local-stats-pixel fb-conv-api

pusnakts aņuki13

20 6
1. Iet pa ceļu 3 tomāti, pēkšņi viens saka: - mašīna (pļukš) otrs saka: - kur? (pļukš) trešais saka: - bēgam (pļukš) 2. Pēc 3 dienām zirgu skriešanas sacensības, bet jātnieka labākais zirgs ir saslimis. Jātnieks sarunā ar sievu izdomā, ja zirgs pēc trim dienām necelsies, tad viņu nokaus. Cūka to dzirdējusi skrien pie zirga un saka: - celies, citādi tevi nokaus... Nākošajā dienā zirgs kā gulēja, tā arī guļ. Atnāk ārsts saspricē zirgu ar zālēm, lai zirgs ātrāk izveseļotos. Jātnieks savas domas joprojām nemaina. Atkal cūka skrien pie zirga un saka: - celies, citādi tevi nokaus... Kad līdz zirgu skriešanās sacensībām palika 3 stundas un kāvējs jau atnācis, pēkšņi zirgs pieceļas kājās un sāk rikšot... Jātnieks, to redzot, saka: - vai kāds labs notikums, būs laikam jānokauj cūciņa... xD MORĀLE: nebāz savu šņukuru, kur nevajag!!! 3. Viens čalis vinnējis 1 miljonu latu nezin ko iesākt un iet pie zīlnieces prasīt kā tērēt naudu - precēties vai arī nopirkt mašīnu. Zīlniece: Ja tu precēsies, tev ātri apriebsies sava dzīve, jo tā ieies rutīnā, bet ja nopirksi mašīnu, tad tev ir 2 iespējas. Tu varēsi vizināties un tā visu mūžu, bet tas ir garlaicīgi, vai arī nokļūt avārijā un tad tev atkal ir 2 iespējas. Tu nonāksi vai nu Debesīs vai Ellē. Debesīs tev dzīve būs vienveidīga un visu mūžību kalposi Dievam, bet ja tu nonāksi Ellē, tad tev atkal ir 2 iespējas. Vai tu vārīsi, vai arī tevi savārīs. Ja tu vārīsi, tad tu neko vairāk par stāvēšanu pie katla neredzēsi, bet ja tevi savārīs, tad tev atkal ir 2 iespējas. Tevi var savārīt ziepēs vai tualetes papīrā. Ja tevi savārīs ziepēs, tad tevi izberzīs ātri, īsāk sakot nav jēgas, bet ja tevi savārīs tualetes papīrā, tad tev atkal ir 2 iespējas. Tu vari nonākt vīriešu vai sieviešu tualetē. Ja nonāksi vīriešu tualetē, tur nebūs nekā forša, jo visu jau zini, bet ja nonāksi sieviešu tualetē, tad – kāda jēga precēties??? emotion 4. Jāj pa tuksnesi arābs un pēkšņi viņam garām drāžas 4 motociklisti, no kuriem viens nesavalda moci un nokrīt. Arābs piejāj klāt Arābs: kāpēc tik ātri brauc ? Motociklists: tu kā nezināji, jo ātrāk brauc, jo vēsāk... Motociklists paņem moci un aizbrauc. Arābs uzsēžas virsū uz sava kamieļa un sāk to dzīt tik ātri, ka pēc kāda laiciņa tas nokrīt zemē un neceļas. Arābs nokāpj no kamieļa, pabaksta to un jautā: tu ko sasali ?? 5. Iet pa tuksnesi krievs un arābs. Krievam līdzi maiss ar speķi, bet arābam maiss ar zeltu. Kad arābam sagribējās ēst viņš piedāvāja krievam uzspēlēt tirgu. Krievs piekrita un izlika savu pārtiku uz segas. Krievs: speķis, svaigs speķis... Pienāk klāt arābs: cik maksā 0,5 kg speķa? Krievs: maiss ar zeltu... Arābs: tā taču ir laupīšana! 6. Krievs: ja nepatīk cena, tad ej pastaigā pa tirgu un pameklē lētāku!?!?! Sēž bārā krievs, latvietis un Britnija Spīrsa. Pēkšņi kāds nopiržas. Lavietis: tas ne es! Krievs: eto ne ja! B. Spīrsa: UPS, I did it again... 7. Pirms kāzām:
Viņš: Uraa, beidzot. Es jau vairs nevareeju sagaidiit!!!
Viņa: Varbūt man aiziet?
Viņš: Pat nedomā par to!
Viņa: Tu mani mīli?
Viņš: Protams.
Viņa: Tu mani kādreiz esi krāpis?
Viņš: Nē, kā tev kaut kas tāds varēja ienākt prātā!!!
Viņa: Skūpstīsi mani?
Viņš: Protams!
Viņa: Sitīsi mani?
Viņš: Nekādā gadījumā!
Viņa: Es varu tev ticēt?

Kas notiek pēc kāzām lasīt no lejas uz augšu… 8. Pirmā kāzu nakts, gultā viņš, kuram 5 dienas pirms kāzām notika nelaime un nācās ieģipsēt draudziņu, un viņa. Jaunlaulātie viens otram atzīstas savos noslēpumos. Viņa noģērbj kleitu un saka: man viena krūts mazāka par otru. Viņš noģērbj bikses un saka: mans pat nav izpakots... 9. Meitene – puisim: - Tad rītvakar satiksimies turpat, kur šodien! Bet ja kāds no mums kavēsies... Puisis: - ...tad es pagaidīšu! 10. Aptiekā vīrietis un aptiekārs. Vīrietis: man lūdzu ¼ viagras lūdzu! Aptiekārs: jūs esat pārliecināti, ka vairāk nevajag? Vīrietis: jā, man tikai tā, lai uz kājām nečurātu... 11. Atnāk vītietis pie ārsta. Novelk bikses, bet tur centimetru garš... Ārsts. - Sūdzaties? Vīrietis – NĒ, lielos!?!? 12. Blondiine atnaak no skolas un staasta mammai : "Mammu, es shodien skolaa iemaaciijos skaitiit liidz 10. Paareejie vareeja tikai liidz 6! Skaties - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Vai tas ir taapeec ka es esmu blonda?" Maate atbild : " Nee meitinj " Naakamajaa dienaa atkal meita atnaak maajaas un staasta : " Mammu, es shodien skolaa iemaaciijos alfabeetu liidz K ! Paareejie vareeja tikai liidz F. A,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k. Vai tas ir taapeec ka es esmu blonda ? " Maate atbild : " Nee meitinj. " Naakamajaa dienaa meita atkal atnaak no skolas un staasta : " Mammu, mees shodien peldeejaam. Man bija vislielaakaas kruutis - cup D . Vai tas ir taapeec ka es esmu blonda? " Maate : " Nee meitinj, tas ir taapeec ,ka tev ir 27 gadi." 13. Vannasistabā zobu birste: man ir ļoti pretīga dzīve! Toletes papīrs: protams... 14. -Nezinu, ko lai dara! Tarakāni galīgi nomocījušī, visur rāpo, miera no viņiem nav!
-Bet tu nopērc krītu tarakāniem!
-Vai palīdz?
-Protams, es nopirku, tagad viņi klusi sēž stūrī, zīmē...
20 6 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
4. vnk. pārsmējos :D:D
3 0 atbildēt
labas emotion
3 0 atbildēt
Karo4 4., 8. un 11.! Gar zemi! emotion
3 0 atbildēt
kā man patika pirmā anekdote, paldies tev le bagman! pat pārējās nebija jālasa, vēlreiz paldies.
3 0 atbildēt
7. un 8. laba...un pedeja...
3 1 atbildēt
:) foršas !!!emotion
2 0 atbildēt
Patika!
2 0 atbildēt
iisteniibaa tizlas... bet bildes ok
2 0 atbildēt
idealas emotion emotion
1 0 atbildēt
1. Iet pa ceļu 3 tomāti, pēkšņi viens saka: - mašīna (pļukš) otrs saka: - kur? (pļukš) trešais saka: - bēgam (pļukš) zelta anekdote :D:D
1 0 atbildēt
PsC LAbas... emotion
1 0 atbildēt
superemotion emotion emotion
1 0 atbildēt
emotion vienmeer laipni... ja vel kaadu atcereeshos obligaati pierakstiishu un publiceeshu ! emotion
0 0 atbildēt