local-stats-pixel fb-conv-api

Atklājam Kārtis!210

111 163

Lady79! Tā bija nepareizā atbildē! Es gaidiju no Tevis mīļos vārdus, tāpēc pati vainīga! Atklāšu visiem spokiem, ko tu no viņiem slēpi!

Lady79 Profila bilde ir FAKE!

Patiesībā tā ir viņa, bet šī bilde ir totāli sagraizīta, un pārtaisīta! Tāpēc piedāvāju jums aplūkot īsto Lady79 profila pildi! Kā arī Lady79 es tev nedodu otro iespēju. Rīt es Teikšu gala vārdu! VISS TIKS PUBLICĒTS!!!

111 163 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000

Kāpēc admini to pieļauj? Tapēc ka šis ir viņu pašu veidots mēsls...

Es pat vairs neticu ka tāda Lady79 vai Rockhopper realitātē eksistē!

100 punkti jacky un pārējie taisa to mēslu lai tik ir apmeklētāji saitā....

2 0 atbildēt

atbildot uz PUMA422 komentāru " kas pa huiņu?:D   " Trollis - sīcis internetā, kura galvenais darbs ir veidot debīlus rakstus un kaitināt cilvēkus. Rakstot negatīvus komentārus viņu rakstos nozīmē trolli pabarot, jo tas priecājas par to, ka tam ir sanācis izbesīt kādu interneta otrā galā. Ja nekomentēs viņa rakstus, trollim apniks troļļot un viņš beidzot izies ārā ar draugiem, protams, ja viņam tādi ir.

Un šim pingvīnam tas ļoti labi sanāk. Daži citi gan ļoti lēni to aptver.

2 0 atbildēt

Atceries,kā tu pazemīgi lūdzies, tu, nožēlojamais tārps!!!!  "Piedodoet man par feik profiliem...es tā nedarīšu..man nav draugu,esmu vientuļš!" Ja jau tu esi šeit,tad tev bija piedevuši!!! Un šī ir tava pateicība???? Nu zaibisj!! :D

2 0 atbildēt

atbildot uz Artexons komentāru " un viņa  ir skaistāka par tevi ?  "

noteikti nē ! ;) :D  

2 0 atbildēt

atbildot uz sheppard komentāru "KILL ROCKHOPPER KILL ROCKHOPPER KILL ROCKHOPP... " YEs yes yooo :)  

2 0 atbildēt

atbildot uz Wilsons komentāru " KKāds vāks.. ko jūs varat čakarēties? :D " Kādi ''jūs''? Tas ir viens un tas pats cilvēks. :D

2 0 atbildēt

mani pēdējā laikā šie lady un pingvīna strīdiņi ir sākuši ieinteresēt :D

3 1 atbildēt

Tak vajag štepselēt viņiem abiem mīnusus. Kad būs pa 300 mīnusiem par katru rakstu un neviena plusa, i negribēs vairs šitādu huiņu te likt.

2 0 atbildēt

atbildot uz Ligita komentāru " iebāz to peni sev mutē un aizrijies :] " LOLz :D

2 0 atbildēt

Būtu labāk savu enerģiju pielietojuši kādā citā lietā, nevis cepjot augšā  šitādus sviestus. Publiskais FUj adminiem un pārējiem atbalstītājiem :) 

2 0 atbildēt

Nu jau pat krītiņus esi nopircis- tas jau paliek nopietni...

1 0 atbildēt

atbildot uz Gbecka komentāru "    aaah,  un kur mans cu... " dzelksnis bij te kkur ieklīdis kādu laiciņu atpakaļ un lūkojās pēc tevis:)  

1 0 atbildēt

atbildot uz citrons71 komentāru " Trollis - sīcis internetā, kura galvenais d... " Interesanta štelle:D  

1 0 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " mani pēdējā laikā šie lady un pingvīna strīdi... " 

tagad tu saproti, kāpēc mums te tik  interesanti ? :D  

1 0 atbildēt

atbildot uz rejectee komentāru " Fuj administrācijai, ka pieļauj tādu marazmu!... " tieši tā!

1 0 atbildēt

LOL :D jumtiņi jau brauc, čuk čuk. :D

1 0 atbildēt

KKāds vāks.. ko jūs varat čakarēties? :D

1 0 atbildēt

vilcienīts brauc čuku čuku, Tū Tū! emotion

1 0 atbildēt

 

atbildot uz Gbecka komentāru " atbildot uz Yeller komentāru " mani pēdējā la... " sāku saprast :D skatos Jums te baigais čats notiek

1 0 atbildēt

 

nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]   nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  nepacel vairs šo rakstu :]]  

3 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »