local-stats-pixel fb-conv-api

Albuma apskats. Ozzy Osbourne - Ordinary Man (2020)3

21 0

Pēc 12. smagā metāla krusttēva albuma izdošanas, dziedātājam nesokas nemaz tik viegli. Parkinsona slimības dēļ Ozzy ir nācies atcelt turneju - albuma Ordinary Man atbalstīšanai.

Šķiet: ko var vēl pateikt divpadsmito reizi? Interese par Ozzy daiļradi sāka zust 2010. gadā, kad viņš izlaida ļoti garlaicīgu albumu Scream. 2013. gadā arī Black Sabbath studijas albums bija līdzīgs.

Vai vēl varējām ko sagaidīt no Ozzy? Zvaigznes, kuru nomoka visvisādas kaites un arī godājamais vecums (71 gads) par sevi liek manīt. Bet izrādās, ka visas šis problēmas, Ozzy vecums un arī dzīves noietais trakulīgais ceļš var kļūt par lieliskām tēmām jaunam albumam.

Ozzy to tieši nesaka nevienā no dziesmām, bet to nosaukumi (ne velti dziesma “Goodbye” ir nākamā uzreiz pēc “All My Life” , noskaņa, ar kādu viņš "dzen" dziesmu tekstus, tas viss liek domāt, ka finišs ir tuvu. Un dīvainā kārtā tas joprojām viņam palīdz saprast, ka nevajag sevi iesprostot rāmjos!

Hardroka krusttēvs šoreiz nav ierakstījis sev tipisku albumu. Jā, tas sākas ar "Straight to Hell" - ar pazīstamiem Ozzy ģitāras akordiem un skanīgu solo Slash izpildījuma, bet tomēr tas ir popsīgs albūms, pat hip-hops tur ir dzirdams.

Slash, starp citu, nav vienīgais zvaigžnotais viesmākslinieks. Piedalās Chad Smith no Red Hot Chili Peppers (bungas), Guns N ’Roses ģitāristi Duff McKagan un Tom Morello. Un galu galā Elton John, Post Malone kopā ar Travis Scott.

Albums ir lielisks, ko daudzi diemžēl uztvers kā pēdējo Lielā Tumsas prinča darbu.

Spotify links uz albumu Ordinary Man

21 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000