local-stats-pixel fb-conv-api

Dj bl3nd13

48 4

Sveiki visiem. :)

Šodien braucot transportā klausījos dažus DJ BL3ND gabalus, un sapratu, ka neko daudz par viņu nezinu. Reizēm par mūziķiem un DJ kaut ko zina, bet šis ir diezgan noslēpumains, pat savu seju bieži nerāda plašākam klausītāju pūlim, jo, vismaz koncertos, vienmēr spēlē maskā. Tad nu izdomāju netā pameklēt kaut ko par viņu pašu un gribēju padalīties ar šo informāciju arī ar jums. :)

Lai labi lasās. ;)

Īstajā vārda Danny. Šis mākslinieks ir dzimis Teksasā, bet patlaban dzīvo Kalifornijā, lai cik pārsteidzoši tas nebūtu viņam ir tikai 20 gadi (biju domājusi, ka būs nedaudz vecāks)

Danny prioritātes ir veidot dažādus miksus priekš youtube un spēlēt savus izveidotos gabalus klubos pa visu ASV. Divus gadus pirms kļuva par DJ BL3ND viņš bija regulārs DJ dažādās dzimšanas dienas ballītēs. Viņš sāka veidot miksus priekš youtube tāpēc, ka klubos viņam netika dota iespēja pierādīt sevi. Viņš vienmēr ir gribējis spēlēt labu mūziku ļoti lielai klausītāju un fanu auditorijai. Danny vienmēr dejo vai kustas, kad miksē dziesmas un skaņdarbus, tāpēc arī savos video viņš vienmēr dejo.

BL3ND ENERGY ir tas ko viņš radīja vienlaikus, kad publicēja savus video. BL3ND ENERGY ir dzīves veids ko viņš dzīvo. Dzīvē kurā viņš atrodas vienmēr ir jautri un nav nekādu uztraukumu par to, ko citi par viņu domā. Šī enerģija dod viņam spēku pat tad, kad viņš ir viens un atrodas savā mazajā istabiņā.

Ja jūs vēlaties zināt ko vairāk par DJ BL3ND aktivitātēm tad sekojiet viņam twitter.com. Danny lietotājvārds twitter.com ir DJ_BL3ND

Raksts tika tulkots no angļu valodas, tāpēc ceru, ka nebūs nekādu neprecizitāšu. :)

Pirmais video man patīk vislabāk, otrais ir laikam visiespaidīgākais, tāpēc, ka ir uzfilmēts ārā, lielpilsētā un trešais ir vienīgais kurā viņam nav maskas.

Reklāma
Reklāma






48 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Mja atceros agrak vinjam muzikas video bija 4 ever alone. tgd visnh ar čiksām viģikos ir.

un ps 3 video var redze vinja seju :D

1 0 atbildēt

Pilns bars ar neizglītotiem, naiviem cilvēkiem. Kas viņš vispār ir par DJ-u? Pats kādu skaņdarbu, kaut vienu ir izveidojis? Cik es zinu - nē. Vai talants ir nospiest play savā laptopā un paspēlēties ar dažādiem dotajiem efektiem programmā kā flanger, Bass boost, High & low filters u.c  Manuprāt, viņš ir prasts āksts, kas mēģina izsisties, ne Dj. Tikpat labi mani par tādu varētu uzskatīt. Ehh, bet amerikāņi un, šķiet , latvieši, tā arī nesapratīs.

3 3 atbildēt

šis domāts autoram-viņš nav mūziķis un nav mākslinieks.viņš ir parasts čalis maskā,kas atskaņo citu cilvēku darbus.nesaskatu viņā neko tādu,lai vajadzētu fascinēties.

0 0 atbildēt

Logiski,ka talants.emotion

Citus nodirst ir viegli,gribeetu redzeet ko tie dirseeji pashi ir spejigi izdarit.emotion

0 0 atbildēt

emotionmans pēdējo mēnešu favorīts.

0 0 atbildēt

viennozīmīgi talants emotion

2 4 atbildēt