local-stats-pixel fb-conv-api

Izskaidrojums par lietu, ko skatoties Pokemonus, noteikti nekad nespēji saprast!6

Sveiciens spocēniem. Es šad un tad esmu rakstījis dažādas teorijas tajā skaitā par to, ka X-Men, patiesībā ir Antihomofobisma vai vienkārši sakot, homoseksualitātes propaganda. Šoreiz kārta mazajiem, mīļajiem pokemoniem. Es bieži vēroju video par dažādām filmu, multeņu un spēļu teorijām, bet uz vienu jautājumu nekad nevarēju atrast abildi. Iespējams, ka nebūšu oriģināls, taču līdz šim neesmu nekur redzējis atbildi uz jautājumu - kāpēc Pokemonu uzbrukumi nav nāvejoši Ešam, Raķeškomandai un citiem, vai vienkāršiem vārdiem sakot - cilvēkiem.

Garlaicīgā atbilde - jo tā ir multene/spēle/ mangas komiksi. Nekad neesmu lasījis Pokemonu Mangas un multenē, protams, arī neesmu ticis līdz svaigākajiem notikumiem, taču tik un tā vienmēr galvā ir bijis jautājums - kā varoņiem izdodās pārciest regulāros uzbrukumus no Pokemoniem. Iedomāsimies kaut to pašu Raķeškomandu - Pikačū viņus neskaitāmas reizes ir elektrizējis ar tādu strāvas daudzumu, ka uzsprāgst metāla roboti, viņi ir tikuši sasaldēti, aizdedzināti ar uguni no ugunspokemoniem utt. To pašu var teikt par Ešu. Man uz šo ir ģeniāla atbilde, kura turklāt sasaistās ar vairākām teorijām, kurām gan neesmu autors.

Tātad, bungu rīboņa - Pokemoni patiesībā nav dzīvi. Pokemoni ir bioroboti. Skaidrojums teorijai. Atcerēsimies to pašu Pikačū. Viņš ar saviem elektro uzbrukumiem ir spējis darbināt elektrostacijas, uzspridzināt robotus. Tajā pat laikā, kad viņš itkā ar visu spēku iešokē, kādu cilvēku , cilvēka dzīvībai briesmas nedraud. Iedomājoties jaudu, kāda ir vajadzīga, lai darbinātu elektrostacijas, nav grūti iedomāties, kas notiktu ar cilvēku, kas saņem šādu triecienu. Arī pokemonu cīņas noslēdzās ar to, ka kāds pokemons ir "fainted" jeb zaudējis visu savu enerģiju, parādās krustiņi acu vietā. Taču reizēm jau nākamajā kadrā pokemons ir augšā kājās un smaidīgs. Atbilde ir vienkārša - pokemoniem ir ieprogrammēts noteiktu spēku pielietot dažāda veida situācijās. Pret cilvēkiem šī jauda ir minimalizēta, un tieši tāpēc mazais Pikačū var darbināt elektrostacijas, bet Raķeškomanda tiek tikai pie maznozīmīgām traumām, pēc kārtējā zibenšoka no šīs elektriskās peles. Jau pieminēju pokemonu cīņas. Pokemonos kā robotā ir iestrādāts mehanisms - vienā brīdī notiek "restarts" un tad arī ir šīs krustiņacis. Savukārt, atgriežoties pie iepriekšējā - pokemonos vai kā viņus varētu saukt pokebotos iestrādātā mehānisma, kas neļauj nodarī pāri cilvēkam ir vēl viens pierādījums. Ir tikai 1 gadījums (nu vismaz cik atceros no sezonām un pilnmetrāžas multenēm, ko atceros) kad Pokemons ir nogalinājis cilvēku. Un tas notika Pokemonu pirmajā filmā, kad Ešs patrāpījās pa vidu starp Mjū un Mjūtū. Mjūtū bija Mjū klons, kurš nespējis rast atbildes uz jautājumiem, sagāja sviestā un izlēma, ka kloni ir vērtīgāki un labāki par dzīvajiem, tāpēc gribēja piepildīt pasauli ar klonētiem pokemoniem un iznīcināt cilvēkus. Kloni... Kloni savā ziņā arī ir bioroboti. Atcerēsimies Zvaigžņu Karus un klonu armiju, kas itkā pakļāvās džedajiem un tad seko viens vienīgs rīkojums un Klloni pāriet Impērijas rokās. Ar Mjūtū ir līdzīgi. Gļuks sistēmā un robots saceļās pret radītāju. Tāds kā Pokemonu Terminātors. Tieši dēļ tā arī notika šis nāvējošais trieciens. Pirmkārt, jo trieciens bija paredzēts citam pokemonam un otrkārt, gļuks sistēmā noņēma bremzes. Varētu jautāt, kā tad atdzīvināja Ešu - tas jau ir jautājums citai teorijai. Taču pat tagad par šo nav viss.

Raksta sākumā izteicos, ka šo manu pokemoni ir bioroboti teoriju var saistīt ar citām populārākām, manis neizdomātām teorijām. Gan multenē, gan spēlēs tiek pieminēts, kāds grandiozs karš, kas norisinājies Pokemonu pasaulē. Multenē to piemin vairāki pētnieki, spēlēs to piemin viens no "Zāļu līderiem" un šis karš ir pieminēts vairākās grāmātās, kuras var atrast dažādās spēlēs esošajās ēkās. Kā tad mana biorobotu teorija saistās ar šo kariņu? Jo tieši šis karš ir viņu radīšanas iemesls. Pareizāk sakot masveidīgas radīšanas. Pirms tam eksistēja tikai pāris agrīnie pokeboti. Kad radās nepieciešamība karot, pokemonu pasaules iedzīvotāji, gluži kā reālie cilvēki izlēma, ka karam ir jābūt ar minimāliem zaudējumiem cilvēku starpā. Karš cilvēkiem tāpēc, izrādījās mazs zaudējumu ziņā, bet tikpat kā tika iznīcināta parastā dzīvība. To aizvietoja ar vienkāršākiem biorobotiem - tādiem kā Mjau, Baterfrijs, Medžikarps utt. Parasto, dzīvo faunu aizvietoja bioloģiski mehāniska, lai pasaule nekļūtu tukša. Tieši tāpēc pokemoni ir tik līdzīgi reāliem dzīvniekiem un priekšmetiem.

Kāds teiks - bet kā tad ar evolūcijām? Kā parasts robots var cīņas laikā strauji mainīt formu? Atcerēsimies, tie ir roboti. Tātad viņi ir bāzēti tehnoloģijās. Viņi ir kā staigajošas, dzīvas datorspēles. Un tieši kā datorspēlēs, kad ir noteiktais līmenis, viņi izmainās. Līdzīgi ar evolūcijas akmeņiem - tas ir kā priekšmets ar ko datorspēlēs automātiski palielina pieredzi jeb experience. Tie, kas ir spēlējuši datorspēles zina tādus jēdzienus, kā TM un HM. Ar diskam līdzīgu priekšmetu tu vari pokemonam automātiski iemācīt cīņas paņēmienu. Piemēram, tavs Onikss iemācīsies mest akmeņus vai Skvirtls hidropumpi. Iedomājieties, ka jums rokās iedod disku un no tā iemācīsieties spēlēt klavieres, lai arī nekad neesat to pratuši. Vai arī draugu bariņā, vienam iedos priekšmetu un viss ko iemācīsies viņš, iemācīsieties arī jūs (exp share priekšmets no X&Y spēlēm, kas ļauj iegūt viena pokemona pieredzi iegūt visiem, tajā brīdī tavā rīcībā esošajiem pokemoniem). Izklausās neticam, vai ne? Ja vien tu neesi biorobots. Un tā kā pokemoni tādi ir, tad viņiem arī atliek, gluži kā NEO no Matriksa ielādēt sevī visu ko vajag.

Kāds pieminēs to, ka reizēm pokemoni neklausa saimniekus. Piemēram, Eša Čārizārds ilgu laiku viņu pilnīgi neklausīja. Šeit var pateikt to pašu, ko par MJūTū. Gļuks sistēmā. Jums, taču noteikti arī ir gadījies, ka kāda iekārta uzgļuko un, kādu laiku neklausa kā vajag. Atcerēsimies, kā Ešs spēja, Čārizārdu padarīt paklausīgu. Kādā cīņā ar pretinieku, Čārizārds tika sasaldēts un Ešs pēc tam visu dienu un nakti berzēja un sildīja Čārizārdu pie ugunskura. Gluži kā, kad kāda elektro iekārta tiek pie mitruma - pēc kārtīgas izžāvēšanas negļuko, arī Čārizārds sāka klausīt Ešu.

Papildinot teoriju- šeit arī beidzot ir izskaidrojums par Pokebumbām. Viena no teorijām ir saistīta ar kvantu fiziku. Ja pokemoni ir bioroboti, tad tas ir pat iespējams. Vai vēl labāk - Pokebumbas kalpo kā viņu dokstacijas uzlādei, tikai pokemoni, uzlādējās, esot iekšienē nevis ārienē. Datorspēlē liekie pokemoni neglabājās pie profesoriem, bet gan datorizētā glabātuvē. Māsiņas Džojas patiesībā, nav medmāsas bet gan biomediķes un šeit ir arī skaidrojums, kāpēc Pokemonu pasaulē, ļauj ceļot maziem bērniem. VIņi nav vieni. Caur viņu pirmo pokemonu, ko bērni saņem pokemonu laboratorijās, viņu vecāki viņus var novērot, līdzīgi kā caur Baby monitoriem. Pokemoni kā bioroboti arī atbild uz mūžīgo jautājumu - kas ir spoku pokemoni? Atbilde vienkārša, pirmie spoku pokemoni-bioroboti bija stealth tehnoloģijas kara mašīnas, tālākie, līdzīgi kā pārējais, jau atkarība no radītāja iztēles.

Šāda tad nu ir mana teorija par to, kāpēc pokemoni nekad nenogalina un pat spēcīgi neaivaino cilvēkus, lai arī viņu spēks mēdz būt monstruāls un spējīgs iznīcināt kalnus, kokus, darbināt elektrostacijas utt. Paldies tiem, kas izlasīja. Drīzumā, gaidiet no manis arī citas teorijas, par citiem pazīstamiem tēliem.

69 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nu, varens teorētiķis ...

4 0 atbildēt
Var just ka tev nav kur savu laiku likt🤣
2 0 atbildēt

laikam par šitik garu prātuļojumu jāieliek pluss.... emotion  bet runājot par pašiem p0k3mOn1em, manā skatījumā viena lieta, kam tiešām vajadzētu izskaidrojumu - kā tā p0k3 bumba var (spēj) mainīt izmērus - no aptuveni paipalas olas līdz prāva ābola apjomam  emotion 

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt