local-stats-pixel fb-conv-api

online speles14

5 5
Redzot ar kadu aizrautibu mans milotais spele online speles, kas izskatas ka multene ar skaistu grafiku un daudz personaziem, ka ari daz ne dazadiem uzdevumiem, aizdomajos, kas tajas ir tads, kas tik loti var aizraut, it ka(mes tak visi zinam, ka viriesi nepieaug), pieaugusu cilveku.
Kad visi aizgaja gulet, agrak ka ierasts, jo kam uz darzinu jacelas agri, kam pie arsta jadodas jau septinos no rita, kam uz darbu, vienvard sakot, paliku viena, jo visi guleja. Miegs nenaca un nolemu papetit un soto palasit par online spelem, kuras labprat spele mans dzivesbiedrs, lai saprastu, kas tajas tads ir.

Uz latviesu serveriem neka ladziga nav.

Vispirms jau gribejas kaut ko atrast feinu uz latviesu serveriem, dazas speles sai stila ir, piemeram Wacraft latviesu serveris, sakuma likas Wov!, bet kad palasijos sis pasas speles majas lapa, tad jasaka, ka neka iespaidiga mums te vel nav un ja kadam tik sadas speles, tad jaspele vien uz .com nevis .lv, tomer cita kvalitate un si spele ka noskaidroju ir viena no popularakam.

... ... .com

Atrast var looooti daudz, ka pirmo protams man Google ieteica Warcraft, talak piedavajumi bija Diablo, Sacred, Eve, Heroes of Might and Magic V utt. So to palasijos forumos, nu jaatzist skita interesanti, jo ipasi, kad var spelet komandas, kopigi veicot uzdevumus, vieglak uzvarot pretiniekus, lieliska iespeja iegut draugus, tik dazi geimeri skita parak zaudejusi realitates izjutu del speles.

visbeidzot ... ... .ru

Tatad biju iepazisanas informaciju izlasijusi par popularakajam sada veida spelem, nolemu sikak papetit to speli, kuru tiesi spele mans dzivesbiedrs. Pulkstens radija pusdivpadsmit, domaju, ka lidz pusvieniem ar so pasakumu busu tikusi gala un devos uz speli kuru sauc Rappelz un atrodas uz krievu servera.
Izmantojot sava viriesa e-pastu un jau registreto kontu(seit neiet runa par bankas kontu vai kadu citadu naudu, bet gan par speles kontu), izveidojot vel vienu personazu, netisam izdzesot sava viriesa izveidoto personazu (ceru, ka vins to nepamanis).

Uzsaku speli ka Skarleta no Gajas cilts.

Speciali prieksh iesacejiem ir izveidota "apmacibas sala", to izgaju veiksmigi un jau paspeju secinat, ka neka jau diza sai spele nav lai ar to aizrautos, bet tad tiku prom no apmacibas salas ...
Ja apmacibas salu biju izgajusi pusotras stundas laika un citi skraidosie personazi interesi neizraisija, tad talak kluva interesi un radas vajadziba meklet paligus lai izpilditu uzdevumus.

Profesija spele.

Man patika, savas profesijas izveide, gribeju klut par kaut ko labu, tadel kluvu par dzivnieku dresetaju, tas nozime, ka visas cinas, mans vislielakais paligs ir tiesi zvers, kas skraida kopa ar mani(mana gadijuma tas bija liels, liels brunurupucis), citem ar ir kads zvers, bet tas lidz ar to nav tik specigs, jo viniem ir cita profesija izveleta

Chats - Iepazisanas

Paraleli spelei vari plapat uz nebedu ar citiem, pirkt un pardot dazadas mantas ( tas kas atiecas uz speli protams), nekadas iepazisanas attiecibu veidosana realaja dzive nav, visi viens otru uzruna tikai personazu vardos un iepazisanas notiek, nevis, " cau ka Tevi sauc un cik Tev gadu", bet gan "kads ir Tavs limenis un kads profesijas limenis". Talak, ja tiek izveidota grupa, retais sat tad it ka starpcitu apjautajas, kads ir istais vards, bet tas netiek talaka sarakste pat izmantots.

Sarakstes valoda

Ja sanak izmantot krievu serveri, tad par latinu burtiem iesaku aizmirst, jo tos sapratis retais, piemeram vardus " privet, kakoij zadanije Ti dzelajesh?" nesapratis un naksies vien rakstit slavu shifra, kas personigi man sagadaja pamatigas grutibas. Trapas ari atsaucigi cilveki, kas censas saprast ari tada veida rakstito un nesmejas par gramatikas kludam (ar tadiem cilveciniem ka reiz apvienojos grupa, lai veiksmigak pilditu uzdevumus).

speletaju videjais vecums.

Mani loti intereseja kads ir videjais vecums speletajiem, to noskaidroju jau lasot forumus un ari speles gaita uzzinaju, ka videjais vecums ir no 12 - 18 gadi, procentuali mazak ir no 18 - 25 un stipri mazaks ciparins ir starp 25 - 30, vecakus par 30 gadiem gan nekur nemaniju.

Speletaju dzimums

Apmeram 1/3 no speletajiem ir sieviesu dzimuma parstaves, tas parsteidza, jo domaju, ka meitenes bus krietni mazak.


Rezultata

Man Rappelz spele ir 22. limenis un 17. profesijas limenis, atrodos Gorizont pilseta ar labi dresetu brunurupuci lidzas, kurs ir 25. limena, ja kas man izdevas nopirks superigu cirvi un cepuri.
Vienigi atliek ceret, ka mans virietis ipasi nedusmosies, ka vina 54. limena personazs tika si svariga petijuma rezultata netisam izdzests. (Lai noklutu lidz 54. limenim reali vajadziga kada nedela un ta diezgan pamatigi japavada laiks pie datora, jo sakot no 25 limena vairs tik atri uz augsu nevar tikt).
Ja radas jautajums, cikos tad isti sonakt aizgaju gulet, tad atlausos neatbildet, bet atzisos, ka miegs nak gan tagad...
5 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Iesaku silti ieveerteet http://rf.egames.lv/ latvieshu serveris... pats speeleeju... meitenes speelee... gribi zinaat kko siikaak, raksti emotion
1 0 atbildēt
"netisam izdzesot sava viriesa izveidoto personazu (ceru, ka vins to nepamanis) " :D kravaa mantas , beedz un nekad neskaties atpakal ! "D
1 0 atbildēt
ojā jūsu kopdzīve ir galā :D tur vairs vārds "netīšām" nelīdzēs :D
1 0 atbildēt
Cow avatarsCow
eninsh tādai huinjai nestāv WoW līdzi ? galvu durvīs iespiedis esi ?! emotion emotion
1 0 atbildēt
suuds visas sitas online speeles!! cilveeks pilniigi pie vinjam degradeejas!!! aizdomajaties ;/
1 0 atbildēt
Slinkjis paldies par piedavaju, kad bus brivaks bridis ielukosos, bet patreiz nenormali daudz darbu - veloturisma sezona ka neka iesakusies
0 0 atbildēt
nu ok ok :) es vnk iedomaajos ja jau raksts par online speeleem kaapeec gan savu nenoreklameet :D luuk taa ...
0 0 atbildēt
fantastika :P
0 0 atbildēt
Ja WOW citu acīs ir sūds (viņi smagi maldās), tad rappelz ir saulē cepta karaša - spēli caurauž mega rutīna (izteiktāk nekā WOWā)
0 0 atbildēt
Rose Online! Luuk taa ir speele, vieniigaa kura man tiktie6aam iepatikaas. Biju meeginaajis WoW, Lineage2, Perfect World, 12 sky, Cabal Online, Silkroad Online, Shaiya Online, Tales of pirates, Mu, FlyFF, Ran Online, Talisman Online, RF Online, Drift City, Gunz Online, Rakion, Kal online un vel dažas. Visas likaas suudi :D Tikai Rose Online iepatikaas un tur tie6aam ir interesanti un nekad neiestaajas taa saucamaa rutiiina! ja kas www.srose-online.com emotion
0 0 atbildēt
ehh... ne jau velti World of Warcfat saīsinājumā lasās tik labi :D WoW vabrbūt ne tik smuka grafika kā visās tajās j-MMORPG kuros grafika veidota uz anime pamata, bet tomēr spēles process the best ! emotion
0 0 atbildēt
:D :D :D Te nu bija vasaras svētki! Bija viena anekdote...: -Dakter, man ir datorpēļu atkarība! -Nu labi, ārstēsim... -Bet kā? -Ar tradicionāliem līdzekļiem. -...? -Nu kā.. Alkahols, meitenes... emotion emotion
0 0 atbildēt

spele l2,visus kurus paziistu kas spele vecums ir 16-35 gadi

0 0 atbildēt

 

Atveras jauns Mmorpg Top saits

Neieguldot nekadu naudu jus varat pacelt savejo serveri augsta vieta un iegut popularitati savam serverim, vienigais kas ir aktivi jadara (Jabalso regulari par savu serveri)

varat pievienot savus serverus un domaju ka nenozelosiet

 

Te tu vari ari atrast sev izklaidi (Spelu serverus un citas lietas) http://www.top3.lv

 

Te ir visas popularakas speles pasaule

 

Ceru ka seit atradisi to ko mekle Veiksmi Jums 

 

[img]http://www.bildites.lv/images/1mr60byc665tu1pgqbjw.jpg[/img]

0 0 atbildēt