local-stats-pixel fb-conv-api

Manas Ziemassvētku filmas.6

84 3

Manas Ziemassvētku filmas.

Tiesa daudzas no filmām ir spraiga sižeta trilērīši kuru darbība risinās Ziemassvētku laikā. Ir arī dažas šausmu filmas un kārtīgs Ziemassvētku šlašerītis / Šķaideklis.

Tiesa kādreiz 90gadu sākumā Home Alone 1 un 2 bija interesantāk skatīties no orģinālās videokasetes pie vectēva, katru gadu Ziemassvētkos šīs videokastes vajadzēja attīt. Toreiz bija interesantāk skatīties, jo šīs filmas vēl par televīziju nerādīja, toreiz pat vēl nebija LNT un TV3 kanāli. Staigājām apkārt stilīgos 90desmito gadu džemperīšos. Reti kādam bija kaut kas modernāks par VHS, jo DVD tajā laikā vēl nebija izgudrots un tāda super mega ultra ierīce kā lāzerdisku atskaņotās un lāzerdiski bija tikai pašiem biezākajiem. Protams, bija vēl citi formāti, bet reti kādam tādi bija. Tad vēl dauziem mūzika bija sarakstīti lentēs (ne kasetēs), bet lielajos apaļajos ruļos, laikam 45 apgriezieni minūte parsvārā bija un baigais kaifs bija turēt rokās kaut kādus Amerikāņu žurnālus no 80desmito beigām un 90desmito sākuma, viņi pat forši smaržoja, tur bija bildītes ar stilīgām klozītēm un visādi forši gadžeti reklamēti.

Vienu brīdi ar sencīti bija tradīcija skatīties Die Hard 1 un Die Hard 2 filmas, ļoti "burvīgas" Ziemassvētku filmas. Jipikijei mazāfakā.

Bija vēl filmas, bet diemžēl kaut kādi errori spokos, tādēļ dažas neielādējās !

« 1  2  3  4  5 »
84 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Fluke - mana bērnības filma. emotion Varēju skatīties 5 reizes dienā un katru reizi pie viņas raudāt. 

2 0 atbildēt

Lielāka daļa labas filmas!

2 0 atbildēt
Mani Ziemassvetku sezonas favoriti: Krampus un Christmas Horror Storry
0 0 atbildēt
Man riebj ziemassvetku filmas un sis ir pedejie mesli. Bet nu par gaumi nestridas.
0 0 atbildēt