local-stats-pixel fb-conv-api

Deivids Linčs uzdāvina Donovam jubilējā šamanisku klipu1

11 0

Skotu mūziķis Donovana klips «I Am the Shaman» tika pirmatskaņots 2021. gada 10. maijā, viņa 75. dzimšanas dienā. Klipa autors un producents ir mūziķa sens draugs – režisors Deivids Linčs.

Klips vienlaikus ir vienkāršs un savāds. Donavans ar savu ģitāru redzams uz melna fona, uz kura pakāpeniski parādās krītošas zvaigznes, bet krelles no maziem galvaskausiņiem, kuras nēsā mūziķis, draudīgi šūpojas kadrā.

Donovans ar klipa «I Am the Shaman» palīdzību vāc līdzekļus lai organizētu Тranscedentālās meditācijas apmācības klases. Tieši Тranscedentālā meditācija savulaik bija par pamatu Donovana un Linča draudzības sākumam.

«Tas, ko mūziķis spēj sniegt ar savu balsi vai mūzikas instrumentu, ir svētlaimes impulss. Priekšnoteikums tam, lai laime vai svētlaime plūstu no viņa dziedāšanas, ir viņa prātā pulsējošās svētlaimes kvalitāte. Nav svarīgi, par ko viņš dzied, nav svarīgi, kādu instrumentu viņš spēlē.Vienīgais, kas mūziku padara muzikālu, ir spēja uzturēt svētlaimes impulsus Tīras apziņas līmenī.» (Mahariši)

11 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt