local-stats-pixel fb-conv-api

SMAGĀKAIS albums Latvijas metāla vēsturē4

109 0
FLAYING ''COMMANDMENTS-VIOLATED'' Albuma Apskats 3M PODKĀSTS #54

Pašmāju brutal death metal/grindcore pārstāvji FLAYING ar savu 2006.gada veikumu ''Commandments-Violated'' ir nopietns pieteikums uz smagākā albuma statusu Latvijas metāla vēsturē.Šajā epizodē apskatām grupas 25 minūšu garo uzbrukumu mūsu ausīm, iedziļinoties diezgan pretrunīgās lirikās un, protams, kā parati pabaudot arī pāris spilgtākos skaņas izvilkumus no albuma. Kuru pašmāju albumu Tu kronētu kā smagāko albumu Latvijas metāla vēsturē? Paldies par klausīšanos!''

Linki uz atskaņoto dziesmu fragmentiem video aprakstā!

Ja epizodes laikā rdas kādi jautājumi/komentāri/ieteikumi nekautrējies un raksti komentāros vai privāti tepat vai arī uz mmmpodcast@inbox.lv !

Nāc sasveicināties arī FB https://www.facebook.com/3mpodkasts/

KAS IR PODKĀSTS?

Podkāsts ir audio formāta raidījums, kas neprasa ne jūsu acu, ne roku aizņemtību. Brauc uz darbu vai skolu/pastaigājies/brauc ar riteni/gatavo ēst uzslēdz to fonā un uzzini ko jaunu! To var salīdzināt ar radio raidījumu tikai priekšrocība ir tā, ka nav jāklausās noteiktā vietā, noteiktā laikā kā arī netiek vilkts laiks ar nejēdzīgām reklāmām un iestarpinājumiem. Tev nav laika lasīt garus rakstus un meklēt informāciju interneta dziļumos, uzslēdz šo un es Tev visu pastāstīšu!

109 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Cik kg tad sver? emotion
6 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt