local-stats-pixel fb-conv-api

Albuma apskats. Green Day — Father of All…1

32 0

Grūti noticēt, bet šis ir amerikāņu pop punk grupas trīspadsmitais albums. Green Day ir pilnībā atguvusies no pirms sešpadsmit gadiem izdotā lielā "Amerikāņu Idiota" un ir gatava virzīties tālāk. Albuma Father of All… vāks uz to arī norāda, ņirgājoties par grupas labāko albumu.

Father of All… ir huligānisms 26 minūšu garumā. Billijs Džo Ārmstrongs pārsteigs ar savu falsetu, ko no viņa nekad neesat dzirdējuši, Maiks Dirnts ar velnišķīgu basģitāras piesitienu un Tre Cool liks Tavai sirdij pukstēt straujāk līdzās bungu ritmam.

Jaunais albums ir kā reveranss rokenrola virzienā. Pēc albuma noklausīšanās būsiet pārsteigti, dzirdot, kā šis 60. gadu roks ir tuvu pop punk novirzienam. Tajā pašā laikā Green Day nesēž sešdesmitajos, bet prasmīgi interpretē rokenrolu 2020. gadā.

Green Day ir izdevis lielisku albumu. Father of All... ir viņu jaunā seja. Albums nav labāks par viņu visu laiku labāko American Idiot, bet ir pienācis laiks iet tālāk, ko grupa arī dara.

Spotify links uz albumu Father of All…

32 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Pat grūti komentēt...Cik te ir palicis no oriģinālā Green day. Esmu viņu talanta cienītājs jau kopš Basket case. Šis ir kaut kas savādāks... Bet vai labāks?

2 0 atbildēt