local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais mūziķis LENN¥ izlaiž singlu ''Monsters Inside Of Me''1

Ārzemju mākslinieks ar pseidonīmu LENNY, nu pat pārsteidza ar jaunu skaņdarbu. Naktī uz 30.aprīli, viņš izlaida singlu, kura nosaukums ir ''Monsters Inside Of Me''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūziķis LENNY nāk no Austrijas štata Tyrol pilsētas. Viņa mūzika, galvenokārt, ir angļu valodā, taču tās sastāv arī daļēji no vācu valodas. LENNY ir kvalitatīvs reperis un saukt viņu par ''wannabe'' vai iesācēju nav pareizi. Kvalitāte, talants un prasmes ir dzirdamas katrā viņa dziesmā!

LENNY ir pavisam jauns mākslinieks. Mūzikas straumēšanas platformas viņš pārņēma ar vilni vien šogad. Savu pirmo dziesmu viņš izlaida šī gada 14.februārī, kad pārsteidza tautu ar dziesmu ''THAT WAVE''. Pēcāk, 21.martā, viņš izlaida dziesmu ''ROLLOS'' un nu viņa aktīvais dziesmu relīzes maratons turpinās ar dziesmu ''Monsters Inside Of Me''.

Mūziķa pseidonīms patiesībā rakstās nedaudz savādāk. Tas ir nevis LENNY, bet LENN¥. Lai gan pseidonīms ir samērā vienkāršs, tas ir arī oriģināls, jo tas cēlies no viņa pilnā vārda - Lenny Gerbig. Lai vai kā - mūziķim ir tiešām ausīm jūtams talants un katram pašam ir jādzird viņa daiļrade, lai par to pārliecinātos. Un viņa jaunā relīze ir tiešām labākais veids kā to izdarīt. Dod iespēju jaunajam mūziķim!

Piedāvājam noklausīties jauno LENNY dziesmu ''Monsters Inside Of Me''. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi - pieseko viņa sociālo tīklu profiliem. Vietā, kur ir atsauce, pievienojām saiti uz mūziķa Instagram profilu. Dodies un pieseko tam. Tas aizņems Tev vien īsu brītiņu un neizmaksās neko, bet mūziķim tas būs milzīgs stimuls turpināt radīt jaunu mūziku. Atbalstīsim jauno mūziķi kopā!

Oficiālais dziesmas audio paša LENNY YouTube kanālā!

9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt