local-stats-pixel fb-conv-api

Ke$ha14

16 34

Kesha vai Ke$ha (īstajā vārdā Keša Rouza Seberta [1] (angļu: Kesha Rose Sebert) dzimusi 1987. gada 1. martā) ir amerikāņu dziedātāja un dziesmu tekstu autore. Savu mūziķes karjeru Kesha sāka 2006. gadā, bet nopietna izlaušanās mūzikas apritē notika 2009. gada sākumā, kad lielu popularitāti ieguva repera Flo Rida singls "Right Round",[2] kurā Kesha piedalījās kā līdzdziedātāja.[3] 2009. gada augustā klajā tika laists Keshas debijas solo singls "TiK ToK", kurš ir kā pirmais singls no 2010. gadā gaidāmā mūziķes pirmā studijas albuma "Animal".[4]

Mūziķe Kesha ir dzimusi Sanfernando ielejā netālu no Losandželosas viena vecāka ģimenē.[5] Viņas māte Pēbe Seberta (angļu: Pebe Sebert) arī ir dziedātāja un dziesmu tekstu autore. Keshai ir viens brālis.

Saistībā ar to, ka Keshas māte noslēdza publicitātes līgumu ar ierakstu kompāniju, 1991. gadā ģimene pārcēlās uzNešvilu, Tenesī štatā. Pēbe bieži mēdza ņemt savu meitu līdzi uz ierakstu studiju un mudināja viņu sākt dziedāt. Kesha tika pakļauta daudzu kantrī mūzikas stilu mūziķu ietekmei kamēr mācījās rakstīt dziesmas.[6] Sebertu ģimene piedalījās seriālā "The Simple Life" kā viesģimene uzņemot savā mājā Perisi Hiltoni. Seriāla laikā notika kāds starpgadījums, kurā Kesha pievēma Perisas Hiltones skapi.[7]



Reklāma










16 34 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

nav jau tā, ka copy - paste no wikipedijas. varēji vismaz pacensties noņemt tos zilos burtus un cipasrus, kuri tur nav vajadzīgi!

8 0 atbildēt

Nu cik var vienu un to pašu..

5 0 atbildēt

Nākamreiz iesaku ielikt vairāk darbu, ja tiek veidots raksts par personību (nu, cik nu Kesha tāda ir), nevis vienkārši acīmredzami nokopēt pāris rindkopas no vikipēdijas un pielikt dažus viģikus.

5 0 atbildēt

o pretekle keša.. :D

7 3 atbildēt

labākais tas, ka zem katras bildes rakstīts: kesha. nē, nu, NO WAY

3 0 atbildēt

wikipedia rocks! emotion

2 0 atbildēt

varēji arī pielietot kaut cik savus spēkus un tam tekstam noņemt vismaz vieninieciņus un to sarkano un zilo krāsu dažiem vārdiem.. raksts jau pilnīgs mēs**, parasts gopī/peist no wikipēdijas un no youtubes iemesti daži video, bet takā pirmais raksts žēl tev mīnusu smērēt.. ne plus, ne mīnuss.

1 0 atbildēt

saku to pašu ko pārējie par to vikipēdiju un vēl bildes vecas un sen redzētas

2 2 atbildēt

pff.. man roka neceltos par šito bomāreni ko rakstīt (aaa ups, Tavā gadījumā - kopēt)

0 0 atbildēt

Nesakiet ka suuudigs vnk pirmais raskts

0 6 atbildēt