local-stats-pixel fb-conv-api

“Rammstein” vokālists blēņojas grupā “Lindemann”8

20 0

Sveiki dārgie spocēni!

Izlēmu padalīties ar dažiem 18+ videoklipiem, kuros jau tā provokatīvās grupas “Rammstein” vokālists Tills Lindemanns kopā ar saviem zviedru kolēģiem mūzikas pavadījumā izpilda dažādas zvērības, kas liks nobālēt pat Donam un Singapūras Satīnam.

Pēc nostāstiem grupa darbojās jau no 2013.gada, tās vokālajam skanējumam un lirikām piemīt klasiskais “Rammstein” provokatīvums un bērnišķīga rotaļība, muzikālais pavadījums gan varētu šķist nedzirdēts, bet tas noteikti nepievils.

Puiši dzied par to kā dodas copēt dāmas. Čalis savu Nemo vienmēr atrod. Kā ir ar Tevi?

Puiši dzied par to cik ļoti kārojas dzīvē būt pirmjiem, viemēr būt virsotnē un baudīt nedalītu dāmu uzmanību.

Ja esi noilgojies pēc īsteniem būmeru jokiem - lūdzu!

Puiši padziedās par to, ka viņi ienīst savu sievu un bērnus. Apavu pārdevēji Gena Bukins un Als Bandijs (nejaukt ar sērijveida slepkavu Edu Bandiju!) no laimes raudātu.

Godīgi sakot, nezinu par ko šī dziesma, bet ļoti uzumudrinoša. Sapratu tikai to, ka vienmēr ir svarīgi būt nomodā un nezaudēt modrību.

Visi mēs zinām to sajūtu, kad vienreiz skola piegriežas un visas tās matemātikas dzīvē ir vienkārši pārāk daudz. Tā vietā vēlies piedrāzt to visu sistēmu un vienkārši skatīties televizorā.

Ko tur liegties? Daži puiši savās sirsniņās vienmēr ir un būs antisociāli Donžuani. Viņu dzīves ir spilgtas, bet īsas, jo viņi ļoti mīl dzīvi, bet mīlestība nekad nav abpusēja. Šie mīlnieki nelūgsies pie klavierēm, lai Tu nāktu mājās.

20 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Žēl ka viņi šī projekta tūrēs ietvaros nebūs Latvijā. Tur jau ir vēl viens labs mūziķis Pēteris no Pain. Abi tur uzdarbojas.

5 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

Praise Abort jau ir vienkārši bomba....arī Skills in Pills un Children of the Sun....

https://media.tenor.com/images/a1862b5127507791c4b4772d4e396e8e/tenor.gif

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Uh labie!!!

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt