local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis st4rface nāk klajā ar jauno singlu ''Haunted By Demons''0

Ar savu trešo solodarbu klajā ir nācis latviešu mākslinieks st4rface, īstajā vārdā Reinis. Jūlija sākumā, savus fanus jaunais mūziķis pārsteidza ar kārtējo grāvēju - ''Haunted By Demons''.

Iepriekšējie singli ''Alone'' un ''Your Shadow'' bija izdevušies un šķita, ka būs grūti pacelt latiņu, tomēr jaunais singls ''Haunted By Demons'', klausītājiem ir īpaši iepaticies. Tas jau ir pārspējis vairākus st4rface personiskos mūzikas rekordus.

Mazāk nekā 72 stundu laikā, ''Haunted By Demons'' Spotify strīmošanas platformā ir savācis gandrīz 10 tūkstošus klausījumu. Viņa primārā platforma ir bijusi Spotify un šī platforma un viņā galvenā platforma mūzikas ziņā.

Dziesma ir par iekšējiem dēmoniem un par cīnīšanos ar tiem. Jaunais mūziķis jau ir pielīdzināts tādiem māksliniekiem kā Juice WRLD un Lil Peep. Jaunais talants turpina pārsteigt savus fanus izlaižot bieži jaunus skaņdarbus un drīzumā gaidāmas jau jaunas dziesmas.

Lai vai kā, jaunā dziesma ''Haunted By Demons'' ir pieejama arī visās pārējās strīmošanas platformās - Spotify, iTunes, Deezer un visur citur. Zemāk pievienota dziesma no YouTube tīkla. Avotā pievienots links uz dziesmu iekš Spotify.

5 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000