local-stats-pixel fb-conv-api

nedaudz smaidam.. :)13

24 4
1. Bezdelīgas zemu lido — būs lietus. Govis zemu lido — izbiris kokaīns. 2. Ieplīsis spogulis — gaidi nelaimi. Ieplīsusi apakšbikšu gumija — būs liels, nu, vai arī mazs kauns. Ieplīsis prezervatīvs — labāk būtu ieplīsis spogulis. 3. Niez deguns — būs iedzeršana. Niez cirkšņi — jādodas pie ārsta. Niez dibens — gaidāmi piedzīvojumi. 4. Izbiris sāls — gaidāms strīds. Izbiris cukurs — uz mieru. Izbiris kokaīns — govis zemu lidos. 6. Ja no rīta esat pamodies un jums nevajag piecelties, jūs esat gulējis stāvus. 7. Ja esat labi dzēris, no rīta būs slikti! Ja no rīta ir labi, tātad esat slikti dzēris!!! 9. Ja braucat ar automobili UN jums stipri iesit, izkāpiet UN paskatieties: JA iesists no aizmugures — naudu iegūsiet, JA no priekšas — naudu zaudēsiet. 10. Jūsu sieva atradusi prezervatīvu jūsu mēteļa kabatā — būs jāpērk čemodāni... Ja sāp galva — tātad tā ir... 12. Ja vīrs sievai atver automašīnas durvis, tā ir jauna automašīna vai jauna sieva. 13. Jo labāk redzamas krūtis, jo sliktāk atmiņā paliek seja. 14. Ja bērni uz skolu iet saposušies un nes puķes, drīz būs jārok kartupeļi. 15. Ja, izejot no telpas, aizķeraties aiz durvju roktura, noteikti tur atgriezīsieties. 16. Ja apkārt saulei parādījušies apļi — laiks izvēdināt istabu un nomazgāt logus. 17. Ja degvīns dzeras grūti un saspringti — gaidi to atpakaļ! 19. Ja lietainā laikā esat aizmirsis lietussargu, jūs noteikti samirksiet.

20. Ja blaugznas kustas — tās ir utis! 21.Minūte smieklu pagarina dzīvi par gadu. Nosacīti. 22.Bērnu gudrība: ja mamma smejas par tēta asprātībām, mājās ir ciemiņi. 23. Ceļš pie sievietes ledusskapja iet caur viņas sirdi. 24. Ja naktī no 6. uz 7. augustu meitene ūdenī ierauga sava izredzētā seju, tas nozīmē, ka naktī no 5. uz 6. augustu viņas izredzētais neveiksmīgi ieniris. 25. Ja pamostaties ar meiteni, ar kuru vakar iepazināties, un viņa neiet projām, tā ir jūsu sieva...

* Nokrita dakšiņa — kāds atnāks. Nokrita karote — kādam rokas aug no dibena. Nokrita uz sešiem, viss, neviens nekur nesteidzas. Nokrita ziepes — gaidiet pārsteigumus!
24 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000
šitaie ir labi! ;) +1
2 0 atbildēt
labs
1 0 atbildēt
:) priex ka patīk.. :D
1 0 atbildēt
interesanti...
1 0 atbildēt
šitādus prieks lasīt :)
1 0 atbildēt
Nokrita ziepes gaidiet pārsteigumu :D hahaha
0 0 atbildēt
Omg :DD Labie !!
0 0 atbildēt
lieliski pastrādāts.. ;) +
0 0 atbildēt
eu izskaidrojiet man 10 iist neaizgaaja man. :D
0 0 atbildēt