local-stats-pixel fb-conv-api

10 filmas, kuras būtu vērts noskatīties255

1903 43

Droši vien daudzi ir redzējuši jau iepriekš šāda veida rakstus spoki.lv, bet lielāko tiesu filmas, kuras jums iesaka noskatīties citi spoki, ir kārtējie grāvēji, kas, pēc manām domām, tikai noslauc naudu tiem, kas regulāri apmeklē kinoteātrus. Tāpēc es izdomāju uzveidot savu TOP 10 filmu topu ar filmām, ko būtu vērts redzēt. Dažas no tām noteikti būsiet dzirdējuši, jo tās ir sastopamas IMDB topā, dažas varbūt dzirdēsiet pirmo reizi.
Filmām nav konkrēta vieta topā, jo katra no šīm filmām ir unikāla ar savu ideju un izpildījumu, tāpēc nav iespējams salīdzināt, kura būtu labāka vai sliktāka. Protams, ir daudz daudz vēl citu labu filmu, bet iesākumam derēs šīs.

1903 43 255 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 255

0/2000
2 1 atbildēt

8/10 esmu redzējis. Mums ir līdzīga gaume. Neesmu redzējis tik Vendetu un Network, bet noskatīšos.

Fight club ir izcila filma, man reāli nav kur piesieties 10/10

They live noskatījos jau pasen, bija laba 8/10 Riebjas tie, kas noliek to visu kas šās filmas scenāriju. Starpcitu, mūsdienās sazvērestību teorijas nesauc par teorijām, bet par faktiem. Iesaku visiem painteresēties. Tiem, kas labi saprot angļu valodu iekš youtuba ir Alex Jones, viņa runas ir vnk satriecošas - Es tev garantēju, ja tu iedziļināsies kaut vienā no viņa 30min garajiem video, tev vairs šaubām nebūs vietas. Ja tev slinkums klausīties ko viņš stāsta tad vnk noskaties to pašu They live.

 

p.s.

Skatos, tev te lielākā daļa ir no mindfuck žanra. Vienīgais filmu žanrs, kam ir kautkāda jēga un no kā pat var mācīties.

1 0 atbildēt

Visas ir pa pirmo, tik pēdējo neesmu redzējis. vienmēr pārāk gejiski izskatās lai iesāktu skatīties, bet gan jau kāreiz saņemšos un noskatišos :)

1 0 atbildēt

ierij manu mīnusu lubeņu lūrētāj emotion

3 2 atbildēt

3 esmu redzējis ļoti laba filma emotion

4 3 atbildēt

patiik raksti par filmaam +

1 0 atbildēt

niiiice taste!

1 0 atbildēt

5. filma man nepatika.. šausmīgi brutāla likās. Bet tas tikai mans viedoklis :)

1 0 atbildēt

+ par a clockwork orange un donnie darko.

1 0 atbildēt

V For Vendetta - Viena no mīļākajām filmām . emotion

1 0 atbildēt

ja Tu palasītu par daoismu, tad uzzinātu, ka tā nav reliģija, bet filozofija.

un doma ir tāda, ka es biju pamazām veidojis savas teorijas par visu līdz brīdim, kad man jau bija diez gan liela saprašana. tad es lasīju par pasaules reliģijām un filozofijām, un Laodzi, kurš izveidoja daoisma filozofiju, būtībā rakstīja vārds vārdā kā es domāju.

Tāpēc es to iesaku visiem kaut cik intelektuāliem cilvēkiem - apzinieties, ka jūs neko nezināt, un tad sāciet būvēt savu teoriju par visu no nulles ar lietām, kas ir bāzētas uz loģiku. kad kādu pusgadu tā ir darīts, tad vajadzētu būt tā, ka lasot jebkuru seno filozofu darbu, var saprast visu, ko autors ir gribējis pateikt.

1 0 atbildēt

par 3. un 4. tev ļoti liels pluss. ā un vēl 8. :D

1 0 atbildēt

Lieliski.

Donnie Darko, Fight Club un V for Vendetta ideālas filmas emotion

1 0 atbildēt

Romantiskāka, bet ari laba ir Time Travelers Wife,lai arī jauna.

1 0 atbildēt

Liels paldies par šo rakstu!

Atgādināji, ka man daudzi ieteica noskatīties Parfumer...

Paskatījos tikko V for Vendetta - filmas laikā istabā ienāca tētis un pateica jaunumus par Lībiju.... skatījos krieviski, tāpēc nekādu problēmu ar uztveri nebija - filma unikāla.

1 0 atbildēt

par Donni Darko esmu pārsteigts, negaidīju to filmu kkur kāda topā redzēt, bet filma tiešām unikala :)

vel ja tev patīk tāda tipa filmas iesaku Stay.. skatīsies visas 5 reizes ar cerību ka izkodīsi :D

1 0 atbildēt

No "Fight Club" man arī savulaik žoklis palika vaļā.

"Mehāniskais apelsīns" gan man labāk patika grāmatas versijā, filma kaut kā vizuāli nepatika, jo biju visu iztēlojusies citādu.

"Vanilla Sky" ir rimeiks, iesaku noskatīties oriģinālu "Abre Los Ojos" (1997). Starp citu, arī tajā spēlē Penelope Krūza. To pašu lomu. 

1 0 atbildēt

V for Vendetta gatavojamies revulucijai( in case of revolution break glass)

1 0 atbildēt

8. 9. emotion vienas no manaam miļākajaam filmaam

1 0 atbildēt
anh avatarsanh

Kāds izstāsta, kāda tad bija tā dziļā doma donnie darko, ar pirmoreizi ir kā tu saki, ka neiebraucu, bet vēlreiz skatīties negribas :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »