local-stats-pixel fb-conv-api

Bezkaunīgie briti...7

52 3

Šo rakstu uzrakstīt iedvesmoja divi bezkaunīgie briti! Tātad sākšu no sākuma...

Šodien sēžot nelielā sastrēgumā, Rēzeknes centrā, uz īsu brīdi ievēroju 2 britus, kuri bija manāmi iereibuši un pilnīgi slapji (jo ļoti lija lietus). Abi divi bezkauņas (atļaušos tā saukt viņus) pilnīgā bez sakarā gāja pa ielu un rādīja mums daudziem baltiešiem īsti neizprotamu žestu, ko mēs izprotam nedaudz savādāk... Tas žests bija, „V” zīme. Prikols slēpjas tajā, ka šo zīmi briti saprot kā apvainojošu norādi uz dzimumattiecībām... Tādi jau laikam ir tie briti...

Bet vel nedaudz par šo zīmi lai jūs labāk viņu izprastu....

Šo zīmi plaši izmanto Austrālijā, Jaunzēlandē un Lielbritānijā. Vinstona Čērčila, šo zīmi popularizēja kā uzvaru, taču viņš pacēla divus pirkstus, turot plaukstu uz āru, turpretī uz runātāju vērsta delna nozīmē rupju apvainojumu. Un protams, daudzās Eiropas daļās šī zīme nozīmē arī skaitli divi.

Spriediet paši, ko ar to gribēja pateikt briti...

52 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Ko briti dara Rēzeknē? :D Bet paļubomu, ja jau Rīgu viņi ir piedirsuši tad vismaz būtu sadevuši pa seju tiem kropļiem lai nebraukā jau pa Latvijas pilsētām savu stulbumu rādīt!

3 1 atbildēt

mūsu pašu latvieši iekš britu zemēm uzvedas ne labāk. :P

2 0 atbildēt

Da ne tikai Briti. arī kaut kur.. nez Japānā..

1 0 atbildēt

rīga ir rīga bet pieļauju ja viņi kautvai netīšām nonāktu tādā ka rēzeknē jeb daugavpili un saktu savus jokus čurājot kur pagadās tad 99% ka nakošā mājvieta viņiem  būtu slimnīca :D

1 0 atbildēt

o! Tu esi no Rēzeknes. :D

0 0 atbildēt

briti vispar ir apdzerusies un nekaunigi .. un anglija dzivo pasi savos sudos neko nesavacot .. nu tada mums ir ta pasaule ..

0 0 atbildēt

Vajag šitos masveidā izsist no vecrīgas u.t.t. varoņi atradušies!

1 2 atbildēt