local-stats-pixel

Tulkoti komiksi 634

156 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 34

0/2000

Tiem, kas nezin 10. sanāk - FUCK

12 2 atbildēt

Tu vispar samsung esi lietojis? Man vins ir kritis neskaitamas reizes, bet viss kas ir noticis ir paris švīkas uz vacina. 100% mans samsung izturetu lielaku triecienu kā tavs pārcenotais iphones. Un pec tam remonta atdodu summu par kuru vel var nopirkt 3 smartphonus. Protams, ja tu telefonu nemaki lietot, meta kkur un lauz, tad nav brinums, ka plist. Besi šitie kas salidzina iphone ar kkadu samsung. Salidzini telefonu cenas sakuma. Samsung - 300 eiriki, iphones bla 600 ja ne vairak. 

3 0 atbildēt

10. ...rodas radioaktīvs maisījums! emotion

1 0 atbildēt
Internet Explorer ; D joki tikpat cik par nokia 3310 :DDD
1 0 atbildēt
Super
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
10 hhmmm... buus jaapaprasa kiimijas skolotaajai tas emotion emotion
0 1 atbildēt

daudzi redzeti

0 5 atbildēt
Atbildot uz WhatDoesTheFoxSay komentāru "Samsung ir lētāks, bet izturīgāks un daudz labāks. iPhone ir neizturīgs, un daudzi muļķi tiešām jauc Samsung ar iPhone vienā laivā, bet to nevar darīt, jo Samsung...)" Jau kad pamanīju koomiksu par iphone jau uzreiz sapratu, ka sāks visi rakstīt ka iphone ir sūds. Lūdzu beidziet šīs diskusijas. Un ja kāds grib dzirdēt ko es domāju: nav iespējams vadīties pa izvēlnēm un citur kā uz iphone ( nu labi, nokiā visvieglāk). Mans iphone ir kritis bez vāciņa 100 reizes unnav saplīsis. Zinu vismaz 5 gadījumus kad samsung izkrītot no kabatas ir saplīsis.
0 5 atbildēt

3 bilde. besī tie stulbie jociņi par Nokiu un Iphone.. Iphone arī ir izturīgs.. drīzāk jāsalīdzina ar tiem sūda samsungiem..

1 8 atbildēt