local-stats-pixel fb-conv-api

Uzcepu jaunu videoklipu priekš Solus Nihil un koncerts Dārbijā0

19 0

Sveiki draugi! Šis ir mans retais SUPER ORĢINĀLRAKSTS.

Īsumā stāsts ir par manu pagrīdes projektu. Ar kuru es uzstājos Apvienotajā Karalistē, pilsētā Dārbija un par jauno svaigražojumu, jeb videoklipu, kuru es filmēju Latvijā!

Tad par visu pēc kārtas.

1. Koncerts Dārbijā.

Tur gan īsti nav ko daudz rakstīt. Mani pieaicināja uzspēlēt koncertā ar savu projektu vietējā bārā vai klubā (sauciet, kā gribat). Tā kā pašlaik esmu viena cilvēka instrumentālā grupa, tad man nācās spēlēt līdzi fonogrammai (angļu valodā backing track), kurā tika atskaņotas bungas, bass un ritma ģitāra. Lieki piebilst, ka fonogrammā, visus instrumentus es iespēlēju pats. emotion Dziesmas nosaukums, kur izpildu ir "HOMLESS" (no angļu valodas nozīmē bezpajumtnieks, klaidonis utt...). Kura ir pašsacerēta dziesma.

Fotogrāfijas no koncerta ir no IMPERFECT PHOTOGRAPHY, kuri ir man ļoti tuvi un labi draugi, paldies jums!

2. Jauns Videoklips.

Esmu izveidojis arī videoklipu jaunam pašsacerētajam instrumnetālajam skaņdarbam "THIS IS BLACK METAL". Pie šāda dziesmas nosaukuma nonācu pilnīgi nejauši, jo neko labāku nevarēju izdomāt, tāpat arī pati dziesma ir nejaušība. Bet protams videoklips gan bija labi izplānots.

Pats videoklips tika filmēts Latgalē, pie manas vecmāmiņas piederošās zemes laukos. Tika filmēts naktī pilnīgā tumsā, labākai noskaņai. Kā jau minēju, uz doto brīdi grupā esmu viens, arī videoklipā visos kadros esmu es. Kas tieši video klipā notiek, neizpaudīšu, ļaušu jums pašiem noskatīties un ievērtēt.

Videoklipu man palīdzēja filmēt mani draugi, kuriem es saku lielu paldies par atbalstu.

Paldies par uzmanību un ceru, ka jums patiks!

Solus Nihil - Homless (koncerts Apvienotajā Karalistē Dārbijā)

Solus Nihil - This Is Black Metal (paša veidots videoklips)

19 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000