona paareju paari sliedeem gandriiz jau un skatos priekshaa vecis skrien man bljauj kko rokas plaatiidams,nometu pa meemajiem un kakraz peec sekundes vilciens aiziet man gar priekshu garaam,nebuutu tas vecis pizda buutu... es uz pauzes ka nehuja to suuda vilcienu nedzirdeeju,zinkaa sirds tai briidii klapeeja kad vinsh aizbrauca garaam :D :D

8 0 atbildēt

RIP

7 0 atbildēt

nav pirma reize

7 0 atbildēt

Šausmas !

7 0 atbildēt

Nav ko iet tur kur nedrīkst. Bet raksts tiešām labs. +

6 0 atbildēt

slokaa ir taa, kad tu pasliidi, tad uzreiz esi zem vilciena... :DDDDD

5 0 atbildēt

atbildot uz citrons71 komentāru " ''Bet laikam liktenis bija lēmis ka ir jānoti... "

piedod, ka visi nav tik pesimistiski kā tu.  

4 0 atbildēt

raxts labs bet būtu vēl ideāli ja būtu bildes no notikumu vietas pēc negadijuma :)

4 0 atbildēt

''Bet laikam liktenis bija lēmis ka ir jānotiek kam tādam, lai iespējams tagad cilvēki sāktu aizdomāties par drošību vilcienu tuvumā.''

Ak Dievs, cik lētticīgi cilvēki ir uz pasaules. Vilciens notriec sievieti - visi būs uzmanīgi vilcienu tuvumā. Kātad. Ja tāda būtu cilvēku loģika, tad mirušo skaists satiksmes negadījumos būtu ļoti mazs.

3 0 atbildēt

atbildot uz citrons71 komentāru " ''Bet laikam liktenis bija lēmis ka ir jānoti... "

pilnīgi piekrītu ... kaut kā cilvēki to diezgan uz sevi to izsauc .... ta kā tās filmas "secret " sižetā :D:D ... bet nu katrā ziņā noteikti pēc 3 atgadījumiem kas ir bijušu jau SHOGAD kkadus grozijumus veiks valdiba sakara ar vilciena drošiibu un pārējiem bullshitiem !!!  protams žēl ļoti kad ta ir sanacis .... es izsaku viss dziļāko līdzjūtību sievietes ģimenei !!!!!

3 0 atbildēt

Es zinaju, ka kads ir jaienist! Zb man vilciens kavejas.

3 0 atbildēt

Nekā intresanta Te nav..... LOL

3 2 atbildēt

atbildot uz burciņa komentāru "Stulbums ir uzskatīt, ka cilvēkam, kuram ir jāa... "  pilnīgi pareizi, cik reižu nav bijis, ka līdz vilcienam 10 min, bet j;aaiziet uz tualeti otrpus sliedēm iekš Liedaga, jo tualet slokas stacijā ir vēl viena problēma.. protams, ka neišu apkārt..

0 0 atbildēt

atbildot uz Eva7 komentāru " kas vainas Slokas stacijas toaletei? :D " es vel saprastu, ja to čalis teiktu :D

0 0 atbildēt

uz kapiem taču vecmāmiņām jātiek kautkā... 

0 0 atbildēt

atbildot uz hairpower komentāru "  pilnīgi pareizi, cik reižu nav bijis,... " kas vainas Slokas stacijas toaletei? :D

0 1 atbildēt