local-stats-pixel fb-conv-api

2014. gada gaidītākās filmas56

880 4

Piedāvāju nelielu ieskatu jaunā gada ''lielākajās'' filmās .

emotion

880 4 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

A kur 50 shades of Grey

0 0 atbildēt

Pirmo reizi ir tā, ka es vēlos redzēt absolūti visas filmas no šī saraksta, haha! :D

2 2 atbildēt

Nu vecīt, ja tu neesi pielicis F&F7 pie 2014 gaidītākajām filmām... 

 

10 Aprīlis, 2014 btw. 

0 0 atbildēt

DAWN OF THE PLANET OF THE APES BŪS MANA VISU LAIKU MĪĻĀKĀ FILMA - precīzs atspoguļojums mūsdienām!

Man patika kā amazing athiest nolika Son of God..

1 1 atbildēt

Ļoti ceru ka ar Godzillu viņi neizgāsīsies. Treileris izskatījās ļoti interesants, bet ja viņi vairāk sekos līdzi izdzīvojušajiem, nevis pašam monstram, tad varam gaidīt tikai izgāšanos.

Par Tranformeriem un TMNT varu pateikt tikai to, ka no Maikla Beja nekas labs nav gaidāms, bet transformerus noteikti paskatīšos.

21 jump street bija tik negaidīti laba komēdija, ka izlēmu neskatīties 22JS treileri, lai atstātu labākos momentus filmā, par cik treileri parasti visu sačakarē.

Paranormal Activity sērijai jau sen vajadzēja beigties, bet to govi viņi vienkārši nebeidz slaukt un slaukt...

No Spaidermena un Kapteiņa es neko izcilu negaidu, bet dēļ aizraušanās ar komiksiem noskatīšos.

Tie bija mani 2 centi.

Bet, klau, kur ir Nolana Interstellar? To filmu es gaidu vairāk nekā Godzillu!

0 0 atbildēt

Godzilla un pēdējo resident evil gaidu ! emotion

0 0 atbildēt

Pārsvarā pēdējā laikā var manīt tikai veco filmu rimeikus.Kā arī jaunas daļas filmām pār kurām daudzi vairs neatcerās. Gribētu redzēt kaut ko oriģinālu no mūsdienu režisoriem. emotion

0 0 atbildēt

Robokops ar labs izskatījās emotion  No vienas puses labi ir ka turas pie pārbaudītām vērtībam un pārtaisa vecās filmas ar labākiem efektiem.

0 0 atbildēt

Vēl gaidu filmu "Noass"

Treileris izskatījās labs.

0 0 atbildēt

es personīgi gaidīšu arī:2014 x-men days of future past

http://www.imdb.com/title/tt1877832/

0 0 atbildēt

1 filma no tām 12 ir jāgaida, Transformeri, kaut liekas nekas arī īpašs tur nebūs, gan viss turpināsies pa vecam, bet pārējām pat vērību nepiegriežu, itsevišķi kapteinim amerikai (kapteinim izraēlai ja precīzāk) :D

Pērtiķu planēta :D nu i murgs, abas iepriekšējās bija murgs kāpēc lai 3 tāda nebūtu.

Expendables 3 tas pats kas par pērtiķu planētu!

utt.utjp!

1 1 atbildēt

ŠEIT IR TIKAI DAŽAS NO GAIDAMAJĀM LABAJĀM FILMĀM!!!! un nav tas viss gaidītākas! kur i frankenstein? vai kada no multiplikacijas filmam? ka rio2 vai how to train you dragon2? tas ka taās ir tavas visgaidītākas filmas nenozīmē ka visu visgaidītākās filmas! turklat paranormal activiti daudzi vairs negaida jo sakot ar 3dalo kvalitāte ir nokritusies līdz lētai parodījai par šausmu filmām!

0 1 atbildēt

Lai gan visas šīs filmas redzēšu varu pateikt ka tās visas visticamāk būs sūdi... Neviena filma nav orģināla visas ir vai nu bijušu filmu pārveidojumi vai to turpinājumi. Būs man jāieliek spokos kāds raksts, kas parāda, ka mūsdienu filmas ir sūdi. Laikam, lai filma vairāk pelnītu vajag vairāk 3D specefektu, kā redzams visas filmas šajā rakstā tādus izmanto. Žēl :( 

0 1 atbildēt

Un kur tad Need for Speed, kas iznāks 14. februārī? Domāju tai ar vajadzētu būt vairākiem piekritējiem kuri gaida viņu :)

0 2 atbildēt

1.pirma dalja bija lieliska,domaju otra bus ari lieliska,gaidu! 2.visi vienmer sudzas,ka nav nekada scenarija,tikai specefekti.Jus stulbi esat?tur cinas milzigi roboti iznicinot visu sava prieksa,priekskam vel kautkadu scenariju vajag,ar twilight tipa romantiku?:D ar nepacietibu gaidu! 3.vecie spaidermeni patika labak 4.domaju izgazisies! 5.nav pati labaka filma(pirma),bet otra liekas daudzsolosa! 6.riebas visas daljas,jabut 13gadigam bikses curajosam bernam,lai filma liktos biedejosa. 7.treileri noskatoties neieintereseeja! 8.Domaju izraisis lielus stridus pasaule,neskatisos tapec ka zinu ka filma bus mesls:D 9.lasot atsauksmes un secinot pec treilera,filma bus vienkarsi BOMBA.Atmosfera ir radita perfekta-tumss,viss druums,muzikalie specefekti uzdzen nepatikamas biedejosas sajutas!Veca dala bija par to ka godzilla iznicina pilsetu-si dala bus par to ka pilseta/pasaule jau tiek iznicinata un cilveki ar pedejiem spekiem censas glabt savu zemiti!gaidu ar nepacietibu! 10. labojums-viruss,iznicinaja lielako dalju cilveeces(pertikiem tas dod augstaku intelektu,bet cilvekus nogalina),un ir sacies kars.pirma dala loti aizrava,otro gaidu vel vairak!Tikai zel ka James Franco tur nebus :( 11.pirmo dalju skatijos ar aizspiestu pakalju,jo baidijos no smiekliem piekraut bikses :D gaidu otro! 12.Filma ar savu stilu,parspileta,berniskiga bet tikunta tik forsa un interesanta :D otra baigi patika,domaju tresa ari bus lieliska! Sis ir tikai mans personigais viedoklis :)

2 6 atbildēt