local-stats-pixel fb-conv-api

8 ainas no slavenām filmām, kas mūsdienās izraisītu skandālu4

247 3

Vai esi kādreiz skatījies kādu senu filmu un pieķēris sevi pie domas, ka, ja kaut kas tāds notiktu reālajā dzīvē un mūsdienās, tad tur cietums būtu garantēts? Par tieši to un gandrīz to vari izlasīt šajā rakstā!

Šķiet, ka ar filmām ir kā ar cilvēkiem - pieaugot uzskati mainās. Tas, kas kādreiz ir šķitis normāls, vairs nešķiet normāls mūsdienās.

Pagātni izlabot nevar, tāpēc mūsdienās lielākā daļa filmu un seriālu veidotāji mēģina savos darbos iekļaut pēc iespējas vairāk, lai neviens nejustos apdalīts. Tāpēc ir pilnīgi skaidrs, ka katrā jaunajā seriālā būs kāds lesbiešu vai geju pāris, katras rases pārstāvis, ticības un jebkā cita, ko var iedalīt kādā grupā.

Tāpēc vien gribas dažreiz teikt, ka pietrūkst veco - labo laiku, kad par visu tik ļoti neiespringa, bet tad atskaties uz to, ka lielākā daļa populārāko romantisko filmu sastāvēja no seksuālas vardarbības, derībām, atriebībām, atkarībām un visa cita sliktā.

247 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Bērnu multfilmā "Ну, погоди!" Vilks gandrīz katrā sērijā smēķēja.

https://media.tenor.com/images/3885077f1cccac672a2227402c0618bb/tenor.gif

7 0 atbildēt

Te ir minētas tikai sīkas blēdības, nekā sevišķa. Šaujamgabalu varoņi gandrīz visi dabūtu mūža ieslodzījumu vai elektrisko krēslu. emotion 

6 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt