local-stats-pixel fb-conv-api

Jelgavniekiem prieki..9

44 0

 

            Neformālā Jelgava līksmo! Pavism drīz starts tiks dots vēl nebijušam, unikālam projektam Jelgavas neformālās kultūras dzīvē! Savas durvis un pirmos viesus uzņems “Melno cepurīšu Balerija”. Balerija ir unikāls mēģinājums apvienot bāru ar neformālās mākslas galeriju. Melnās cepurītes ir jaunu enerģisku cilvēku grupa, kas vienojusies kopējā idejā, lai šo projektu attīstītu.        McBalerija ir radusies, uzklausot Jelgavas neformālo jauniešu un to atbalstītāju vēlmes un idejas un cenšoties tās veiksmīgi apvienot vienā unikālā projektā. McBalerija ir kā starta punkts jaunajiem māksliniekiem – gleznotājiem, karikatūristiem, skulptoriem, mūziķiem u.c. Vieta jaunajiem censoņiem parādīt sevi plašākai publikai, iekarot auditoriju un iegūt savus atbalstītājus. Piedāvājam jaunajiem mūziķiem nest, vai sūtīt interneta vidē (barsmcb@gmail.com) savus pirmos demo ierakstus uz McBaleriju un iegūt iespēju, tos atskaņot publiskā vidē. Ja kāds uzskata, ka to mēs daram, lai gūtu mežonīgu peļņu un “vārītos” uz jauno mūziķu rēķina tad lai droši nes ierakstus nevis mums, bet, piemēram, radio vai kādiem citiem masu mēdijiem, un meklē tur laimi un publicitāti. McBalerija ir starta vieta jaunām radošām idejām.

            McBalerija atšķirībā no citām galerijām piedāvā iepazīties ar jauno mākslinieku darbus baudot kādu kokteili, sulas glāzi vai kvalitatīvu un garšīgu miestiņu. Mēs piedāvājam mākslinieciski  radošu vidi, neformālu mūziku un draudzīgu atmosfēru nevis lētāko karbonādi vai alu Jelgavā!

            Tātad – tiekamis atklāšanas pasākumā, lai novērtētu mūsu darbu un iesaistītos Jelgavas neformālās kultūras dzīvē. Pasākums notiks 21. maijā, ieeja no 21.00. Pasākuma laikā būs iespēja apskatīt jaunā karikatūrista Aivara Baranova darbus. Par muzikālo noformējumu rūpēsies blices Cacophonics un The Next Ones.

 

Tā ir preses relīze, kā viņi sevi reklamē, bet teikšu atklāti - vieta ir lieliska.. Pagaidām strādā nevienmērīgi un viņiem ir visādas ķibeles. Biju jau paredzējis iet 6dien, bet viņi bija ciet. Tagad lasiju, ka 5dien būs vaļā... Bildes no tiem kas bija ielūgti uz ballīti 5dien.  Foto no Renāra Mūrnieka un Jurģa Narvila fočikiem...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4 »
44 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

cerams ka šī  vieta neizsputēs tikpat ātri  kā pagājušie šo telpu īpašnieki  kā piemēram bārs ''Spieķis''

3 0 atbildēt

Gribētos redzēt kā čalis ar alus kausu rokā līgodamies aplūko mākslasdarbus :D

3 0 atbildēt

baigi mājīgi izskatās emotion

2 0 atbildēt

ooo, nemaz nezināju .... būs jāaizet :]]]

1 0 atbildēt

Ideja jau pa rubli, nez kāpēc velk uz tādu vietu aiziet aliņu izdzert, tik nez kur lai Rīgā to izdara.

Starpcitu tie logi uz ielu kkā acīs krīt ar viņiem manuprāt kaut kas jaizdara- labā nozīmē protams

0 0 atbildēt

izskatās tiešām labi

0 0 atbildēt

atbildot uz t0m5 komentāru " Obligāti būs jāiegriežas. Tikai kāda ir adr... " Raiņa iela 20

0 0 atbildēt

biju uz vienu pasākumu tur - ļoti labi atpūtos

0 0 atbildēt