local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums rokmūzikā: Depeche Mode9

64 1

Īsti pareizi nebūtu šo grupu pieskaitīt pie rokmūzikas. Bet nu kaut ko tuvu alternative pop/rock viņi spēlē. Protams Depeche Mode savā būtībā ir elektroniskās mūzikas pārstāvji. Un jā, šī ir viena no manām mīļākajām bērnības grupām, līdzās Kraftwerk. Atceros, kad sēdēju un klausījos Depeche Mode ierakstus un tiešām jutos saviļņots. Tomēr, vai vēl joprojām šī ir viena no manām mīļākajām apvienībām? 80to gadu Depeche Mode jā, vēlākais nē.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
64 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Patīkams raksts.Depeche Mode var izbaudīt jebkuras mūzikas cienītājs,jo viņiem ir tiešām kaut kas tāds,kas piesaista.emotion

1 0 atbildēt

Raksts labi veidots - esi pacenties, bet šur tur nepiekrītu.....lai gan tā varbūt ir tikai gaume. Man personīgi vairāk piesaista DM skaņdarbi pēc '86 gada. Dziesmas nav tik haotiskas, jūtams briedums un skarbā dzīves pieredze. Nemaz negribas pieminēt hitu Just Can’t Get Enough, vienkārši izsmieks, bezsaturīgs pops, man pat grūti izteikt, es laikam teiktu melnbalts, var just ka čaļi vēl bija ļoti jauni. Nespēju noticēt, ka neesi pieminējis dziesmu Useless no "garlaicīgā" albuma ULTRA, kas ar savu spēcīgo enerģiju un spigto emociju gammu, parāda visai pasaules mūzikai, ka dusmas var izpaust ne tikai smagā metāla ietvarā, dauzot bungas, kā epilepsijas slimnieks, bet arī spēlējot salīdzinoši lēni ar garām pavadošās melodijas notīm - man šis skaņdarbs šķiet ģeniāls. Un par teikto, ka Precios ir tīrākā kopija Enjoy The Silence - nu nezinu....mēs laikam dzīvojam paralēlās pasaulēs :) Piekritīšu, ka daundzas dziesmas DM albumos ir pliekanas un neizteiksmīgas, bet es to teiktu par visiem viņu albumiem.

1 0 atbildēt

Kura grupa nākošā?

0 0 atbildēt

I dont like, bet nu kāda kuram gaume emotion + ieliksu :) 

0 0 atbildēt

labs raksts ar katra albuma aprakstuemotion

0 0 atbildēt

ļoti ceru, ka uzrakstīsi par U2 albumiem :)

0 0 atbildēt

Labs raksts, taču komentāri zem albūmiem manuprāt ir galīgi nepareizi.

Izcilākā grupa, taču noniecinoši komentāri.

0 0 atbildēt