local-stats-pixel fb-conv-api

Boba Mārlija dēli.3

24 3

Sveiki! Domājams, ka visi zin, kas ir Bobs Mārlijs(Bob Marley), vaine? Redz, ka viņam ir arī dēli, kuri nav mazāk talantīgi kā pats Bobs, jeb "Tuff gong'' (viņa nickname). Šoreiz pastāstīšu par trim no viņiem. Tulkoju pats, tāpēc ieliku kā orģinālrakstu.

Demiens Mārlijs(Damian Marley)

Demiens "Jr. Gong" Mārlijs, dzimis 1978.gada 21.jūlijā ir regeja pārstāvis, kurš ieguvis 3 Gremija balvas. Viņš ir jaunākais bērns ģimenē. Viņam bija tikai divi gadi, kad viņa tēvs nomira. Viņš ir vienīgais kopīgais Boba un Cindy Breakspeare(nezināju kā īsti pārtulkot, lai neizkropļotu uzvārdu), jeb Miss World 1976, dēls. Viņa nickname,Junior Gong, ir ņemts no viņa tēva Tuff Gong. Viņš uzstājas jau no 13 gadu vecuma(nemaz nesalīdziniet ar Rebecca Black). Izdevis varākus albūmus un hītus. Personīgi man mīļākā viņa dziesma ir "Warriors", kas taisīta pēc Boba dziesmas "Buffalo soldiers".

Stefans Roberts Nesta Mārlijs (Stephen Robert Nesta Marley).

Stefans Roberts Nesta "Raggamuffin" Mārlijs ir dzimis 1972.gada 20.aprīlī (jā, 20/04). Viņs ir Boba un Ritas Mārlijas dēls. Ieguvis 5 Gremija balvas kā mūziķis, producents un Ziggy Marley & The Melody Makers biedrs. 2009.gadā bijis tūrē kopā ar Snoop Dogg un Slightly Stoopid. Šobrīd dzīvo Miami, kur viņam ir māja un sava personīgā studija, kurā viņš taisa dziesmas ar kurām mūs priecēt. Man personīgi mīļākā ir "The Traffic Jam".

Deivids Nesta Mārlijs(David Nesta Marley).

Deivids Nesta "Ziggy" Mārlijs ir dzimis 1968.gada 17.oktobrī. Viņš ir Ziggy Marley & The Melody Makers, tā teikt, galvenais biedrs, jeb līderis. Vecākais Boba un Ritas Mārlijas dēls. Uzstājies daudzos pasākumos, tūrēs un arī sava tēva bērēs, par godu viņam. Viņa hīti bieži vien tiek atskaņoti U.K top 20. Ziggijam, ar viņa jauno albūmu, Wild and Free, ir arī iznākusi viņa pirmā komiksu grāmatiņa(jap) "Marijuanaman", kuru var iegādāties internetā(neesmu gan uzmeklējis). Personīgi, mana vislabāk patīk viņa dziesmu "True to Myself".

Paldies visiem lasītājiem !







24 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

+.Iepriekš tik zināju par Damienu. No viņa gabaliem vislabāk patīk "it was written",,,,un tiem kas ir dubstep cienītāji varu ieteikt tā pasā "it was written(chasing shadows remix)"

0 0 atbildēt