local-stats-pixel fb-conv-api

kā mājās pavadīt atvaļinājumu ? ! :D9

20 1
Ir tādi psihi un idioti, kurus nelaiž ne lidmašīnās, ne vilcienos, ne autobusos, tāpēc viņiem atvaļinājumi ir jāpavada mājās. Un tā, uzskaitījums kā lieliski un ekstremāli pavadīt savu atvaļinājumu mājās:

KALNU SLĒPOŠANA. Slēpošana - maita, ir bīstama. Lai ierīkotu kalnu slēpošanas kūrortu, ar vazelīnu jānoziež kāpņu telpas pakāpieni, gar sienām jāizlīmē jaunbagātnieku fotogrāfijas un ar kečupu milzu burtiem jāuzraksta "Kurševeļa". Gatavs kalnu slēpošanas kūrorts!

SĒRFINGS. Sērfings - maita, ir bīstams. Jāsadzeras tekila un stāvot uz gludināmā dēļa slapjās apakšbiksēs, jāķer vilnis. Daudzi ķer bāku. Tas nav pareizi! Jā sērfotājs noķer bāku, tad kaput gan bākai, gan sērfotājam.

NIRŠANA. Niršana - maita, ir bīstama. Ar niršanu nodarbojas, lai ieraudzītu eksotiskas zivtiņas. Nopērciet kilogramu parastās ķilavas, aptiniet tās ar sarkanu un zilu izolenti, saspraudiet zivtiņām pakaļā krāsainas spalvas. Parastās zivtiņas kļūs eksotiskas! Saberiet zivtiņas vannā un sāciet taisīt jūru. Niršanai ir piemērotas trīs veidu jūras: Sarkanā, Melnā un Nāves jūra. Lai iegūtu Sarkano jūru, ir nepieciešami koraļļi un kečups. Mirušai jūrai nepieciešams daudz sāls un līķis. Bet lai iegūtu Melno jūru, vannasistabā uz grīdas jāsaspļauda sēmušku mizas, zem vannas jāpakakā, vannā jāpakakā - gatava Melnā jūra!

RAFTINGS. Raftings, tas ir tad, kad pa kalnu upi laižas lejup ar laiviņu. Lai uzzinātu, kas ir raftings, nepieciešams runājošs papagailis. Noraujiet viņu tualetes podā, metieties uz mašīnu un prom uz attīrīšanas iekārtām! Papagailis obligāti padalīsies ar Jums savos iespaidos.

PIKNIKS. Dzīvoklī var sarīkot arī pikniku. Pikniks dzīvoklī - maita, ir bīstams. Lai pikniks būtu izdevies uz goda, sāciet plostot jau no rīta. Pēc tam paņemiet rokā cirvi un pastrādājiet minūtes desmit. Nolieciet sacirstās mēbeles uz gāzes plīts - ugunskurs gatavs! Pēc tam pūšot dzīvoklī gaisa atsvaidzinātāju "Egļu skujas" un taisot ar lūpām skaņu "bzzzzzzzzz", durstiet sevi ar adatu, murminot pie sevis: "Velns, kā apnikuši tie odi!" Dzīvokļa piknikā pret vakaru obligāti ir jāiekāpj sūdā un šajā stāvoklī jāiet gulēt. Tomēr, pirms iet gulēt, neaizmirstiet pačurāt uz gāzes plīts, jo nenodzēsts ugunskurs var kļūt par iemeslu meža ugunsgrēkam!
20 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Rafrings. He, tieši pie šī instruktora toreiz braucu lejā pa upi Horvātijā emotion
1 0 atbildēt
hah emotion būs jāsarīko kalnu slēpošana
1 0 atbildēt
jaa... es ariii esmu braucis horvaatijaa ar tieshi shito 4ali lejaa pa upi... =]
1 0 atbildēt
Akk dies ka smējos emotion emotion emotion Baigi labie emotion
1 0 atbildēt
tas gadiena nav iz comedy club ?
0 0 atbildēt
Jaa raftings maita nav biistams!!!
0 0 atbildēt
man pohuj - es tankā!
0 0 atbildēt
MMH COMED CLUB BIJA;D
0 0 atbildēt
lieliski :)
0 0 atbildēt