local-stats-pixel fb-conv-api

15 Populārākie dziedātāji starp tīņiem.9

Tātad, čau visiem! Šodien parunāsim par mūziku. Es noskaidroju 15 populārākos dziedātājus starp tīņiem. Gribat zināt? Lasiet tālāk...

15) Daft Punk

Franču elektroniskās mūzikas duets «Daft Punk» 2013. gadā izvilka lielo lozi un ar albumu «Random Access Memories» iekaroja ne vien topus, bet nopelnīja arī pāris «Grammy» balvu. Lielā mērā tas viss pateicoties supergrāvējam «Get Lucky» ar Farelu Viljamsu (Pharrell Williams) un Nailu Rodžersu (Nile Rodgers).

14) Katrīna Paula Dīringa

Šis mani ļoti pārsteidza, jo šī noslēpumainā meitene ir no Latvijas. Lai gan tagad viņai ir tikai 11 gadi, viņa tomēr ir sasniegusi ļoti daudz.

13) Maikls Bublē

Vairāku «Grammy» balvu ieguvējs, populārais Kanādas dziedātājs Maikls Bublē (Michael Bubléemotion ir stabila vērtība Ziemassvētku laikā.

12) Macklemore un Ryan Lewis

Sietlas hiphopa duets Maklemors un Raiens Lūiss (Macklemore & Ryan Lewis) vēl joprojām dominē mūzikas topos ar lielhitiem «Thrift Shop» un «Can't Hold Us». Viena no populārākajām grupām jauniešu vidū - līdz ar to iespaidīgs skatījumu skaits «Youtube».

11) Jojo Siwa

Amerikāņu dziedātāja, dejotāja, aktrise un jūtūbere. Viena no populārākajām dziedātājām, lai gan ir tikai 14 gadu veca.

10) Riana

Barbadosas dīvas septītais albums «Unapologetic» (2012) bija komerciāli ļoti veiksmīgs. Nospēlēti arī 40 koncerti, kas devuši labus ienākumus.

9) Pinka

Veiksmīgi bijuši Pinkas aktuālā albuma «The Truth About Love» (2012) singli «Just Give Me A Reason» and «Blow Me (One Last Kiss)». Arī katrs tūres koncerts Pinkai ienesis 2 miljonus.

8) Keitija Perija

Keitija Perija savu popularitāti nopelnījusi ne tikai ar dziesmām un klipiem, bet arī ar reklāmām, privātiem koncertiem un darījumu ar uzkodu ražotāju «Popchips».

7) Bruno Marss

Aizvadītajā gadā no mūzikas pirātisma visvairāk cietis popmūzikas dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars). Tas vien liecina, ka Bruno ir populārs.

6) Džastins Timberleiks

Bijušais puišu grupas «N-Sync» dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) izdeva divus komerciāli veiksmīgus albumus. «The 20/20 Experience» vispār ir pirktākais ieraksts ASV.

5) Eminems

Detroitas reperis kļuvis par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem hiphopa māksliniekiem. Veiksmīgs bija arī viņa pēdējais albums «The Marshall Mathers LP 2».

4) One Direction

2013. gada populārākie mūziķi visā pasaulē ir pieci jauni bīberi no Apvienotās Karalistes - grupa «One Direction». Grupas dalībnieks Nails Horans tos nodēvēja par «neticamiem jaunumiem» un pateicās faniem. «Tas ir lieliski, ka kāds tops apkopo visu, sākot ar «iTunes» un mūzikas ierakstu veikaliem, beidzot ar «YouTube» un «Spotify»,» viņš teica. «Paldies faniem, ka sagādājāt mums tik brīnišķīgu 2013. gadu.» Puišu grupas jaunākais albums «Midnight Memories» uzreiz pēc iznākšanas nokļuva «Billboard 200» topa pirmajā vietā. «One Direction» ir pirmā grupa ASV mūzikas topu vēsturē, kuras pirmie trīs albumi debitējuši albumu topa virsotnē. Dziesmas «Best Song Ever» videoklips vietnē «YouTube» skatīts gandrīz 200 miljonus reižu.

3) Teilore Svifta

Teilore Svifta ir amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore.

2) Džastins Bībers

Džastins Bībers ir kanādiešu dziedātājs, dziesmu autors un aktieris. Viņa karjera sākās portālā Youtube, kur viņa video atrada mūziķa pašreizējais menedžeris Skūters Brauns.

1) Adele

Adele ir ir angļu dziedātāja un dziesmu autore. Par dziesmu Skyfall filmā "Operācija "Skyfall" " (2012) ieguvusi Amerikas kinoakadēmijas balvu nominācijā "Labākā dziesma", kā arī Zelta Globusa balvu un Grammy balvu (kopā ar līdzautoru Polu Epvērtu).

Tas ir arī viss, ceru, ka jums patika. Noteikti rakstiet komentārus!

14 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Es Dievinu Teilori Sviftu!!!emotionViņa ir tik smukiņa!!!emotionTikai žēl,ka viņa ir lezbiņa....
1 0 atbildēt

No cik līdz cik skaitās tīnis?  emotion 

Interesants apkopojums emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt