local-stats-pixel

mes milam musu valdibu jo...11

16 1
...jo deputāti ir kā baloži - pirms vēlēšanām ēd no rokas, bet pēc tam taisa uz galvas. ...jo atliek tik kādam politiķim pateikt ko stulbu, lai pa visu Latviju būtu izskaisīti krekli ar to, ko viņš teicis. ...jo mums ir labākais finanšu ministrs kādu Latvija šādos laikos var dabūt. ...jo Latvijā pastāv profesija "labs cilvēks" un ar to pietiek, lai tiktu valdībā ...jo Latvijas ministru prezidents Jaunā gada uzrunā kā vienīgo krīzes risinājumu piedāvā tautai kā pingvīniem sēdēt ar plikām pakaļām sniegā. ...jo valdības solījumiem varētu piedēvēt latviešu teicienu- ''Ne gala, ne malas''. ...jo līdz ar Kalvīti, pazuda arī Cūkmens! ...jo , lai pārliecinātos, ka KNAB strādā godīgi un nepieņem kukuļus, viņu algas samazina uz pusi ...jo Saeima ekonomikas uzlabošanai savas sēdes varētu filmēt un pēc tam pārdot sēžu ierakstus ārzemēs kā lētu komēdijseriālu. ...jo pēc 5 gadiem www.ziedot.lv cilvēki ziedos, lai Latvija varētu atdod naudu SVF. ...jo Godmanis ir kā zvejnieks, kas atgriezies krastā ar tukšu lomu. Ko viņš dara. Liedagā sastaptiem ļaudīm izklāsta pāris stundu garu zvejniecības vēsturi. Pēc tam stāsta ,cik lietpratīgi un profesionāli licis tīklus, bet uz naivo jautājumu - kāpēc tik bēdīgi rezultāti, strupi atbild: "Jūs neko nesaprotat!" ...jo Saeimas plenārsēdes notiek tādā pašā kārtībā kā sākumskolas 1. klases mācību stundas ...jo Godmanis LNT 900 sekundēs paziņo, ka viņam šķiet, ka viņš zin cik Latvijai vajadzētu aizņemties no SVF. ...jo valdība uzņemas atbildību tikai par prognozēm, nevis darbiem. ...jo "Pasažieru vilciena" valdē iecelts Šlesera šofera dēls ar mēnešalgu 4000 Ls ...jo visi ir tik korumpēti, ka nav ko iecelt par KNAB priekšnieku. ...jo PVN ir saīsinājums no - premjeram vajag naudiņu! ...jo tautai trūkst vārdu, bet valdībai smadzeņu. ...jo Godmanis ekonomikas glābšanas plānu novilka "atlantā" pa lēto. ...jo Atis Slakteris lieliski pierādīja, ka mums vajag SVF naudu, lai varētu uzlabot izglītības sistēmu. ...jo valdība var pacelt visu, izņemot mūsu algas. ...jo Atim Slakterim CV sadaļā par valodas prasmēm, angļu valoda ir norādīta kā PritĪ Gūd. ...jo .lai palīdzētu slimiem bērniem-tautai ir jāzvana uz realitātes šoviem ...jo ar ekonomisko krīzi cīnās pazeminot algas un paaugstinot nodokļus. ...jo valsts rīkotā ballē 200 cilvēki izdzer 4000 litrus šampanieša, un tas viss notiek ekonomiskās krīzes laikā. ...jo Emsim - portfelis; Zatleram- Aploksnes; Vairai- Pulkstenis; Ulmanim - hokejs; Aivaram - Hūte; Andrim- Kikī ; Šleseram - aerodroms, bet ja tu nemaksāsi nodokļus -naudas viņiem visiem nepietiks! ...jo palielinoties noziedzības līmenim, tiks atlaisti policijas darbinieki. ...jo ,lai valstī noteiktu, vai minimālā pensija ir adekvāta, izveido TV šovu kurā piedalās sabiedrībā zināmi cilvēki. ...jo tikai Latvijā izmaksā 40 tūkstošus lielu prēmiju par taupības budžeta veiksmīgu izstrādi ...jo vienīgie, kas šeit spiež mīnusus par tiem iemesliem, kuros nomelno deputātus, ir paši deputāti.
16 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Es mīlu šo zemi, bet nemīlu šo valsti.
2 0 atbildēt
bilde ar vnk perfekta, ķīli gan vajadzēja aiztaisīt :D
1 0 atbildēt
kā vienmēr izcili! :D
0 0 atbildēt
He he pritī gūd ir baigi labais
0 0 atbildēt
Balta patiesība!!emotion
0 0 atbildēt
vnk perfekti, kā naglai uz galvas :D
0 0 atbildēt
valdiba taga uz kiliem ekanome , savad laima neka nemak ekanomet emotion
0 0 atbildēt
...jo Latvijā pastāv profesija "labs cilvēks" un ar to pietiek, lai tiktu valdībā Negribās jau lepoties, bet beidzot arī mans Latvijas joks ticis spokos pa apvedceļu ;)
0 0 atbildēt
...jo valsts rīkotā ballē 200 cilvēki izdzer 4000 litrus šampanieša, un tas viss notiek ekonomiskās krīzes laikā. Jopt tad jau visi bijushi autaa :D:D:D:D:D,un cik viena pudele nez maksaaja,gan jau atkal "nieciigu suminu" A Piraag gadijumaa nebij es miilu sho zemi bet nemiilu taas valdiibu(Atlaist SAIMU)
0 0 atbildēt
labs! :D 4000:200=20 ! Sanaak viens cilveeks izdzeera 20 l shampja!
0 0 atbildēt
Pārkopēts no http://www.miljons.com !! tur var izlasīt visus ierakstus un apskatīt visas bildes!
0 1 atbildēt