local-stats-pixel

profesionalitātes tests.34

27 10
nezinu, vai ir bijis, bet tīri interesants. :D

No sākuma pamēģiniet godīgi atbildēt uz jautājumiem..


Šis tests ir veidots no četriem vienkāršiem jautājumiem, kuru mērķis ir noteikt, vai tu esi īsts profesionālis. Jautājumus tu atradīsi zemāk un nav nekādas vajadzības šmaukties, jo jautājumi ir vienkārši un rezultāti tev noderēs pašam. Tev tikai ir jādomā kā īstam profesionālim.

ATBILDI UN SKROLLĒ LAPU UZ LEJU

1) Kā tu ieliksi žirafi ledusskapī?








































Parei​zā atbilde ir:
Atver durvis, ieliek žirafi ledusskapī un aizver durvis. Šis jautājums palīdz noteikt vai tu dari lietas vienkārši, vai arī tev patīk tās sarežģīt.

2) Kā tu ieliksi ledusskapī ziloni?









































Nepareizā​ atbilde:
Atver durvis, ieliek ziloni ledusskapī un aizver durvis.

Parei​zā atbilde:
Atver ledusskapi, izņem žirafi, ieliek ledusskapī ziloni un aizver durvis. Šis jautājums pārbauda tavu tālredzību un spēju paredzēt notikumus.

3)​ Zvēru karalis Lauva ir sasaucis dzīvnieku konferenci. Visi dzīvnieki piedalās, izņemot vienu. Kurš dzīvnieks nepiedalās?





























































Parei​zā atbilde:
Ziloni​s. Zilonis ir ledusskapī. Šis jautājums pārbauda tavu spēju domāt telpiski un saskatīt lietu kopskatu.

Ja tu neesi atbildējis pareizi uz iepriekšējiem trijiem jautājumiem, šis jautājums varētu būt tava pēdējā iespēja lai pierādītu savu profesionalitāti​.

4) Tu stāvi pie upes kura ir pilna ar krokodiliem. Kā tu to šķērsosi?








































Pareizā​ atbilde:
Vienkā​rši peldēsi pāri. Upē nevar būt neviens krokodils, jo visi dzīvnieki ir konferencē. Šis jautājums nosaka tavu spēju loģiski spriest.

Ja tu atbildēji pareizi uz visiem četriem jautājumiem, tu esi īsts profesionālis un šis apstāklis var kalpot par spēcīgu argumentu tavās nākamajās pārrunās ar darba devēju par algas pielikumu.

Ja​ tu atbildēji pareizi uz trijiem jautājumiem, tev ir atklājies plašs lauks, kurā sevi pilnveidot. Bet kopumā - visai cerīgi.

Ja tu pareizi atbildēji tikai uz diviem jautājumiem, iztēlojies savu karjeru kā tukšu loterijas biļeti.

Ja tu pareizi atbildēji tikai uz vienu jautājumu, painteresējies vai Latvijā nav vēl radusies iespēja pārdot savus orgānus. Tā tev būtu vienīgā iespēja nopelnīt naudu.

Ja tev nav izdevies atbildēt ne uz vienu jautājumu, rēķinies ar karjeru kurā nav pilnīgi nekādas vajadzības pēc jebkādām mentālām funkcijām, piemēram, jurista, politiķa vai datoru speciālista karjera.


27 10 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 34

0/2000
Nu es esmu īsts NEprofesionālis :DDD karjera man nedraud :DDD
4 0 atbildēt
vajadzeeja uzrakstiit kaa tu ieliksi ziloni leduskapii, kuraa jau ir zhirafe!
4 0 atbildēt
nu dupsī galīgākajā! :D šitos tak katrā darba intervijā prasa! :D :D opā,man nebūs darba! emotion
4 0 atbildēt
Es atbildēju pareizi jo vnk jau zināju šito :/
3 0 atbildēt
Visus diemzjeel zinaaju tapeec nebija interesanti, bet tiem kas nezin, jauks testinjsh, bet rezultaati gan mazliet buutu paarspiileeti, nezinu nevienu kas nezinot atbildes speetu atbildeet pat uz vienu jautaajumu
3 0 atbildēt
Neesu profesionālis :(
3 0 atbildēt
Sawluxz , tu esi ļoti gudra , bet vai tu varētu izskaidrot kurā vietā varēja notikt tā konference , ja tur tiešām bija visas pasaules dzivnieki , un kā lauva spēja sasaukt viņus visus , ir kāds īpaš zvēru radio kanāls , vai televīzija , varbūt caur e-pastu , un kā viņš sapratās ar visiem ja neprot runāt , un kā dažādas dzivnieku sugas spēja saprasties , un vai plēsēji nesplēsās ar augēdājiem un savā starpā , vai fermas un lopkautuves palaida savus lopus uz šo konferenci , vai malumednieki arī nesabrauca uz turieni , un vai nesākās kāda globālā krīze , tagad vari padomāt , un dot savu atbilldi ??? :D
4 1 atbildēt
nu vispār varēja arī būt uzrakstīts ka sie jautājumi ir saistīti bet tā vēsi!!!
3 0 atbildēt
es laikam esmu sadistiska, bet man ideja bija žirafi sakapāt, ziloni samalt un upei pāri neiet. tpt labi :D bet jautājumi bija gan dzirdēti :) tgd jāatceras pareizās atbildes..ja nu gadās dzīvē vajadzība pēc viņām emotion
2 0 atbildēt
trešo jaut ājumu es izdomāju un 4. tu ir teikts ka "tu stāvi pie upes kas ir PILNA AR KROKODILIEM" - tātad krokodili ir upē nevis konfurencē! te kādam pašam vajadzētu mainīt profesiju! ;)
2 0 atbildēt
Nesaprotu , ......kaa es algas pielikumu shodien dabuuju!!!!emotion
2 0 atbildēt
Jogijs komentārs 2008-11-10 19:47:58 ar konferenci vienīgā pareizā rofl. pēdējā domāju nah,pār tiltu? :D man tiesi tas pac!
2 0 atbildēt
dea avatarsdea
MARTINIVILKS - heh.. naivais.. :D Paldies par centieniem. :))*
2 0 atbildēt
dea avatarsdea
stasit - jām.. :D tu iedziļinājies domā..!
2 0 atbildēt
tas jau nav normaali
2 0 atbildēt
visus zinaju :P jo so testu zinaju :D
2 0 atbildēt
Krokodils noknieba lauvu, tāka visa sapulce beidzās. :D
2 0 atbildēt
kads nezin kur var pardot organus????????? :D:D:D
2 0 atbildēt
1. zirafei galvu nost 2.leduskapi aizstaat ar 10*10 metru saldetavu 3. zilonis ( pirmaa pareizaa ) 4. taisnaa liinijaa paari ( hmmm... laikam nepareizi :P )
2 0 atbildēt
1) Vai nu uztaisīšu lielāku ledusskapi, vai sazāģēšu žirafi. 2) Biju nejauks un izlasīju atbildi, pirms paspēju vēl atbildēt. 3) Atbildēju pareizi. 4) Pāriešu pār tiltiņu. :D
2 0 atbildēt