local-stats-pixel fb-conv-api

Kapteines Mārvelas propaganda: Izdzēstas vairāk kā 50'000 lietotāju balsis55

Laikā, kad Latvijai pāri nāk kultūras ministra kandidāta izrādītie plikumi un gaidāmais "boksa mačs", izskatās ar pārestībām no Dieva puses ir par maz, un ceturtdien mums tuvojas pat kas ļaunāks. Par to sīkāk arī šajā rakstā!

Papildinājums: Šodien, kad RottenTomatoes ir iespēja skartītajiem novērtēt filmu, vairāk kā 50'000 lietotāju vērtējumi ir izdzēsti.

Pirms dzēšanas: http://web.archive.org/web/20190308111109/https://www.rottentomatoes.com/m/captain_marvel (58,931)

Tagad: https://www.rottentomatoes.com/m/captain_marvel (5,216)

479 7 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Nu ko filma bija tāds pats "meh" kā Melnā pantēra, Ant-man 2 bija smieklīgāka un intersantāka, jāgaida Endgame, bet domāju, ka Spiderman FFH būs arī "meh".

1 0 atbildēt
Forbes rakstā pietiktu veikt vienu labojumu un tad tas vairs nebūtu kļūdains - CM ir 1. MCU filma, kurā galvenā varone ir sieviete. Arī par to, ka CM sieviešķā versija nav populārākā - vai tam ir pamatojums? Jo jau no sešdesmitajiem gadiem šis tēls ir sieviete (krietni vairāk SJW varētu patikt jaunā Mrs Marvel - Kamala Kāna). Oriģināli CM filmās bija plānots ieviest jau pirms 4 gadiem un pēc konkurentu DC/WB panakumiem ar Wonder Woman, nav brīnums, ka beidzot to izdara. Nepiekrītu arī SJW raksturojumam - SJW ne tikai ir ultra-feministi bet arī cīnās pret jebkuru viņuprāt netaisnību, lai arī lielākoties, tās ir pilnīgas muļķības. Par visu citu šajā rakstā izteikto piekrītu. Brī nekad nav slēpusi to, ka ir feministe un savos vārdos bieži parāda ka ir feministe mūsdienu nevis klasiskajā izpratnē. Arī vairākas rīcības no Marvel in Disney vadības apliecina, ka filma būs ne tikai skatāms stāsts Marvel faniem, bet arī feminisma reklāma. Tiesa šī kompānija jau laiku atpakaļ parādīja vēlmi būt tīra - Džeimsa Gana skandāls. Es pats filmu noteikti noskatīšanās, jo man interesē vairāki filmu sāgas momenti ko var izskaidrot šī filma bet mani jau no paziņošanas par aktieru sastāvu neapmierina Brīdī izvēle galvenajā lomā. Viņai ar Kerolu Denversu no komiksiem ir tikai 2 kopīgas īpašības - blondi mati un vēlme gūt ietekmi uz politiku/sabiedrību. Tie, kas lasījuši Civil War1 un Civil War 2 sapratīs. Bet tajā pašā laikā es aizstāvu filmu, jo vienmēr esmu uzskatījis, ka ja kāds maina savus uzskatus tikai tāpēc, ka noskatījies filmu, raidījumu vai sporta pārraidi un kļūst par pavisam citādāku cilvēku viņu izmainītu pat parādot pirkstu.
1 0 atbildēt
Ak, šitie mīstie!😂
0 0 atbildēt

Un šādi izrunājoties, ļaudis brīnas, kāpēc atkal  populāras kļūst  galēji labējās idejas?!

0 0 atbildēt

Paldies, taču man ir pilnīgi vienalga. Tā ir Marvel supervaroņu filma, turklāt viņa parādīsies arī nākamajā "Atriebēju" daļā. Tas ir viss, ko man vajag, lai ietu uz šo filmu.

0 0 atbildēt

A man nekur nav jāiet. Es to pagaidīs, kad kāds labais cilvēks ieliks internetā. Un ja bulshit filtrs nestrādā, tad tiešām neskatīties. Jo marvelam ši propoganda sākās jau ar Melno pantēru.

0 0 atbildēt

Es uzskatu, ka viss negatīvais pret šo filmu ir tikai tapēc, ka visi, mani ieskaitot,  vienkārši gaida otro Infinity War. Vairak man interesē, kas notiks pēc šīm filmām, jo cik sapratu no interneta dzīlēm, Marvel ņemšot kaut kādu pārtraukumu, domājot ko darīt tālāk ar savu zelta bedri. Varbūt tikai vienkārši tā paziņo... Ko mēs mirstīgie patērētāji zinām emotion 

0 0 atbildēt
Haha un ta vai ta vinu tur iebaza virieshi emotionemotionemotion Bliiins sis slimnieces
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

No trakajām interneta dzīlēm: 

PEOPLE ARE PAWNS IN THEIR SICK GAME OF GLOBAL DOMINATION. PEOPLE ARE DIVIDED TO PREVENT A RISING OF THE PEOPLE. PEOPLE ARE DIVIDED AND TAUGHT TO FIGHT THEMSELVES INSTEAD OF THE RULING CLASS. RACE VS RACE RELIGION VS RELIGION POLITICAL VS POLITICAL CLASS VS CLASS SEX VS SEX WHEN YOU ARE DIVIDED, YOU ARE WEAK. WHEN YOU ARE WEAK, YOU HAVE NO POWER. WHEN YOU HAVE NO POWER, YOU HAVE NO CONTROL. STAY STRONG, PATRIOTS. STAY UNITED, NOT DIVIDED. YOU ARE WHAT MATTERS. YOU, AWAKE, IS THEIR GREATEST FEAR. Q

0 0 atbildēt

Kur ir feministes, kad sākas karš? Nav skaidrs.

Kur ir tās kareivīgās? Viņas karo… Jā, Izraēla karo un nevienam nebāžas ar "bērniem un sievietēm" TV ekrānos, krokodila asarām un nevalstiskām organizācijām, kas biezā slānī propagandē, piem., Stambulas konvenciju (garantēts $$$ budžets no visām dalībvalstīm).

Feministes pazūd tad, kad jāatrod Ķelnē Jaungada nakts sieviešu apgrābstītājus un izvarotājus (kas pēcāk izrādās, ka bija arī Helsinkos, Cīrihē, etc.). Kur bija tās spēcīgās feministes?

Ok, žurnālisti? Hello!

0 0 atbildēt

CEMEX juridiskā direktore… :/

Tas ir tāds sviests, bet redz', ja zini, kā pārdot savu "sievišķību", var augstu pakāpties.

Agrāk bija vainīgi ebreji, tagad vīrieši. Ļoti labdabīga ideoloģija…. Arī tās sekas ir zināmas.

0 0 atbildēt

Glupās sievietes tik rok sev bedri. Saka darīt to pašu, ko veči. Tas nav iespējams. Būvniecībā, kokapstrādē utt., darbos, kur ir svarīgs fiziskais spēks, neredzu īpaši daudz sieviešu. Bet ofisā sēžot un scrollot delfi, tas laikam skaitās stipras sievietes etalons? Vienkārši tā sauktā vienlīdzība sākumā bija izveidota, lai abi rukātu un maksātu nodokļus. Tagad lēnām iznīcina vīrieti, ģimenes aizstāvi, padarot to par kaut kādu hļupiku, kuram vajaga vēlvienu māti, nevis sievu blakus. Sievietes pārvēršas par večiem brunčos, nosākuma liekas forši, bet pienāk attiecīgs vecums, tad sāk nodzerties, jo ir viens nav bērnu vai vīra, vai blakus tāds, kurš tik gaida sievas komandu vai vispār uzvedas kā liels bērns.

Vēl propogandē dzimumu sacensību, kurš ta nu labāks. Neviens nav labāks, katram savs uzdevums un kopā būs stipra ģimene un spēcīga nācija.

Es, personīgi, nevēlos sacensties ar vīrieti, kurš labāk  iesitīs naglu sienā un neprasīšu no viņa prasmi šmorēt un gatavot.

0 0 atbildēt

Tāpat neskatos filmas un kīno, tā kā ''pofig''. Un kas gan tur tajās marvela filmās interesants ? Nekas,vairs neviens sakarigas filmas netaisa... 

0 0 atbildēt
🤨
0 0 atbildēt
Not gonna lie, man īstenībā filma patika : )
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

''Uz ko cilvēki, protams, ir ļoti noskaitušies!'' pārējā tekstā arī izlabo ,lai visur iespraudums ,''protams'', būtu atdalīts ar komatiem,kā šajā teikumā..

1 2 atbildēt