local-stats-pixel fb-conv-api

(VIDEO) Latvijā sevi piesaka jauna vokālā grupa - INSOMNIA1

INSOMNIA sastāvā ir jaunieši, kuri ikdienā profesionāli apgūst džeza un populārās mūzikas žanrus. Izpildot pasaules a capella klasiku, kā arī veidojot paši savas aranžijas, jaunieši pilnveidojas un iegūst jaunu pieredzi žanrā, kas ir specifisks savā būtībā.

“Solista karjera ir būtiska manas dzīves sastāvdaļa, bet esmu arī komandas spēlētājs. Ar šo sastāvu , lai pilnveidotos, ir jāsāk ar žanra klasiku. Tas nenoliedzami ir paraugs visām jaunajām a capella grupām. Šī harmoniski sarežģītā un ritmiski spēcīgā kompozīcija ļauj mums izveidot savstarpēju, muzikālu balansu un saskaņu. ”, saka grupas muzikālais vadītājs, X Faktors Latvija dalībnieks Roberts Memmēns.

“Latvija ir kultūras lielvalsts. Uzskatu, ka a capella žanru var attīstīt un tiekties pēc pasaules līmeņa standartiem. Lai gan esam jauna apvienība, esam pārliecināti, ka iederēsimies ne tikai Latvijas, bet arī pasaules tirgū. Tas, ka esam jauni, ir liela grupas priekšrocība, tomēr, zinot, ka labas a capella grupas pamatā ir ilggadējs, milzīgs, kopīgs darbs - esam gatavi strādāt un attīstīties. ”, saka grupas dibinātājs, menedžeris un X Faktors Latvija, pirmās sezonas dalībnieks, Gustavs Melbārdis.

Pagaidām grupa gatavojas projektiem, veido savas aranžijas un strādā pie tā, lai klausītājam nodotu pēc iespējas kvaletatīvāku un saistošāku materiālu.

Vokālās grupas "INSOMNIA" sociālie tīkli:

Facebook

Instagram

Youtube

Video debijā, redzami INSOMNIA grupas dalībnieki, izpildot pasaules slavenās a capella  grupas “The Real Group” skaņdarbu “Words".

"The Real Group" sastāvā ir bijušās latviešu a capella grupas "Cosmos" dalībnieks Jānis Strazdiņš. 

Song: Words

Artist: The Real Group

Album: In the Middle of Life

Music and words by Barry Gibb / Robin Gibb / Maurice Gibb

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Malači

2 0 atbildēt