local-stats-pixel fb-conv-api

Vai reps ir suds?157

425 79

Nolemu izveidot rakstu par repu, hiphopu, ka jau daudziem man ta muzika un itseviški kultura galigi nepiesaista, fanoju par to kaut kad 96-98 gada, pec tam pieversos normalai muzikai, domaju ka ja gribas iepazisties ar labu melnadaino muziku, var paklausities jazzu, regeju, bluzu u.t.t. Teiksim man apgalvojums, ka рэп- это калл, jeb reps ir suds, ir aksioma, tatad to pat nevajag pieradit, bet šaja raksta nolemu parakņaties sudu čupa un meginašu atrast konfektes, bet kas sanaks vertesiet jus.


Tatad mans subjektivais viedoklis, jeb labs reps. Šeit ir tikai pirma daļa, bus vel. Katraj grupai ir ielikts video(ha ne, ne katrai, izradas ka maksimum ir 5 videoklipi)









425 79 157 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 157

0/2000

Uztaisi nakamo rakstu vai pops ir sūds :D

2 0 atbildēt

Katram savs... Par gaumi nav ko strīdēties emotion

3 1 atbildēt

2pac, cypress hill un eminem ir klausāmi, bet nu, piemēram, lil wayne... emotion

2 0 atbildēt

Cypress hill the best! Bet teikšu pietrūkst viena grupa N.W.A.

2 0 atbildēt

Gruuti iedomaties, kaa tu vari veidot rakstu par to, kas tev neinterese un nemaz neklausies. Kur nu vel spriest par kvalitati.

2 0 atbildēt

Nu varu klausiities gandriiz jebkaaru repu, ar vienu iznjeemumu - tikai ne Krievu...

1 0 atbildēt

 

Eh...mani nesaista ne reps, ne hip-hop, ne pop. Esmu tīrs metāla un roka fans.Bet man daudzi draugi klausas šitos vecos gabalus un man nav iebildumu. Tākā + tev. Bet tie kas domā ka viss metāls ir growls un screams var iet sūkāt sev jo tas nav metāls tas ir metalcore(* mūzika) :).Un Blūza atzari būs un paliks viss labākie.

2 1 atbildēt

Visi te raksta tik oldschool, oldschool reps labākais, ja gribas arī tagad var piespiesties un atrast burvīgus gabalus, bet protams nejau pa European Hit Radio vai MTV

1 0 atbildēt

nu zinkā, oldschool reps ir labs, bet tas kas ir mūsdienās ir sūds, tiešām, visi tie 50cent, Lil Wayne, viņi jau vairs nav īsti normāli reperi kā šie, respect visiem oldschool reperiem 

2 1 atbildēt

 ja tev nepatik neklausies nevis stulbi dirs 

1 0 atbildēt

Vot es klausos gan metālu, gan repu, gan regeju, gan popmūziku, gan roku, kas tad tipa es tagad esmu metālists, repaks, gangsteris, moš saldais vēl? Kaut ko kategorizēt ir stulbi, katrs klausās to kas pašam labāk patīk (un ar metālu es domāju to melodisko, nevis kaut kādu, kur bezjēgā tiek rūkts, un dziedāts par sātanismu, un tamlīdzīgu sūdu :) )

1 0 atbildēt

Ja nepatīk neklausies un nenoliec šo, jo varbūt citiem šī ir normāla mūzika!

Un katrā ziņā reps ir 1000 reizies labāks par to ko mūsdienās izpilda biibers un citi zvēri

1 0 atbildēt

Rage Against the machine ir ideāla grupa,viņu dziesmu teksti ir vnk emotion man n viņiem ļoti patīk killing in the name emotion un Cypress Hill arī laba grupa patīk dziesma  - (Rock) Superstar emotion

2pac vnm ir bijis un būs leģenda emotion R.I.Pemotion

1 0 atbildēt

Daudzus tu esi piemirsis

Un vispar krieviem ir labs teiciens "на вкус и цвет товарища нет"

1 0 atbildēt
STD avatarsSTD

+

1 0 atbildēt

Kāpēc gan jāsauc par sūdu? Personīgi arī nepatīk reps un visa tā kultūra, bet nevienā brīdī viņu nesaucu par sūdu un tos cilvēkus par mangusāniem. 

1 0 atbildēt

Man patīk reps, kas pastāvēja senāk, tā saucamie oriģinālie laiki "West/east side", interesants back-ground un man patīk kopējā ideja, kā viņi caur dzeju cīnījās par savu brīvību, taču repam vajadzēja apstāties, kad tajā cīņā viņi uzvarēja, jo viss, kas nāk pēc tam ir neciešams sūds, jo reps kā tāds, tīri muzikālajā ziņā ir sūdīgs, tur iekšā ir tikai un vienīgi "message", kuram bija jēga 80tajos, taču ir 0 jēgas šodien.

1 1 atbildēt

ēē, autor, paskaidro man - kapēc Basta ir sliktāks par Bad Balance?

0 0 atbildēt

nau aizliegts spēlēt basketbolu, bet nu bed balans tur kopē amerikāņus. tā cepure adītā. pufīgās kurtkas un vēl tas basketbols. sapīpējas zāli nokopē amerikāņus un tas ir kruta?

0 0 atbildēt

Bij bij tā, ka visos stūros Onyx un WT.Clan logo saķēpāti ;D 

Man ar liekas, ka reps ir garam. Sīks vēl kko klausījos, tgt ne dzirdēt negribas.

2 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »