local-stats-pixel fb-conv-api

horoskopi 20119

46 2

AUNS

Auniem šis gads būs samērā nemierīgs. Jupitera novietojums kalpos par iemeslu daudz aktīvākai saskarsmei ar apkārtējiem. Nostiprināsies Jūsu loma sabiedrībā. Jūs sajutīsiet savu lietderīgumu pat tad, ja nāksies veltīt tam daudz pūļu. Urāna savienojums ar Sauli mazliet iedzīvinās Jūsu personisko dzīvi. Parādīsies brīvs laiks, vientulības brīžu kļūs ievērojami mazāk, tāpēc nāksies cīnīties par katru vientulības brīdi, kuri Jums laiku pa laikam nepieciešami. Kompromisi nāks par labu Jūsu attiecībām ar apkārtējiem.

Darba un biznesa horoskops Auns 2011

Šajā gadā visas Jūsu pieliktās pūles nebūs veltīgas. Jūsu galvenās planētas Marsa aspekti pamodinās kaujiniecisko garu un pārsteigs Jūsu līdzcilvēkus. Neskatoties uz to, ka Jūs nepiederat pie tiem, kuri pastāvīgi sēž ēnā, šogad Jūs iesiet vēl tālāk un ievērojami uzlabosiet savu stāvokli un karjeru gada otrajā pusē. Risinot dažādus jautājumus, Jums nevajadzētu būt pārāk kategoriskai un apzināti izraisīt konfliktus. Esiet maigāka, jo tas nemazinās Jūsu spēku. Attīstiet diplomātiskās spējas, tās Jums šogad itin labi noderēs, lai varētu īstenot savas idejas un projektus, tikai nepiekāpieties, lai apietu likumu, labāk izvirziet savas prasības.

Mīlestības horoskops Auns 2011

Šogad Jūsu personiskā dzīve vairāk līdzināsies „amerikāņu kalniņiem”. Jupitera un Saturna aspekti attiecībās ar Jums tuvu cilvēku ienesīs zināmu disbalansu, kā arī var mazināties ietekmes loma, kuru Jūs izrādāt uz savu partneri. Savukārt līdzsvarotās attiecības palīdzēs Jums labāk izprast mīļotā cilvēka intereses. Jūsu priekšstats par mīlestību tiek attīstīts ar iekšējās balss palīdzību, ja Jūs esat viena, tad paļaujoties uz savu intuīciju, nevis mirkļa iegribu, Jūs varēsiet satikt savas dzīves lielāko mīlestību. Gada otrajā pusē Venēra palīdzēs Jums to realizēt, kā arī vairos Jūsu pievilcību un seksapīlu. Šogad Jūs sagaida daudzi pamācoši dialogi; puzles trūkstošie elementi tiks atrasti un ievietoti pareizā vietā, tāpēc, ja Jums ir sarežģījumi mīlas lietās, tad iesakām visu kārtīgi apdomāt un radušās problēmas risināt daudz mierīgākā gaisotnē. Tad mīļotais cilvēks atvērs Jums savas domas un jūtas. Tieši tas palīdzēs Jums atrisināt svarīgus jautājumus un tikt skaidrībā ar tagadni un nākotni. 2011. gada rudenī iespējamas jaunas kaislīgas tikšanās un galvu reibinoši romāni. Jums būs grūti tikt skaidrībā ar jaunajām iespējām mīlas frontē, kā rezultātā Jums būs iespēja atrast savu īsto partneri, bet iespējamas arī šķiršanās un vilšanās.

Finanšu horoskops Auns 2011

Šogad finanšu iespējas un ienākumi lielā mērā būs atkarīgi no ārējiem apstākļiem, Jūsu līdzcilvēkiem, tiesību sargājošām iestādēm un valsts. Tāpēc Jums nāksies pielikt milzum daudz pūļu un izstrādāt darbības stratēģiju. Jums nāksies meklēt kompromisus, lai nomaksātu rēķinus. Darba vienošanās un līgumi nepieciešami, lai nodrošinātu stabilitāti finanšu jautājumos. No jūlija līdz augustam vistīrākās nejaušības dēļ Jūs vai nu saskarsieties ar naudas grūtībām, vai arī Jums parādīsies iespēja izdarīt svarīgu pirkumu sava mājokļa uzlabošanai. Šis laiks lieliski piemērots tam, lai iekasētu vecos parādus.

Attiecības: horoskops Auns 2011

2011. gadā starp planētām pastāvošie aspekti veicinās to, ka Jūs vairāk paļausieties uz citu cilvēku viedokli un spriedumiem. Līdzcilvēki ietekmēs Jūsu personīgos mērķus, tāpēc Jums jāieklausās savos tuviniekos un radiniekos, lai varētu sasniegt iecerēto. Iespējams, Jūs sapratīsiet, ka ejat tikai vienā virzienā un esat pamestas likteņa varā. Kādas ir Jūsu visapslēptākās bailes? Neļaujiet šīm subjektīvām domām pārņemt Jūsu apziņu, traucēt Jūsu izaugsmei un attīstībai šajā gadā, kā arī likt šķēršļus savstarpējo attiecību veidošanai ar līdzcilvēkiem. Vasara un rudens dāvās Jums elpu aizraujošus brīžus, kuri padarīs Jūsu dzīvi daudz laimīgāku.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Auns 2011

Jūsu straujais raksturs šajā gadā izpaudīsies visā pilnībā. Gada sākums ietekmēs Jūsu dzīvotspēju un dāvās daudz enerģijas, kura būs Jums nepieciešama, jo Marsa ietekmes rezultātā Jūs var gaidīt papildus fiziskā slodze. Saskarsme ar līdzcilvēkiem prasīs vairāk enerģijas, nekā parasti. Nāksies pielikt vairāk pūļu, lai varētu sekot līdzi visiem notikumiem. Fiziskās enerģijas lielais patēriņš izraisīs noguruma uzplūdus, un tikai vientulības brīži palīdzēs atjaunot līdzsvaru. Jupitera un Urāna aspekti neatvieglos Jūsu uzdevumu saglabāt mieru nelīdzsvarotās situācijās, tāpēc nāksies pielikt zināmas pūles, lai saglabātu balansu.

Vērsis

2011. gads būs labvēlīgs Vēršiem, bet dažreiz plūdenais dzīves ritms periodiski pārtrūks, prasot no Jums zināmu piepūli. Jūs sajutīsiet nepieciešamību attīstīt savu personību. Urāna, Jupitera un Venēras aspekti dāvās Jums harmonijas stāvokli, kurš tik ļoti nepieciešams jebkurai radošajai jomai. Jums var uzsmaidīt veiksme, kura ļaus uzlabot Jums tik ļoti svarīgos dzīves un darba apstākļus. Jūs saskarsieties ar apstākļiem, kuri ļaus paplašināt Jūsu perspektīvas karjeras un biznesa jomā, Jums vajadzētu uzticēties savai intuīcijai, lai nepalaistu garām iespēju, kuru 2011. gada otrajā pusē dāvās Jums Jupiters.

Darba un biznesa horoskops Vērsis 2011

Gada sākumā nāksies strādāt ar divtik lielu degsmi. Sākot ar 2011. gada februāra mēnesi, idejas aizvedīs Jūs konstruktīvos virzienos. Vienīgais uzdevums – kā tikt galā ar šo virzienu daudzumu? Nāksies izvelēties, jo Jūs nevarēsiet vienlaicīgi skriet vairākos virzienos. Jūsu entuziasms kombinācijā ar praktisko analītisko prātu kalpos par labu Jūsu interesēm atkarībā no izveidojušās situācijas. Pārmaiņu nepieciešamība liks Jums pamest visu un septembra mēnesī doties citā biznesa virzienā. Kam jānotiek, tas notiks, padomājiet par to. Līdzgaitnieki palīdzēs Jums saskatīt jaunas iespējas šajā notikumu līnijā.

Mīlestības horoskops Vērsis 2011

Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu simpātijas rodas daudz vieglāk. Daudz laika aiziet tam, lai tās iemiesotu dzīvē, atbalstītu, koptu un saudzētu mīlas saites. Jupiters atbrīvos Jūsu emocionalitāti un palīdzēs izpausties jūtām, atklājot dvēseli. Jūs piedzīvosiet un sajutīsiet emocionāli piesātinātus brīžus, kuri Jūs dziļi aizkustinās un paliks Jūsu atmiņā uz ilgiem gadiem. Jūs iekšēji bagātināsieties un tuvosieties savam ideālam, bet sapratīsiet, ka Jums nepietiek optimisma un ticības sev. Tai pat laikā Urāna un Jupitera novietojums vairos panākumus Jūsu personīgajā dzīvē un dāvās īpašu iespēju: ja Jūs esat viena, tad šis gads Jums būs izšķirošs. Sākot no marta mēneša Jūs aizmirsīsiet par iepriekšējām neveiksmēm un tieksieties pēc jaunām attiecībām. Kaisle ienāks Jūsu dzīvē, un šis periods būs piepildīts ar piesātinātām emocijām. Neatkarīgi no izveidojušās situācijas, esiet gatavas ar galvu iemesties kaisles, jūtu un romantikas pasaulē. Vienīgais negatīvais moments – izvairieties no nepārdomātām attiecībām. Tāpēc labāk vispirms pārbaudiet savu attiecību noturību un pārliecināties par jūtu viennozīmīgumu un ilgmūžību. Jūtu viennozīmīguma jautājums būs aktuāls diezgan bieži, greizsirdība var kļūt par Jūsu pavadoni, tāpēc iesakām Jums apbruņoties ar savaldību, pacietību un pārliecību par saviem mīlnieces spēkiem.

Finanšu horoskops Vērsis 2011

Šajā gadā ar finansēm viss būs labi un izveidosies stabila un noturīga finanšu harmonija. Jūs labprātīgi atteiksieties no otršķirīgiem izdevumiem, neskatoties uz milzīgiem kārdinājumiem. Būs sajūta, ka Jums jākoncentrējas uz dzīves mērķiem, kuriem ir kāds sakars ar mājokļa labiekārtošanu. No otras puses, ja Jūs darbojaties mākslas un kultūras jomā, tad otršķirīgie izdevumi būs nepieciešami.

Attiecības: horoskops Vērsis 2011

Jums apkārt valdošā biežā garastāvokļa maiņas atmosfēra liks Jums sākt domāt, ka Jūs neesat savos vislabākajos augstumos un nevarat kontrolēt notikumus. Jupitera aspekti var likt Jums justies tā, it kā Jūs nevarat tikt galā ar pašapliecināšanos, un tas var kalpot par iemeslu zināmam satraukumam, kas radies saistībā ar Jūsu personību. Jūs tik tiešām esat pārliecināta, ka līdzcilvēki izprot Jūsu centienu būtību, kurus Jūs vēlēsieties nākotnē īstenot dzīvē? Pārliecinieties par to, iekams izdariet secinājumus. Vispiemērotākais laiks uzsākt dialogu, apgāzt tabu un jebkurus ierobežojumus, tai pat laikā neizsaucot spēcīgu pretestību. Vēl būtu ieteicams pārdomāt iespējamās bezizejas situācijas visās jomās.


Veselība un dzīves enerģija: horoskops Vērsis 2011

Pateicoties Jupitera ietekmei, šajā gadā Jūs būsiet labā fiziskā formā. Asāk, nekā parasti Jūs izjutīsiet to, ka nav nekādas nepieciešamības pierādīt savu pārākumu un iesaistīties sacensībās. Jūs daudz vienkāršāk uztversiet savu vājumu un pat noguruma uzplūdus. Bet tas būs tikai uz labu, jo tas ļaus Jums ātrāk atjaunot vajadzīgos spēkus. 2011. gada pirmajā pusē ieteicams pievērst uzmanību nierēm, dzeriet daudz šķidruma, sekojiet līdzi tam, ko ēdat, pildiet nepieciešamos fiziskos vingrinājumus, jo pastāv liela saslimšanas iespējamības varbūtība.

Dvini

Zvaigžņu stāvoklis 2011. gadā ļaus Jums veiksmīgi pabeigt iepriekšējā gadā iesāktās lietas. Tas ietekmēs daudzus dzīvībai svarīgus apstākļus. Urāna aspekti saistībā ar Jūsu zīmi, Marsu un Sauli, ievērojami atvieglos kontaktēšanos ar cilvēkiem un padarīs to daudz caurspīdīgāku. Jums parādīsies iespēja veikt jaunu izvēli, kurai būs negaidīta attīstība, kā rezultātā Jūs varērsiet tuvināties izvirzītajiem mērķiem. Neskatoties uz uztraukumu, kurš dažreiz mēdz pāraugt uztraukumā, Jums uzsmaidīs veiksme, kura palīdzēs īstenoties iecerētiem plāniem. Rūpējieties par savu veselību, gada vidū var rasties hronisko saslimšanu saasinājumi.

Darba un biznesa horoskops Dvīņi 2011

Šajā gadā Jūsu profesionālā dzīve atrodas Venēras un Saturna ietekmē. Izveidosies labvēlīgi apstākļi Jūsu profesionālo ambīciju izpausmei. Parādīsies nepieciešamība pēc sabiedrības atzinības un skaidri iezīmēsies šo mērķu sasniegšanas veids. Attiecības kļūs daudz harmoniskākas, bet komunikācija daudz dzīvāka un piesātinātāka. No otras puses, iespējams, Jūs noslēgsiet vienošanos ar valsts iestādēm, uzskatot (kļūdaini), ka kāds ar Jums cenšas izveidot diplomātiskas attiecības. Labs risinājums – atrast pareizu distanci, kaut arī tas nebūs viegli.

Mīlestības horoskops Dvīņi 2011

Šajā gadā kaisle un šiks ielauzīsies Jūsu dzīvē caur atvērtām durvīm. Jūs sāksiet savā dzīvē no jauna vai arī nodarbosieties ar sagatavošanas darbiem. Jūsu horoskopā dominējošo planētu aspekti, pamodinās spēcīgas alkas pēc mīlestības, kam tomēr neizdosies izjaukt Jūsu dzīves balansu. Ja Jūs piedzīvojat sarežģītu situāciju, tad tas nozīmē, ka Jūs neapzināti cenšieties to atvieglot. Lai kliedētu ilūzijas, Jums nāksies paļauties uz savu veselo saprātu, loģiku, un jo sevišķi, taisnību. Nevajadzētu sev veltīgi solīt, ka spēsiet kritiski paraudzīties uz radušos situāciju un izdarīt pareizus secinājumus. Šajā gadā partneris vēl vairāk uzticēsies Jums un centīsies panākt savstrarpējo sapratni, kas ļaus Jums stiprināt attiecības. Jūs esat nogurusi no sarežģījumiem mīlestībā, kuri, gala rezultātā, liek Jums veltīgi tērēt laiku un nepadara Jūsu dzīvi laimīgāku. Venēra dāvās Jums daudz kārdinājumu, it īpaši laika posmā no 2011. gada aprīļa līdz augustam. Ja Jums jau ir partneris, tad pilnīgi iespējams, ka šis gads Jums būs izšķirošs – Jūs vai nu izšķirsieties, vai arī iesoļosiet jaunā Jūsu attiecību posmā un sarīkosiet jautras un skaļas kāzas. Lai izvairītos no spriedzes attiecībās, centieties daudz rūpīgāk izvēlēties apspriešanas tēmas.

Finanšu horoskops Dvīņi 2011

Pirmos sešu mēnešus 2011. gadā nebūs nekādu grūtību ar rēķiniem, esošo biznesu, un citiem finanšu jautājumiem. Noskaidrosies Jūsu personiskās ekonomiskās situācijas redzējums. Loģika un veselais saprāts pateiks Jums priekšā, kas vajadzīgs, un ko nevajadzētu darīt šajā situācijā. Izveidosies apstākļi, kuri ļaus ievērojami uzlabot Jūsu naudas ieskaitījumus, it īpaši pašreizējā darbā. Šajā gadā Jūs varat rēķināties ar darba algas paaugstinājumu. Sākot no oktobra mēneša vajadzētu kļūt piesardzīgākai darbā ar dokumentiem, administratīvo un skaidro naudu. Novērsta uzmanība var kalpot par zaudējumu iemeslu, tāpēc neaizmirstiet par piesardzību.

Attiecības: horoskops Dvīņi 2011

Jupitera un Urāna aspekti mīkstinās dzīves līkločus un neierastā veidā atvieglos dzīves nastu, kuru Jūs nesat daudzu gadu garumā. Jūs sajutīsiet nepieciešamību pēc brīvības, šajā gadā Jūs saņemsiet iespēju attīstīt savus projektus, gūt labumu no iespējām, kuras piedāvā sabiedrībā pastāvošās attiecības. Pateicoties tuvinieku atbalstam, Jums izdosies atbrīvoties no pārlieku lielās slodzes, kura Jūs jau sen nomocīja, kā arī pēkšņi atrisināsies sen samilzušas problēmas.


Veselība un dzīves enerģija: horoskops Dvīņi 2011

Šajā gadā Urāna un Merkūrija ietekme padarīs Jūsu dzīvi daudz saspringtāku. Nepatīkamie dzīves momenti prasīs no Jums daudz enerģijas. Arvien biežāk aktuālāks kļūst jautājums par Jūsu atbildību, tāpēc Jums nāksies pielikt milzum daudz pūļu, lai pierādītu līdzcilvēkiem pretējo. Savukārt tas radīs nepamatotu un pārlieku lielu nogurumu. Imūnā sistēma būs lieliskā stāvoklī, Jūs būsiet enerģijas pārpilna līdz 2011. gada jūnijam. No šī brīža pievērsiet uzmanību pārtikai, izslēdziet no savas ēdienkartes asus ēdienus. Gada beigās parūpējieties par gremošanas sistēmas stāvokli. Pievērsiet uzmanību savām hroniskajām saslimšanām, pacentieties novērst iekaisumu procesus, neapsaldējieties.

Vēzis

Iepriekšējā gadā pieliktie pūliņi, 2011. gadā sāks dot jūtamus rezultātus visās dzīves jomās. Intuīcija palīdzēs Jums virzīties vajadzīgajā virzienā. Pateicoties gūtajiem panākumiem, Jūs atradīsiet jaunus problēmu risinājumus, tāpēc Jums parādīsies daudz iespēju, lai bagātinātu savu dzīvi un padarītu to spilgtāku. Kontaktēšanās ar sabiedrību atvērs Jums jaunas durvis un ievērojami saīsinās mērķa sasniegšanas termiņu. Tikai Plutona ietekmei izdosies Jūs apturēt un dāvāt nostalģisku garastāvokli. Neapstājieties, lai tiktu skaidrībā ar pagātni, virzieties uz priekšu!

Darba un biznesa horoskops Vēzis 2011

Šajā gadā Jūsu profesionālā dzīve atgādinās bezgalīgu kaujas lauku. Gada vidū Jūs sāksiet darbu pie jauniem projektiem, ar dažiem no tiem radīsies zināmas grūtības, kuras pārvarot Jums nāksies pierast pie jauniem pienākumiem un jauna interjera. Neatkarīgi no Jūsu pašreizējā stāvokļa, Jūsu horoskopā virmos pārmaiņas. Jums kā nekad iepriekš būs noderīga Jūsu kreativitātes spējas ātri pieņemt pareizus lēmumus un saskaitīt to iespējamās sekas. Klaja izaicinājuma sajūta palīdzēs stiprināt Jūsu kaujiniecisko garu, kurš gaidīja savu zvaigznes stundu. Ja Jūs nodarbojieties ar komerctirdzniecību, Jums parādīsies iespēja noslēgt jaunus līgumus un darījumus. Jūs gaida panākumi jomās, kas saistītas ar izmeklēšanu un izpēti. Visefektīvākā būs Jūsu personīgā iniciatīva, tāpēc rīkojieties!

Mīlestības horoskops Vēzis 2011

Jūs veltīsiet mazāk uzmanības saviem mīlas sakariem, nekā iepriekšējā gadā. Sakarā ar Jūsu izredzētā laika trūkumu, iespējām vai vēlmēm, Jums nāksies attālināties vienam no otra, lai 2011. gada martā Jūs varētu kļūtu vēl tuvāki viens otram. Tas ļaus Jums paraudzīties uz attiecībām perspektīvā no jauna skatpunkta. Jūs, bez šaubām, savu partneri uzskatāt par draugu, uzticības personu, vispiemērotāko cilvēku, kurš saprot Jūs tik labi, kā neviens cits. Jūs bez liekas svārstīšanās stāstāt viņam to, kas dažreiz Jums šķiet pilnīgi aplams, bez liekas spriedelēšanas sakāt to, ko jūtat. Venēras ietekme 2011. gada septembrī var apgrūtināt Jūsu personisko dzīvi un mest greizsirdības un neuzticības ēnu uz Jūsu attiecībām ar partneri. Pacentieties pielikt maksimāli daudz pūļu, lai nepazaudētu saskarsmes punktus, un neļautu Jūsu mīlestībai atdurties pret neizpratnes un atsvešinātības sienu. Ja Jūs esat viena, tad 2011. gada vasaras mēneši dāvās Jums daudz jaunu iespēju, pārsteidzošas un kaislīgas tikšanās. Meklējiet savu iespēju izklaides vietās. Nenoslēdzieties sevī!

Finanšu horoskops Vēzis 2011

No paša 2011. gada sākuma Jūs arvien asāk izjutīsiet finanšu aizsardzības nepieciešamību, nekā aizvadītā gada pēdējos mēnešos. Jupitera impulsi liks Jums tiekties uz attīstību. Šajā gadā nauda būs pašpārliecinātības sinonīms; Jūs vēl aktīvāk sadarbosieties ar sev tuvāko cilvēku loku. Jūsu mīlas dzīve būs cieši saistīta ar finansēm. Tādēļ svaru kauss vai nu slieksies neparedzēto izdevumu, vai arī pārlieku lielas taupības virzienā. Galvenais noteikums – neļaujiet jūtām vadīt Jūsu rīcību. Rīkojoties ar prātu, Jūs izvairīsieties no liekiem budžeta tēriņiem.

Attiecības: horoskops Vēzis 2011

Jupiters dāvās Jums pārliecību par sevi, veselību un racionālu kontaktēšanos ar sabiedrību. Bezrūpība atvieglos dzīvi un daudzus darbus. No otras puses, šis aspekts liks Jums aizmirst par noteiktām drošības normām un ļaus spēlēties ar uguni. Nepieļaujiet nepamatotu risku, lai apietu likumu. Izvairieties aizņemties naudu. Aizpildiet dokumentus uzmanīgi un rūpīgi. Urāns atbalstīs ļoti lielu centību, idealizētu uzvedību attiecībā uz realitāti. Parūpējieties par praktiskām detaļām visās jomās, kurās darbojieties, jo sevišķi rudenī.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Vēzis 2011

Gada sākumā Plutona, Merkūra un Venēras aspekti stimulēs vielmaiņu. Jūs ieraudzīsiet dzīvi no liela dziļuma, un tas atbrīvos Jūsu enerģiju, tādējādi padarot sevi atvērtāku citiem. Kustības, iedvesma un optimisms kļūs par vislabākajiem veidiem kā atjaunot Jūsu dzīves enerģiju, bet 2011. gada maijā tas, iespējams, kļūs par fiziskā noguruma iemeslu. 2011. gada janvārī vai februārī ieteicams iziet veselības uzlabošanas kursu kādā labā sanatorijā un pievērst uzmanību gremošanas sistēmas darbībai.

Lauva

Šajā gadā notikumi ies savu gaitu. Dominējošie planētu aspekti atvieglos Jūsu attiecības un sekmēs auglīgu ideju rašanos, kuras ir tik ļoti svarīgas Jūsu projektu attīstībai. Тikai Saturns metīs dziļa reālisma ēnu, kas kalpos par melanholijas uzplūdu iemeslu un vairos ilgas pēc zudušās bezrūpības. Bez tam, Jums parādīsies daudz jaunu iespēju izbaudīt pastiprinātā reālisma pozitīvo ietekmi: tas palīdzēs Jums droši nostiprināt aizmuguri. Neptūna aspekti attīstīs Jūsu iztēli un kreativitāti, dāvās inovatīvas idejas, kuras iekļūs visās Jūsu dzīves jomās, it sevišķi personiskajā dzīvē. Jūs bieži vien piemeklēs iedvesma, kas labvēlīgi ietekmēs Jūsu pūliņus un mērķus.

Darba un biznesa horoskops Lauva 2011

Pat tad, ja Jūs atrodieties savā noslēgtajā un pastāvīgajā lokā, Jums neizdosies atbrīvoties no domas, ka Jūs esat talantīgi un pelnījuši to labāko. Šajā gadā Jums parādīsies izredzes, ka Jūsu talanti beidzot tiks pamanīti, un atnesīs veiksmi un īstenos Jūsu cerību realizēšanos. Ja Jūsu stāvoklis darbā ir nestabils, tad iespējams Jums izdosies nokārtot šo situāciju pirmajos 2011. gada mēnešos. Jums jāizrāda iniciatīvu un uzņēmību, lai varētu attīstīt savu karjeru. Šo gadu var aplūkot kā piemērotu laiku tam, lai dibinātu kontaktus un attīstītu uzņēmējdarbību novatoriskā virzienā.

Mīlestības horoskops Lauva 2011

Jupitera aspekti gada sākumā vairos Jūsu pievilcību, kas nespēs atstāt vienaldzīgu pretējo dzimumu. Patikt līdzcilvēkiem, nepūšot miglu acīs – tas ir tas, ko beidzot šogad varēsiet realizēt. Pirmajā 2011. gada pusē attiecības ar Jūsu pastāvīgo partneri var pavājināties, ienesot vairāk brīvības attiecībās, jaunas idejas, izsmeļošus dialogus un interesantas tikšanās. Tas ir ideāls laiks, lai nodarbotos ar otras pusītes meklēšanu, neatkarīgi no radušās situācijas. Jūsu pacietība tiks atalgota ar spontāniem emocionāliem uzplūdiem. Ja attiecības ir sevi izsmēlušas, tad situācija galīgi noskaidrosies gada vidū, kad Jūs beidzot varēsiet uzlikt visus punktus uz „i”. Kāda no Jums ļoti vēlēsies noslēgt likumīgu savienību. Esiet uzmanīgas un dodiet sev laiku pārdomām, ja vēl to neesat izdarījusi, savādi apstākļi var izprovocēt iesaistīties nepareizās sacensībās, it īpaši tad, ja Jums ir vairāki partneri. Jums vajadzētu tikt skaidrībā ar Jūsu mīlas intrigām un izdarīt savu izvēli, ja to nebijāt paspējusi līdz šim izdarīt. Pretējā gadījumā, Jūs riskējat palikt pie sasistas siles.

Finanšu horoskops Lauva 2011

Šajā gadā Jūsu finanses atradīsies nosacītas harmonijas stāvoklī. Jums nebūs nekādu šķēršļu, un šis miers dāvās Jums plašumu, kurš tik ļoti nepieciešams, lai varētu veiksmīgi virzīt ar peļņu saistītus projektus. Koncentrējieties uz ilglaicīgām stratēģijām, jo tieši tām ir vislabākās izredzes gūt panākumus. Līdz novembra mēnesim nebūs nekādu ar naudas lietām saistītu problēmu. Planētu aspekti liks Jums ar vieglu sirdi izlietot naudu konstruktīvā virzienā, vai arī sākt ekonomēt. Jūsu galvenais uzdevums būs sagatavot augsni savu jauno ideju realizācijai saistībā ar nākamā gada ziemu, tas ir vislabākais veids kā gūt labumu no Saturna aspektiem, kurš izrādīs dominējošu ietekmi uz Jūsu zīmi.

Attiecības: horoskops Lauva 2011

Saturna un Neptūna aspekti var kalpot par sīku slēpto baiļu parādīšanās iemeslu, kā arī var parādīties vēlme norobežoties vai tieši pretēji, izvairīties no vientulības. Parādīsies nepārvarama tieksme pēc atzinības, tāpēc dažreiz var izveidoties neērta situācija. Jūs meklējat līdzsvara punktu, kas ļaus Jums dzīvot tā, kā vēlaties. Tas viss attiecās arī uz mācībām, rudenī ķerieties klāt emocionālā intelekta uzlabošanai, kas ļaus Jums efektīvāk tikt galā ar negatīvām emocijām un ienesīs vairāk panākumu Jūsu dzīvē.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Lauva 2011

Neptūna izrādītās ietekmes rezultātā Jūs sajutīsiet to, ka rūpes par sevi pirmkārt saistītas ar savu vēlmju apmierināšanu. Vai Jums būs taisnība?! Bez tam, parādīsies ļoti liela vēlme atbrīvoties no vecām kaitēm, kuras kalpos par aknu darbības traucējuma iemeslu. Sekojiet pārtikai un izvairieties no treknu produktu lietošanas, kā arī regulāri nodarbojieties ar sportu. Marsa aspekti kombinācijā ar Saturnu un ar Jūsu zvaigznāju dāvās lieliskas fiziskās aktivitātes visa gada garumā, jo sevišķi tad, ja Jums ir jāgatavojas sacensībām vai arī jāpaātrina savu dzīves ritmu.

Jaunava

Jūs gaida vidēji nozīmīgs gads. Jūsu konservatīvisms ļaus Jums zināmā mērā atbrīvoties no dažām materiālām problēmām. Tas dos Jums spēku daudz ātrāk attīstīt /virzīt uz priekšu savus projektus. Bez tam, tā būs lieliska stagnācijā iegrimušu attiecību atjaunošanas iespēja. Pirmajos 2011. gada mēnešos Jums nāksies pievērst uzmanību savai veselībai. Šis gads izrādīsies finansiālā ziņā daudz stabilāks un veiksmīgāks, nekā iepriekšējais gads.

Darba un biznesa horoskops Jaunava 2011

2011. gads būs lielisks laiks sadarbības uzsākšanai un attiecību uzlabošanai ar kolēģiem. Jums parādīsies iespēja daudz vienkāršāk virzīt uz priekšu savas idejas un projektus pareizā virzienā, ja nodemonstrēsiet komandas garu un rakstura stingrību. Jums būs iespēja savā darbā neko nemainīt, bet tas nesagādās Jums jaunus ienākumus. Jums parādīsies piekritēji, kuri būs pārsteigti par Jūsu attiecību noturību, tāpēc viņi sniegs atbalstu visnegaidītākajā brīdī. Jūs varēsiet rēķināties ar jauniem kontaktiem un paaugstinājumu darbā.

Mīlestības horoskops Jaunava 2011

Šajā gadā Jums būs maigas, un vienlaicīgi kaislīgas attiecības. Var parādīties īpašnieka instinkti, jo sevišķi, ja Jūs piederat otrai Jaunavas zīmes dekādei. Ja Jūs esat viena, tad mīlestība pieklauvēs pie Jūsu durvīm, iespējams, Jums pat izdosies iemīlēties no pirmā acu skatiena. Gada sākumā parādīsies iespēja dibināt jaunas attiecības ārzemēs. Brauciena laikā Jūs satiksiet citai kultūrai piederošu cilvēku, bet eksotiskā apkārtne vairos Jūsu jauno attiecību romantikas oreolu. No otras puses, Jūs varat zaudēt galvu. Pacentieties nepieņemt svarīgus lēmumus, jo sevišķi ar tālejošām sekām. Labāk stipriniet savas attiecības un padariet tās dziļākas. Ja Jums ir partneris, tad būtu ieteicams atrisināt samilzušos jautājumus, bet lai to paveiktu, Jums būs ļoti jāsadūšojas, lai noskaidrotu situāciju. 2011. gada rudenī Jums būs daudz tikšanos, mīlestība sajauksies ar draudzību. Sargieties no greizsirdības, pretējā gadījumā Jūs varat apzināti sarežģīt savas attiecības ar partneri.

Finanšu horoskops Jaunava 2011

Jūs koncentrēsieties uz to, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Saules, Jupitera un Merkūrija aspekti veicinās Jūsu materiālās situācijas nostiprināšanos, kā arī vairos finanses, materiālo un nekustamo īpašumu. Jūsu veiksmes rats griezīsies ar pilnu jaudu, naudas līdzekļu ieskaitījumi būs regulāri un Jums parādīsies izredzes noslēgt interesantus līgumus un veikt izdevīgus pirkumus. Materiālā ziņā nākotne izskatās diezgan cerīgi. Ļoti izdevīga būs apvienošanās ar jauniem partneriem.

Attiecības: horoskops Jaunava 2011

2011. gadā Jums būs jāpieliek zināmas pūles, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Jūs sajutīsiet, ka varat saskarties ar pretestību un piekritīsiet visam bez vilcināšanās. Tas radīs lielu iekšējo spriedzi. Jūs apzināti palielināsiet šķēršļus, jo baidīsieties no to samazinājuma. Ar Urāna un Jupitera aspektu palīdzību Jums izdosies rast papildus harmoniju ar līdzcilvēkiem, pie nosacījuma, ka Jūs nesarežģīsiet visu ar pārlieku lieku pesimismu. Nebaidieties no zaudējumiem. Ielāgojiet, tas, kurš dod, iegūst vēl vairāk. Plutona klātbūtne var neitralizēt pozitīvo aspektu ietekmi un radīt nepamatotas šaubas un bailes. Realitāte palīdzēs Jums uzveikt šo tendenci.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Jaunava 2011

Planētu aspekti, kuri šogad dominēs debess jumā, dāvās Jums daudz enerģijas, jo sevišķi konstruktīvas darbības īstenošanai. Gada sākumā iespējamas problēmas ar Jūsu veselību. Pateicoties Jupitera un Urāna aspektiem, pavasarī ievērojami pieaugs fiziskās aktivitāte. Saturns pamet Jūsu zīmi un tas vistiešākā veidā skars vielmaiņu. Pieaugušais enerģiskums palīdzēs Jums paveikt milzum daudz darbus, kurus iepriekš plānojāt paveikt. Pastāv viens šķērslis: pārlieku liela aktivitāte var kļūt par nervozitātes un aizkaitinājuma iemeslu, kā arī var vairot neiecietīgu attieksmi pret līdzcilvēkiem.

Svari

Jūs gaida lielisks gads. Otrajā gada pusē aktīviem un mērķtiecīgiem Svariem daudzās dzīves jomās uzsmaidīs laime. Jūs varēsiet uzsākt savu biznesu. Personiskajā dzīvē Jūs sagaida lielas pozitīvas pārmaiņas, Jūs varat stāties laulībā, satikt savu mīlestību vai arī nostiprināt attiecības ar savas ģimenes locekļiem un bērniem. Ja Jūs vēl neesat izlēmusi, ar ko nodarboties, tad Jūs piemeklēs iedvesma. Parādīsies jauni projekti. Pateicoties līdzcilvēku sapratnei, Jūs daudz vieglāk apzināsieties savas vajadzības. Pateicoties saskarsmei ar zinošu cilvēku, Jūs apgūsiet daudzas lietas Jūs interesējošās jomās. Neaizmirstiet par senām paziņām. Šogad Jums noteikti nevajadzētu noslēgties sevī.

Darba un biznesa horoskops Svari 2011

Šajā gadā finanšu jautājumi izvirzīsies pirmajā plānā. Jūs uzstājīgi centīsieties panākt savu projektu un ideju virzību. Dažus no tiem Jūs aizsāksiet vēl 2010. gadā. Pārbaudiet savus kontus un nomaksājiet parādus. Tas ļaus Jums ietaupīt daudz laika, kurš tik ļoti nepieciešams, lai koncentrētos un plānotu veicamos darbus. Tas ļaus Jums septembrī izvairīties no kļūdainiem spriedumiem. Naudu ir jātaupa, šī iemesla dēļ Jums izdosies izvairīties no bīstamiem vilinājumiem iztērēt lielu naudas summu un saglabāt savu budžetu. Šajā gadā investīcijas nekustamajā īpašumā prasīs daudz lielāku piesardzību, neuztveriet nopietni to, ko Jums stāstīs par šo jautājumu. Esiet uzmanīgas, meklējot un vērtējot informāciju.

Mīlestības horoskops Svari 2011

Šajā gadā Jūs pārņems mīlestības un kaisles viesulis, tāpēc, pilnīgi iespējams, Jūs stāsieties laulībās. Saturna ietekmes rezultātā Jūs izjutīsiet milzīgu vajadzību pēc emocijām un piedzīvojumiem. Jūs paļausieties uz intuīciju, kura aizvedīs Jūs pareizā virzienā. Jūs iemācīsieties izraisīt simpātijas un patikt, tāpēc Jūs sajutīsiet to, kāda uzvedība patīk Jūsu partnerim vai cilvēkam, kuru Jūs nolēmāt iekarot. Atklāsies jauni iekšējās enerģijas avoti, kuri palīdzēs Jums stiprināt attiecības un izveidot harmoniju, tai pat laikā nezaudējot emocionālo piesātinātību, kura Jums tik ļoti nepieciešama. Ja Jūs esat viena, tad Jums izdosies tikt skaidrībā ar savām jūtām, jo šajā laika periodā Jūs sagaida daudzas jaunas tikšanās. Pēdējie divi gada mēneši būs diezgan mainīgi, bet Jūs piemeklēs optimisms un saprāts, kas savukārt ļaus Jums veiksmīgi atrisināt samilzušās mīlestības problēmas.

Finanšu horoskops Svari 2011

Ievērojami palielināsies vajadzība pēc finanšu stabilitātes, tāpēc Jūs sāksiet aktīvi meklēt veidus kā stiprināt savu finansiālo stāvokli. Sākot no 2011. gada jūnija Jūsu uzņēmība un lietišķais tvēriens nesīs vērā ņemamus augļus. Netērējiet naudu sīkiem un nevajadzīgiem pirkumiem, reorganizējiet savas izmaksas, ņemot vērā galvenās prioritātes.

Attiecības: horoskops Svari 2011

Šajā gadā Jums izdosies apmierināt visas savas vēlmes. Apvienotie Saules, Saturna un Marsa aspekti, dāvās Jums jaunu statusu, kas pārsteigs visus līdzgaitniekus. Viss mainās, Jūs vairāk nešaubieties par izvēlēto virzienu, demonstrējot savu nozīmi un spēku, kas šobrīd Jums ir tik svarīgi. Plutons atgriezīs Jums asumu un ironiju, ko Jums būs grūti apvaldīt. Tikai no Jums būs atkarīgs tas, vai Jūs spēsiet saglabāt līdzsvaru un izvēlēties optimālo ceļu.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Svari 2011

Šajā gadā Jūsu dzīves enerģija kļūs par vienu no visvērtīgākajām Jūsu īpašībām, Jūsu stipro pusi. Saturna tuvošanās Jūsu galvenajai planētai mazinās pastāvošās nepatikšanas un bažas par savu veselību nākotnē. Jūs instinktīvi atradīsiet līdzsvara punktus, kuri vairos Jūsu enerģiju un sniegs vajadzīgo atbalstu. Jūs kļūsiet daudz prātīgāka, izvairīsieties no saspringtām situācijām un pretrunām. Merkūrija aspekti kalpos par pieaugošās mentālās aktivitātes iemeslu, iekšējais līdzsvars kļūs vēl harmoniskāks, Jūs veltīsiet daudz vairāk uzmanības savu interešu attīstībai. Jupiters atbalsta zināmu norobežošanās tendenci. Neaizmirstiet par veselīgu uzturu, jo sevišķi 2011. gada jūnijā un jūlijā, lai izvairītos no nevajadzīgas organisma pārslodzes.

Skorpions

Šajā gadā Jūs turpināsiet aktīvi īstenot svarīgus projektus. Nenozīmīgi planētu impulsi 2011. gadā pirmajā plānā izvirzīs sociālās attiecības. Paradoksāli, bet Jūs sajutīsiet nepieciešamību pēc vientulības un norobežošanās no sabiedrības. Jupitera Trigons stimulēs Jūs realizēt savas ambīcijas, bet Saturna aspekts aktivizēs Jūsu kreativitāti daudzos virzienos. Būs vērojamas straujas pārejas no aktīvas darbības līdz meditācijai, darba fāzes var nomainīt pilnīgas relaksācijas un nošķirtības brīži.

Darba un biznesa horoskops Skorpions 2011

Gada beigās Jūsu sabiedriskā un profesionālā dzīve kļūs daudz vieglāka un patīkamāka. Jūs nedaudz attālināsieties no saviem projektiem, kas ļaus Jums paraudzīties uz visu no malas un novērtēt, lai varētu pēc tam ar jaunu sparu turpināt darbu. Tas ir ļoti labi, jo sevišķi tad, ja Jūs nodarbojieties ar zinātnisko darbību vai ar sabiedriskajām attiecībām. Negaidīti dialogi ar kolēģiem radīs jaunas idejas, kas nākotnē dos labus rezultātus, ja vien Jūs veltīsiet tam pienācīgu uzmanību. Jupitera ietekme liks Jums koncentrēties uz darbu, ļaujot vispirms pabeigt iesākto, bet pēc tam ķerties klāt pie jaunām idejām un projektiem.

Mīlestības horoskops Skorpions 2011

Šajā gadā Jūs tiksiet burtiski „ierauta” kaisles viesulī. Jūs pāršķirsiet svarīgu lapu, bet nākamā lapa solīs būt pārpilna ar potenciālām iespējām. Jūsu jutekliskums atvērs Jums jaunas durvis. Daudzas lietas mainīsies, izņemot Jūsu partneri. Pirmajā gada pusē Jums nāksies atbildēt uz atslēgas jautājumiem. Jums būs grūti atrast atbildes uz tiem, bet Jūs to paveiksiet, jo esat pieradusi risināt dažādas problēmas. Jums nebūs viegli, tāpēc Jums nāksies mobilizēt visas iespējas, lai nezaudētu kontroli pār sevi. Esiet pārliecinātas par saviem spēkiem, savādāk Jums nāksies konstatēt, ka esat zaudējusi pirmo kauju. Kopdzīve būs ļoti komfortabla un baudpilna. Jūs kļūsiet ļoti pievilcīga, tāpēc ievērosiet, ka līdzcilvēki, kā arī Jūsu partneris tiecas pēc Jūsu sabiedrības, jo vēlas vēl vairāk pietuvināties Jums. Tas palīdzēs atrisināt galvenās problēmas, kuras Jūs uztrauc. Jūs atkal sajutīsiet dzīves garšu, tiksiet skaidrībā ar savām jūtām un emocijām, kas ļaus Jums dzīvot un virzīties tālāk.

Finanšu horoskops Skorpions 2011

Saistībā ar finansēm radīsies steidzami neatliekami jautājumi. Iespējams, Jums būs laika trūkums, parādīsies baiļu sajūta. Jums nāksies pieņemt mērus, lai varētu pārvarēt zināmas finanšu problēmas. Pēc tam Jums būs iespēja uz mirkli apstāties, lai koncentrētos un izlemtu, kā rīkoties ar naudu. Salīdziniet, novērtējiet, neļaujieties mirkļa vēlmei kaut ko nopirkt vai iegādāties, jo pretējā gadījumā Jūs samaksāsiet vairāk, nekā vajadzīgs, izņemot tos gadījumus, kad izvēlētā lieta ir īstas sajūsmas vērta. Neriskējiet un rūpīgi noformējiet visus dokumentus. Nav izslēgtas neuzmanības kļūdas, pārbaudiet praktiskās detaļas.

Attiecības: horoskops Skorpions 2011

Jums šķitīs, ka Jūs pārāk lēni virzieties uz sava mērķa sasniegšanu. Neuzticieties šiem subjektīviem stihiskiem iespaidiem, kuri radušies Saturna iedarbības rezultātā. Šis palēninātais temps ļaus Jums novērst dažas kļūdas, kuras pieļautas projekta izpildes laikā, bet šie labojumi tikai ievērojami uzlabos kopējo lietu stāvokli. Labi apdomājiet visus dzīves pagriezienus, jo priekšnojautas dāvās Jums labu iespēju. Šajā gadā ieguldījumi nesīs peļņu, tāpēc neatstājiet novārtā savus nodomus.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Skorpions 2011

2011. gada sākumā dzīves enerģija un veselība nebūs vislabākajā formā. Pārlieku lielas aktivitātes uzkrāšanās var sākt ietekmēt visu organismu. Tas var kalpot par vispārējā stāvokļa pasliktināšanās iemeslu un tas nav nekāds pārsteigums, jo Jūs iepriekšējā gadā iztērējāt ļoti daudz enerģijas. Jums jāpalēnina dzīves ritmu, lai nekaitētu veselībai. Izvairieties no pārmērīgas prāta noslogošanas. Gada sākumā Jums būtu ieteicams paņemt nelielu atvaļinājumu, lai varētu labi apdomāt to, kas Jūs uztrauc. Labs miegs palīdzēs atjaunot nervu sistēmu un emocionālo stāvokli. Sekojiet savai ēdienkartei. Rudenī Jūs būsiet lieliskā formā.

Strēlnieks

Šī gada astroloģiskās tendences sola Jums jaunus dzīves pavērsienus un iespēju pārvarēt jebkurus šķēršļus. Sākas pirmā Jupitera fāze, kuru pastiprinās pakāpeniski aizejošais Plutons, tādējādi vairojot optimismu un ļaujot aizmirst par ierobežojumiem. Neskatoties uz to, Jūs tomēr laiku pa laikam iegrimsiet skumjās pārdomās. Jūs sajutīsiet lielu vēlmi nodrošināt un sakārtot personisko dzīvi.

Darba un biznesa horoskops Strēlnieks 2011

Jūs droši virzīsieties uz priekšu, tas ir piemērots laiks, lai visiem parādītu savus talantus, aktīvi darbotos un koncentrētos uz tekošajām lietām. Jūsu karjera – Jūsu domu avanscēna. No otras puses, Jūs nedrīkstat izrādīt to, cik Jums ir grūti, lai sasniegtu lielāku progresu. Jūs rīkojaties tik pat ātri, kā domājat, tāpēc var rasties zināmas barjeras. Ieteicams vienmērīgi sadalīt darbu, lai varētu izvairīties no mentālās pārslodzes un neatgrieztos pie pesimistiskā garastāvokļa tai laikā, kad Jūs pārliecinoši virzieties uz panākumiem. Tomēr brīžiem Jums nāksies apstāties, lai varētu no malas novērtēt darba procesu un turpmākās virzības shēmu. Neieciklējieties uz detaļām, kuras prasa Jūsu uzmanību. Sākot ar 2011. gada jūliju, Jūsu projekti sāks nest labu peļņu.

Mīlestības horoskops Strēlnieks 2011

Gada sākumā nedaudz mīkstināsies Jūsu personiskās dzīves tonalitāte. Jūs uzdodat sev pārāk daudz jautājumu, uz kuriem ne vienmēr ir viegli rast atbildes. Neatkarīgi no tā, vai Jūs esat viena vai ar kādu kopā, izveidosies apstākļi, kuri ļaus Jums stiprināt pastāvošās saiknes vai arī izveidot jaunas attiecības ar vienu nosacījumu, ka Jūs esat gatava pārmaiņām un kompromisiem. Jūs kļūsiet vēl pievilcīgāka, tāpēc Jūs itin viegli varēsiet pārliecināt, apburt, Jūsu izteicieni kļūs vēl izjustāki, bet darbības vēl emocionālākas. Svētki būs piesātināti ar mīlestību, gada nogalē ieteicami randiņi vieglā gaisotnē. Izveidojusies atmosfēra vairos harmoniju. Jums galvenais būs ne tikai izskats, Jūs meklējat patiešām sirsnīgu cilvēku, kurš spējīgs izbaudīt vienkāršos dzīves priekus. Jums raksturīgs maigums, uzmanība, diplomātija, Jūs esat sev uzticīga.

Finanšu horoskops Strēlnieks 2011

Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu finanšu jautājumi vairs nešķitīs tik smagi. Izveidosies tādi apstākļi, kuri nākotnē vēl vairāk vienkāršos situāciju, ja vien Jūs nepalaidīsiet garām savu iespēju. Vienmēr ir izvēle, tomēr vajadzētu padomāt par sekām, lai varētu to novērst. „Kas izdarīts, tas izdarīts”, šis izteiciens ļoti trāpīgi raksturo Jūsu situāciju. Jums nepietiek pacietības, lai pastrādātu ar finanšu dokumentiem un izplānotu ilgtermiņa izdevumus. Ja vēl iepriekšējā gadā Jūsu mērķis bija atrisināt finanšu problēmas, tad šajā gadā būs nepārvarama vēlme izdarīt pauzi, izbaudīt pirmos jauna progresa rezultātus. Bieži vien būs tādas situācijas, kad sabiedrība Jūs nesapratīs. Pie tā būs vainīgs planētu stāvoklis attiecībā uz Jūsu zīmi.

Attiecības: horoskops Strēlnieks 2011

Jūs ņemsiet tuvu pie sirds visu, kas saistīts ar Jūsu aizraušanos un tuvām attiecībām. Jūs joprojām ietekmēs Plutons, liekot dažreiz upurēties, lai varētu aizstāvēt dažu cilvēku intereses. Jūsu reālās dzīves virziens (Saturns) izskatās gluži kā spoguļattēls, tāpēc pašlaik tas pilnībā neatbilst tam, ko Jūs demonstrējiet apkārtējiem. Pirms sākat aizstāvēt to visos iespējamos veidos, Jums būtu ieteicams kārtīgi visu izvērtēt vai arī vienkārši kārtīgi padomāt, kāds ir viņu vājais punkts.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Strēlnieks 2011

Šis gads prasīs no Jums daudz spēka. No dažiem darbiem tomēr neizdosies izvairīties. Tāpēc Jums būs jāpieliek maksimālas pūles, lai varētu izpildīt savas saistības. Saturna atbalsts ļaus Jums uzlabot veselību, bet vienlaicīgi radīs zināmu inerces tendenci, kas saistīta ar Jūsu patieso raksturu. Laiku pa laikam Jums nāksies cīnīties ar stresu, bet tas neietekmēs Jūsu veselību. Trīs pēdējos gada mēnešus būs vērojams prāta enerģijas pieaugums, kas pārsteidzošā veidā palielinās Jūsu radošo potenciālu un virzīs Jūs pretī jaunām kreatīvām idejām. Vispārējais organisma stāvoklis ļaus mobilizēt spēkus daudz nopietnāku mērķu sasniegšanai.

Mežāzis

Planētu aspekti ļaus Jums iemantot viegluma sajūtu un padarīt savu dzīvi krāsaināku. Parādīsies vairāk brīva laika, Jūs būsiet pateicīgas par tām labvēlīgām iespējām, kuras Jums šogad tiks piedāvātas. Jūs kļūsiet vēl iecietīgāka, tāpēc spēsiet daudz ko saprast. Tas ienesīs Jūsu dzīvē skaidrību, spēju saprast radušos apstākļus, neuzdodot liekus jautājumus. Šajā gadā zvaigznes liks Jums aizdomāties par materiālām lietām, tai pat laikā atstājot daudz telpas ikdienas darbiem.

Darba un biznesa horoskops Mežāzis 2011

Šajā gadā Jūs pieliksiet maksimāli daudz pūļu, lai varētu strādāt kolektīvā. Komandas darbs nāks Jums tikai par labu, bet iespējamas arī dažas nesaskaņas ar Jūsu vadību. Jums vajadzētu papūlēties virzīt savus mērķus un nejaukt tos ar apkārtējo mērķiem. Jaunieveduma ideju vajadzētu izstrādāt patstāvīgi. Jūsu pārliecību var uztvert kā pārlieku lielu pašpārliecinātību, tāpēc tas var izraisīt neizpratni un pat skaudību. Sarunas laikā centieties neaizskart tēmas par savām kļūdām un šaubām. Kontrolējiet Jūsu ideju realizāciju, Plutona un Saules ietekme palīdzēs īstenot dzīvē personiskos projektus. Šis būs piemērots gads Jums labvēlīgu tiesas spriedumu panākšanai. Visām sarunām būs raksturīgas ilglaicīgas perspektīvas. Meklējiet perspektīvas jaunos līgumos un darījumos.

Mīlestības horoskops Mežāzis 2011

Šajā gadā Jūs tieksieties pēc tīrām un caurspīdīgām attiecībām, meklējiet mieru un līdzsvaru. Tomēr apstākļi izvirza Jums svarīgus jautājumus, kuri traucē iegūt mieru. No otras puses, Jūs piesaistīsiet partnerus, kuri meklē aizsardzību. Esiet uzmanīgas pat tad, ja tas Jums šķiet glaimojoši. Ilgstošas attiecības var kļūt par apgrūtinājumu. 2011. gada februāris un aprīlis dāvās Jums kaislīgas un jaunas tikšanās, Jūs varat droši nodemonstrēt visu savu vēlmju amplitūdu, pat visslēptākās vēlmes. Dzīve Jums pavērsies no jaunas puses! Iespējamas grūtības ar Jūsu pastāvīgo partneri, Jums var trūkt savstarpējās sapratnes, tāpēc šeit liela loma būs atklātām sarunām. Pacietība pozitīvi ietekmēs, kā arī ievērojami mazinās asumus Jūsu attiecībās. Tādējādi, ļaujot saglabāt harmoniju. Ja Jūs atrodieties duālā vai nenoteiktā situācijā, tad vasarā Jums noteikti izdosies tikt skaidrībā ar savām vēlmēm un centieniem.

Finanšu horoskops Mežāzis 2011

Šajā gadā Jūsu finanšu dzīve ievērojami uzlabosies, jo sevišķi tad, ja Jūs aktīvi darbosieties, lai uzlabotu savu dzīves līmeni. Jums jāvirzās izvēlētā virzienā un jāmeklē panākumu gūšanas iespējas. Plutona un Saturna aspekti liecina par materiālajām iespējām, kuras saistītas ar apmaksas nosacījumiem, izmaksu palielināšanos, rezultātu gūšanu tiesvedības procesos. Jums būs nepieciešams mazāk par gadu, lai pieņemtu radikālus lēmumus. Faktiski, Jūs jau sen gribējāt to īstenot, vienkārši nebija piemērota gadījuma. Jūs veiksiet svarīgus finanšu darījumus, kuri pilnībā izmanīs Jūsu dzīves stilu. Veiksme ir kaut kur tepat, esiet uzmanīgi, nepalaidiet to garām.

Attiecības: horoskops Mežāzis 2011

Pagājušajā gadā gūtā veiksme atbrīvos Jūs no stresa un sniegs ievērojamu nervu atvieglojumu. Bet Jums būs nepieciešams atbalsts, lai nostātos uz kājām, jo sevišķi materiālā jomā. Saturna kvadratūra un Jupitera ietekme palīdzēs Jums apzināties visu noieto ceļu un koncentrēt savus spēkus pareizā virzienā. Sekojošās nejaušības sniegs negaidītu izdevīgumu un atbrīvos no bezjēdzīgas vainas sajūtas. Iekšējā balss liks par sevi manīt brīdī, kad parādīsies lieliskas iespējas, kuras būs noderīgas ne tikai Jums, bet arī Jūsu līdzcilvēkiem.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Mežāzis 2011

Šajā gadā Jūsu enerģija atgriezīsies iepriekšējā līmenī. Jūs negaidīti sajutīsiet, ka Jums ir jāpiebremzē, lai izturētu maratona skrējienu, un Jums būs taisnība! Marsa un Saturna aspekti atgriezīs Jūsu nepatiku pret mītiņiem, tautas sapulcēm un ilgstošām ļaužu pilnām svinībām. Oktobris būs ideāls laiks, lai izlādētu sakrājušos enerģiju. Saules un Marsa aspekti ļaus Jums radikāli mainīt savus uzskatus par veselīgu dzīvesveidu un tikt vaļā no kaitīgiem ieradumiem, lai saglabātu veselību.

Ūdensvīrs

Jūs sagaida lielisks gads. Saturns, Marss un Urāns palīdzēs izveidot labas attiecības ar līdzcilvēkiem, padarot tās daudz vienkāršākas. Iepriekšējo gadu pūliņi beidzot nesīs augļus. Šogad nebūs daudz iespēju norobežoties, bet pateicoties savam sabiedriskumam Jums izdosies daudz ko sasniegt. Dzīve atvieglos iepriekšējo gadu nastu, un Jūs ar lielām cerībām uz panākumiem trauksieties pretī nākotnes panākumiem. Virziens izvēlēts pareizi, tagad atliek tikai nenovirzīties no izvēlētā kursa.

Darba un biznesa horoskops Ūdensvīrs 2011

Šis gads būs labvēlīgs jaunu kontaktu dibināšanai. Izveidosies tādi apstākļi, kuri ļaus Jums paplašināt zināšanas un pāriet uz jaunu sadarbības līmeni. Jūs atrodieties cikla beigās, laiks pielikt punktu nestabilām situācijām un izanalizēt tās. Sākot no 2011. gada maija Jums būs iespēja paplašināt savu darbību, attīstīt esošo darbības veidu vai arī uzsākt jaunu projektu. Attiecības ar kolēģiem kļūs daudz caurspīdīgākas, atklātākas. Beidzot izpaudīsies Jūsu diplomātijas talants. Lielisks brīdis, lai realizētu savus nolūkus, idejas un projektus, kuri solās būt veiksmīgi.

Mīlestības horoskops Ūdensvīrs 2011

Jūsu emocionālo saikņu stabilitāte šajā gadā kļūs par galveno prioritāti. Saikne ar Neptūnu pamodinās Jūsu neapzinātās bailes, kas savukārt izprovocēs aizsargreakciju attiecībā uz Jūsu partneri. Venēras ietekmes rezultātā tiks atbalstīti Jūsu centieni mīlestības jomā. Gada sākumā vispārējā atmosfēra būs maiguma pilna. Mīlestības attiecības būs uzmanības pilnas. Parādīsies avoti, kuri stiprinās Jūsu attiecības, ienesot harmoniju un pozitīvismu ikdienas dzīvē. Ja Jūs esat viena, tad būs iespēja tikt skaidrībā ar savām vajadzībām. Satikšanās, kuras notiks šajā laikā, palīdzēs Jums to īstenot. Ja Jūs esat viena, tad Jūs gaida jaunas iepazīšanās. Mīlestība no pirmā acu skatiena nav mīts …

Finanšu horoskops Ūdensvīrs 2011

Raugoties no finanšu viedokļa, šis būs labs gads. Jūs varat vairot savu bagātību un iegādāties nekustamo īpašumu. Jūs centīsieties ieviest kārtību savās administratīvajās lietās un rēķinos. Neptūna ietekmes rezultātā Jūs varat kļūdaini meklēt finanšu iespējas tur, kur tās patiesībā nemaz nav. Situāciju līdzsvaros Saturns, kurš ļaus Jums nepieciešamības gadījumā izlabot kļūdas. Reālisms – viena no vislabākajām īpašībām. Veselais saprāts palīdzēs Jums nākotnē izvairīties no nepatikšanām.

Attiecības: horoskops Ūdensvīrs 2011

Jūs labi zināt, ka uztraukums nekādā ziņā neveicina Jūsu biznesa attīstību un izslēdz daudzus darbības veidus, kurus normālā situācijā Jūs parasti kontrolējiet. Ieteicams nesarežģīt notikumus un bezkaislīgi kontrolēt situāciju. Par Jūsu emocionālās nestabilitātes iemeslu kalpos Saturna ietekme, kura spējīga izdzēst pat vispatīkamākos un laimīgākos brīžus. Neptūns veicinās attālināšanos no domām par materiālām lietām. Atrodiet līdzsvara punktu, kas ļaus Jums strādāt bez problēmām un atnesīs veiksmi.

Veselība un dzīves enerģija: horoskops Ūdensvīrs 2011

Enerģijas līmenis pakāpeniski palielināsies, jo sevišķi kontaktējoties ar līdzcilvēkiem. Jaunas zināšanas ievērojami uzlabos Jūsu enerģijas līmeni. Saules un Venēras impulsi ienesīs Jūsu dzīvē baudu, kas labvēlīgi ietekmēs Jūsu mentālo līmeni, bet tas var Jūs pārāk stipri aizraut. Jūnijā aktivitāte sasniegs visaugstāko punktu, kas ļaus Jums īstenot dzīvē visas plānotās pārmaiņas. Veselība šajā gadā Jūs priecēs, tomēr izvairieties no pārsalšanas un stresiem.

Zivs

2011. gads būs ļoti piesātināts un satraucošs. Pirmos trīs mēnešus viss būs labi, Jūs piesaistīsiet apkārtējo uzmanību, attiecībās valdīs harmonija. Jūs atklāsiet jaunas savu cerību un vēlmju īstenošanas iespējas. Neskatoties uz to, 2011. gada pirmajos trīs mēnešos iespējami finanšu sarežģījumi. Dažreiz Jums nāksies būt stingrai un kategoriskai, Jūs pārņems vēlme iet uz kompromisu, tomēr Jums izdosies paveikt to, nemainot savus uzskatus. Pēdējie gada mēneši būs mierīgi un harmoniski, pateicoties kam, Jūs kļūsiet spēcīgāka un enerģiskāka, kā arī, lai cik paradoksāli tas nešķistu, pamodinās kareivīgumu, īstus haizivs instinktus. Jūsu darbības stratēģiskais virziens būs izvēlēts pareizi.

Darba un biznesa horoskops Zivis 2011

Šajā gadā sabiedriskums kļūs par vienu no vislabākajām profesionālās darbības īpašībām. Jūs ar apskaužamu precizitāti varēsiet noteikt Jūsu sarunas biedru nolūkus un liksiet viņiem rīkoties saskaņā ar Jūsu cerībām. Ar tirdzniecības jomu saistītas pārrunas būs ļoti labvēlīgas, pat tad, ja Jums nāksies pāriet uz nākošajiem posmiem. Jūs varēsiet sasniegt savus mērķus, neskatoties uz to, ka konkurenti liks Jums „sprunguļus ratos”. Vienkārši fakti, reālas darbības un lēmumi kļūs par veiksmes atslēgu nākotnē gaidāmajās pārrunās. Jums izdosies vēl delikātāk atrisināt problēmsituācijas. Ja Jūs meklējat darbu vai izdevīgus tirdzniecības darījumus

46 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

A kur zivs ??

1 0 atbildēt

------ autoram par to ka zivju diskrimināciju (visām zīmēm pa 3-4 aprakstiem par dažādām tēmam, zivij tikai darbs....)

1 0 atbildēt

Pat nelasīšu Pilnīgs bullshits tur nekad neko sliktu neraksta,tikai labu emotion

0 0 atbildēt

horoskops jau ideāls,tik lai realizējas.

0 0 atbildēt

es nez .. lai gan neticu .. reizēm palasu .. man personigi reizem ari realizejas .. varbu tpc ka iesezas logjika ka taa tam janotiek =DD

bet nu es esmu dvinis . un tur bij apar spriedzi rakstits .. par to  ka japierāda .. un ka imunsistema bus laba .. man jau tgd sāk parādīties viss tas =D man pat nav laika nevienai filmai .. ik pa bridim ienaku spokos .. pārējais laiks apiet mācībam vai kadu projektu taisīšanai .. =D

0 0 atbildēt

vovo trinars tads

0 0 atbildēt