local-stats-pixel fb-conv-api

Bezpajumtnieku dzīve.34

119 0
Cilvēkiem tika uzdots jautājums: "Ko  viņi domā par bezpajumtniekiem?" 
Jautājums bezpajumtniekiem: "Kā  viņi nonāca līdz šādai dzīvei un kā viņiem tagad dzīvojas?"

Ideja un savāca komandu:
                                              Zanda Bērze
Reportēja: Viktorija Koroļkova
                     Dace Kokorēviča
                     Sabīne Avota
Filmēja un montēja Edgars Aivars
Un liels paldies Artūram Lapinskim par palidzību.

                    


119 0 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Mees tapeec jau arii nedodam vinjiem naudu jo zinam nopirks cigaretes un smigu ,tapeec dodam eedienu vinjiem un liidz shim neesu saskaaries ar taadiem kuri atmestu bet zinu ir taadi indiviidi  :D ir bijis kad prasu ko nopirkt jums shie tur saka vareetu tur 2l alinja es teicu nee no eediena :D atbildot uz Ryn komentāru " Kopš strādāju Origo (3 gadi), kas ir bomžu me... "  

 

2 0 atbildēt

iisteniba neko jaunu neuzinaju....viiri kapaa veseliiba aizgajusi pa pieskari dzivoklis pardots uztura lieto alko.

2 0 atbildēt

reiz devu naudu kādam bez kājas, izteikti žēlīgs bija. bet kad to pašu vakaru kādā parfimērijas veikalā viņu redzēju pērkam odekolonu( skaļi prātoja cik flakonus ņemt, tā lai līdz rītam pietiek...), nolēmu vairs nekad nevienam nepalīdzēt ar naudu. citreiz bija gadījums ar ubagiem kas prasīja naudu ēdienam, kad piedāvāju iesim nopirkšu tev ēdienu, tiku krievu matom apsaukts. nekad nevienam nedodiet naudu! šie padibenes to nav pelnījuši!!!

1 0 atbildēt

zeel

1 0 atbildēt

atbildot uz Ryn komentāru "Kopš strādāju Origo (3 gadi), kas ir bomžu meka... " jaa ir ari tadi gadiijumi, bet citi tiesam ubago jo neka ari tiesam nav...

nevar jau atskirt kurs  krapjas kurs nee, bet nevisi sita krapjas  

1 0 atbildēt

:(

1 0 atbildēt

Es vienu dien Rīgā pie Stockman redzēju diezgan jaunu sievieti ar bērna ratiņiem, kura rokās turēja zīmīti uz kuras vairākās valodās rakstīts ''ZIEDOJIET PĀRTIKAI'', man palika viņas žēl. Un tas viss, visticamāk ir pateicoties mūsu jaukajai valdībai, kura palielina nodokļus, bet darbavietas un algas samazina!

1 0 atbildēt

bieži vien,kad noskatos uz viņiem man viņu tik tiešām ir žēl.. :|

1 0 atbildēt

es laikam zinu par kuru tu tur keksu staastiji :D :D atbildot uz kretīnsbumba komentāru " reiz devu naudu kādam bez kājas, izteikti žēl... "  

0 0 atbildēt

atbildot uz Ligita komentāru " 4:27 to čali sauc gatis, zaļajā jakā :D "

 

Где Алекс ?  :D  

0 0 atbildēt

4:27 to čali sauc gatis, zaļajā jakā :D

0 0 atbildēt

Ļoti jauki,es aizvakar ejot garām origo kur luksafors ,tur viena tantiņa savāca pilnu sauju ar sīceni   un deva to kaukādam alkānam,abi laimīgi izskatījās,tagad sapratu ka naudu ir jādod tiem kas spēlē mūziku vai kaut ko dara nevis tikai roku pastiepj. atbildot uz santux komentāru " nabaga cilvēki :( kas es biju rīgā pie centra... "  

0 0 atbildēt

bet daudzi ubagi liidzi njem dzivniekus vai beernus jo cilveekam zheel paliek un iedod atbildot uz cilveeks2 komentāru " Es vienu dien Rīgā pie Stockman redzēju diezg... "  

0 0 atbildēt

aaa es domaaju tu par centru runaaa :D un par tagadni :Datbildot uz kretīnsbumba komentāru " nu nez vai, tas bija jau gadi 15 atpakaļ. tor... "  

0 0 atbildēt