local-stats-pixel fb-conv-api

Diskusija 900 sekundēs30

108 5

TB/LNNK pārstāvis Juris Dobelis šorīt viedokļu duelī pret "Saskaņas centra" deputātu Aleksandru Golubevu bija visai skarbs viedoklī par nepieciešamību atzīmēt 9.maiju. Kā izteicās Dobelis, visi uzvarētāji jau sen esot "nosprāguši" un PSRS sabrukusi. Pie tam pie Uzvaras pieminekļa pulcēšoties vien "pusapdzērušies vai galīgi piedzērušies" cilvēki. (info ņemta no www.tvnet.lv )

Vai esat jau paspējuši redzēt diskusiju starp Dobeli un Golubovu par 9.maiju ?

Katrā ziņā interesanti !!!

Pirmo reizi tieku šodien pie neta, tāka ja šeit jau ir paspējis būt šis video, tad sakiet, lūdzu - izdzēsīšu, vismaz nepamanīju...

http://www.tvnet.lv/online_tv/4336

108 5 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

karā neviens neuzvar - visi ir zaudētāji! 

tāpēc šādi "uzvaras svētki" jau pašos pamatos ir nepareizi.emotion

12 1 atbildēt

Psc, noskatijos visu. Respekts Dobelim, parādīja tam tizlenim viņa vietu. Nesaprotu kā viņiem vispār nav kauns pieminēt to 9. maiju. Kāpēc viņi domā, ka latviešiem tas būtu vajadzīgs un kāds uzskatītu, ka tie svētki nozīmē kaut ko labu, kaut kāds spļāviens sejā visai valstij, svinot svētkus, kuri nozīmē tās valsts okupēšanu, lopi kaut kādi.

11 2 atbildēt

Golubevs ir debīls. Un šitās disuksijas ar ir stulbas, tur viens otru tikai mēģina pārbļaut. Dobelis varēja labāk, es vismaz 5ās vietās būtu to Golulohu nolicis ar faktiem no vēstures, i par to nirnbergu, i par partizāniem.

'Tā ir mana teritorija' :D

P.s. krievi svin 9tajā maijā tapēc, ka vienu dienu viņi nodarbojās ar marodierismu un izvarošanām Berlīnē.

10 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " nu tu lohs tad esi " Pamato, lūdzu, kādēļ šis cilvēks būtu ''lohs'' ?

Un kādā vārdā mums tevi dēvēt ?  

9 1 atbildēt

Ar katru dienu sāku arvien vairāk cienīt Dobeli! emotion

11 3 atbildēt

Ja krievi grib ko svinēt tad, lai brauc uz savu valsti un nekad neatgriežas!

Juris Dobelis +++

Aleksandrs Golubevs muļķis o_O

12 4 atbildēt

man tik patiik, viss ko Golubevs vareeja [ateikt 'Hitlers bija noziedzinieks' un tipa Staljins nebija?

taa ir a tiem krieviem, kaa vinju veestures izdariibas saak piemineet, taa vinji kko par Hitleru saka...

vaacieshi ta Hitlera stulbumu atziist, un to nozheelo, krievi ar Staljina izdariibaam lepojas...

Dobelis labaakais, vismaz kaads nebaidaas tiem krieviem dirst virsuu

8 1 atbildēt

Dobelis bij riktigi labs ! applausus

9 2 atbildēt

Video labs! Atliek vien pabrīnīties par tā Golubova aprobežotību un idiotismu! No runas konteksta iznāk, ka viņš neatzīst ne tikai okupācijas faktu, bet arī Latviju kā valsti! Viņš ir vecs nozombēts čekists, kam PSRS bija paradīze un Staļins - varonis! Nožēlojami, ka tāds cilvēks un viņa pārstāvētā partija, kurai ir pretvalstiski uzskati, darbojas Saeimā! Dobelim IR pilnīga taisnība šajā jautājumā! Kaut vai viņš valsts labā neko ievērojamu nav izdarījis - cepuri nost viņa priekšā! Viņam vajadzētu braukāt apkārt pa skolām - diskutēt un skaidrot šos jautājumus jaunajai paaudzei! Ir jāaudzina patrioti! Ja pats latvietis Latviju necienīs un nerūpēsies par to, tad krievs jau nu to darīs vismazāk!!! (ja nu te ir kāds kvēls Saskaņas centra atbalstītājs) BŪSIM VIENOTI!!!

5 0 atbildēt

Respekts dobelim :D

5 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Man jau tie visi svetki ir ir pie kajas. Man ... " un ko tieši viņam izdarīt... nu tā lai mēs uzreiz būtu ārā no krīzes... varbūt aplaupīt banku un ieguldīt Latvijā ???

un dēļ tādu cilvēciņu kam viss pie kājas arī rodas pagrimums (bet tas nu tā, mazliet pie citas tēmas)...  

6 1 atbildēt

Hmm... interesanta lieta. Lielākā daļā reģistrētie lietotāji atbalsta Juri Dobeli šajā jautājumā, bet anonīmie (krievi?) gandrīz visi kā viens ir PRET. Atgādināšu - jautājums ir par 9. maiju, un tikai! Nepiniet te iekšā citus jautājumus ne pa tēmu! Es cienu Latvijas valsti un tās vēsturi. Svinēt kaut ko tādu ir amorāli! Te ir LATVIJA, un tā tam būs būt!!!

5 1 atbildēt

tizlais 9. maijs... un golubojs tiešām kkāds aprobežots psrs laika daunis, žēl, ka dažiem tas liekas smieklīgi, tas šovinisms 9. maijā tiešām ir par traku ...

5 1 atbildēt

Man Dobelis nekad nav paticis, bet šeit cepuri nost tā onkas priekšā. Normāli nobēra tam "Golubajam".

5 2 atbildēt

un kas tad mums ir tas arlietu ministrs? zalknabis ar viduskolu un nopirktu augstskolu? tad nu gan pateici ar4ij.

7 4 atbildēt
JuK avatarsJuK

Dobelis malacis!!

2 0 atbildēt

debilie krievi!!

2 0 atbildēt

Nu nezinu, man liekas, ka tā vesture ir tik ļoti sajaukta, un Krievu tauta, kā mums zinams jau no laika gala ir sagrozījusi faktus, un visi mūsdienās dzīvojošie Krievi šaušelīgi velas aizstāvēt to pareizo, liekas, ka vienkārši visu vajadzētu nomest un beigt kasīties. Nu cik var? Bet mans veidoklis, nevajadzētu Latvijā svinēt 9.maiju, un visiem, kuriem pie mašīnām ir tās oranži melnas lentītes vajadzētu paprasīt, vai viņi vispar zin, kas ir 9.maijs. Ticiet man, puse vispar neko nezinātu un puse muļķīgi domātu, ka viņi palīdzēja Latviešu tautai! Ja viņi grib, lai bruac uz Maskavu, uz sarkano laukmu un atzīmē 9. maiju! Es atbalstu J.Dobeli . Jo kā aju viņš vēl saka, ka 9.maijā Daudz būs sadzērušies un meklēs kašķi un Krievi kārtējo reizi apvainos Latviešus, tad man liekas, ka latviešiem vajadzētu iet ar protesta akcijām pret 9. maiju, jo krievi protestē 16.martā.

2 1 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

Nu cik var!!!

0 0 atbildēt