local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši kārtējo reizi izceļas pasaules fonā.0

24 0

Sveiki, tieši pirms gada un viena mēneša, es uzrakstīju savu pirmo rakstu “latvieši kārtējo reizi izceļās” kas bija par divu latviešu izveidotu mūzikas uzņēmumu White Mafia Records, ja neatceraties šo rakstu, tad šeit būs links (http://spoki.tvnet.lv/kinomuzika/Kartejo-reizi-latviesi-izcelas/830499)

Visu šo gadu esmu sekojis līdzi šai kompānijai, un esmu pat iepazinies personīgi ar abiem īpašniekiem. Pirmajā rakstā daudzi neticēja, ka šis ir Latviešu uzņēmums un teica, ka ar latviešiem šeit īsti neesot sakara, bet tomēr pierādījās pretējais.

Šī gada laikā viņiem ir noticis ļoti liels progress, šajā rakstā centīšos izveidot tādu kā gada pārskatu par šo uzņēmumu.

Runājot par abiem īpašniekiem, tie ir divi jaunieši Matīss un Edgars ar kuriem es tuvākajā laikā centīšos izveidot interviju kurā būs vēl plašāka informācija par visu šo projektu.

Sāksim ar pašu svarīgāko, ka šis uzņēmums ir mainījis savu nosaukumu uz WMR Music Group. Pirms gada te tirgojās tikai hiphopa beati, dažas drēbes un galvenokārt visam pamatā bija record labels, jeb ierakstu kompānija.

Šobrīd WMR Music Group jau ir vesels mūzikas projekts, kurš sevī iekļauj gan record labelu, gan entertainment platformu, gan drēbju brendu, gan ir oficiālais organizators dažādos konkursos un pasākumos ASV.

Galvenā izmaiņa visā ir PR kompānija, kas strādā ar jaunajiem mūziķiem - WMRmedia, bet par to nedaudz vēlāk.

Runājo par pašu label lapu - wmrmusic.com tad šajā lapā notik viss saistībā ar mūziku un ziņām, visa informācija par projektu ir izlasāma lapā.

Leibls nesen noslēdza savu pirmo lielo mūzikas Showcase. Video konkursu kurā bija iespēja visiem piedalīties un vākt balsis prieks sava video. Atsaucība bija īpaši liela, piedalījās vairāk kā 3000 jauno ASV izpildītāju.

Varu pačukstēt noslēpumu, ka kompānija šobrīd strādā pie milzīga šova/konkursa kurš norisināsies pa pilnīgi visiem ASV štatiem, bet par to plašāka informācija būs pieejama tuvāk vasarai.

WMR Music group arī interneta vidē ir guvis lielu progresu gada laikā, Instagramā sasniedot
jau 30 000 lielu sekotāju pulku, Facebook lapā vairāk kā 10 000 fanu un mājaslapas vidējais dienas apmeklējums ir 3500 kliki.

Instagram: @wmrmusicgroup

Facebook: @wmrmusicgroup

Runājo par pašu svarīgāko jaunumu, tad tas noteikti ir WMRmedia. Šī kompānija arī pieder abiem latviešiem, un šī kompānija ir zem WMR Music Group.

Tā ir PR reklāmu kompānija, kas strādā ar jaunajiem izpildītājiem, reklamē tos, veido tiem intervijas, booko dažādus šovus pa visu pasauli, strādā ar dažādiem mēdijiem, kā arī tuvākajā laikā būs iespēja organizēt tūres pa visu pasauli zem WMR Music Group.

Ja vēl pirms gada šī kompānija pelnīja dažus simtus mēnesī, tad tagad tie jau ir daži tūkstoši mēnesī. Tākā esmu kļuvis par lielu fanu šai kompānijai, tikai tāpēc, ka tā pieder latviešiem es noteikti turpmāk veidošu vairāk rakstus par viņiem.

Apakšā pievienošu dažus video materiālus no šī uzņēmuma, bet pārējais viss ir apskatāms viņu sociālajos tīklos (@wmrmusicgroup)

Ieliec like, ja bija interesanti uzzināt ko jaunu un nošeiro šo rakstu.

Intervija ar WMR Music Group artistiem.

Video reklāma prieks PR kompānijas.

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000