local-stats-pixel

Tu Kontrolē Savu Dzīvi (ZenPencils)10

171 0
171 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Tā ir problēma mūsdienu sabiedrībā. Cilvēki skrien pakaļ pūlim un paši ar savu galvu nedomā. Dažkārt paši nesaprot ko viņi tajā pūlī dara taču turpina ceļu uz priekšu. Lai uzsāktu savu ceļu vajag diezgan lielu drosmi ko reti kurš uzdrošinās izrādīt. 

17 0 atbildēt

Cik stulbi domāt, ka citi ir vainīgi pie nepareizā ceļa izvēles krustcelēs.

7 0 atbildēt
Lai gan šie ir patiesi komiksi par dzivi no šiem komiksiem var arī mācīties. Un tākā komiks ir par izvēli kas mums jāveic, tad es esmu apņēmies šogad izdarīt muļķīgāko izvēli savos 16 gados, tās būs trīs lietas- izvēlēties ko tālāk studēt, atzīties mīlestībā( līdz februārim) un tad vēl trešais neļauties savu pazīstamo cilvēku komplimentiem un negatīvajiem viedokļiem.
6 0 atbildēt

Vislielākais nīkuļu bieds ir apziņa, ka cilvēks pats nosaka kas viņš ir, ko viņš prot, par ko viņš strādā, cik viņš pelna, kādi viņam ir sakari, kādā sabiedrībā viņš uzturas utt emotion

3 0 atbildēt

Paldies! emotion

2 0 atbildēt
Varbūt tu varētu atrast un iztulkot kādu no zenpencils komiksiem kas ir par milestibu vislabāk par pirmo milestību. Bet nu labi ja sanāk tad labi bet ja ne tad ieliec kādu citu kas pēc tavām domām ir labāks. Gaidu no tevis komiksus vai šonedeļ būs?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt