local-stats-pixel fb-conv-api

Deathstars-The Perfect Cult1

12 0

Jau kādu neilgu laiku atpakaļ no zviedru indutriālā metāla grupas pienāca jaunumi. Ir iznācis jauns albūms. Tiesa, ar jauno albūmu nāca arī izmaiņas grupas sastāvā. Nomainījās bundzinieks un aizgāja ģitārists Cat. Bet tas jau nevienu neuztrauc. Nav jau vokālists.

Par pašu albūmu varu pateikt to, ka uz doto mirkli, tas ir labākais, kas no Deathstars ir iznācis. Nav tik industriāls kā pirmais albūms, bet katrā ziņā labāks par Termination Bliss un Night Electric Night. Viņiem ir izdevies noķert ideālo rudenīgo un ziemīgo skanējumu, ja skatās uz pašreizējiem laikapstākļiem un uzliek albūmu fonā. Tas nozīmē, ka ir pietiekoši elektronikas apvienojumā ar smagiem ģitāras rifiem, basu un bungām. Arī Whiplashera vokāliskais sniegums ir gandrīz perfekts. No mana skatu punkta, pie izpildījuma īsti nav kur piesieties. Vienīgais, kas nedaudz traucē, dziesmu intro. Pirmās reizes klausoties ir ok, bet kad iepazīst dziesmas, tad intro sāk traucēt, jo liekas pārāk gari.

Kopējais vērtējums par The Perfect Cult- Perfect Cult is perfect.

Must listen- Ghost Reviver, The Perfect Cult, Bodies, Explode, Track, Crush & Prevail.



12 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Visu saprotu..bet kur te industrial???? Godīgi..atsita 80 gadu Alien sex Fiend emotion Fascinē ka tagad prastāko neo gotiku sauc tik savārstīti gudros nosaukumos, ka pat lucifers gudrs tagad netiktu....mjā....Fields of The Nephilim tiem klauniem ieliek kloķi kā nekademotion Neuztver personīgi, bet tā tas ir emotion Ja vēlme dziļāk rakt, tad vari parakties yellow lorry, red lorry daiļradē....tad iebrauksi ka tās visas nāves zvaigznītes vien vāja atblāzma par to kas bija emotion Neņem ļaunāemotion

0 0 atbildēt