local-stats-pixel fb-conv-api

dzersanas speles4

48 1

visas shis protams ir jautrak spelet ar kadu kopa bet sakuma bus tadas kuras var ari spelet vienatne

1. atrodi kaadu drankiigu beernu multeni kaa piem yugioh. sagatavo shotu glaazi panjem pudeli snambja un aiziet. katru reizi kad kaads pasaka draudziiba(friendship) tu iemet shotu (seerijaa ar kuru mees meeginaajaam friendship bija pateikts kaadas 36 reizes labi ka nenospeeleejaam liidz galam)

2. sadabuu alu un daudz. noteikumi ir taadi katru reizi kad tu pakaas speeli(the game) tev jaaiedzer malks bet starp malkiem jaabuut vismaz 5  min starpiibai. speele ir jaasaak no riita. saakumaa skiet ka buus viegli jo ir arii tacu dienas kad vispaar speeli neatceries bet probleema ir taada ka tev par to atgaadinaas alus pedeles kas tev ir blakus speeles deelj. vinnee ja tiek cauri visai dienai nepiedzeroties

3. atrodi masinu vai businu ar normalu izputeju trolejbusi un tramvaji seit nederes un nav ieteicams izveleties savu masinu. sapeercies daudz mazaas alus pudeles un ja ir citi speeleetaaji novienojies kaadu alu juus pirksit. seediet pie izraudziitaas mashiinas un ik peec 10 min(ja par ilgu var laiku nedaudz samazinaat bet par to vajag ar paareejiem vienoties) izdzerat vienu pudeli. jaadzer liidz masina klust sexiga un vinnejis ir tas kursh izdzera visvairak lai shis uzdevums izdotos. ja to spele viens tad var peec tam piefikseet savu personigo rezultaatu un saliidzinaat to ar ieprieksejiem

4. novelc filmu x-men wolverine un dabuu alu. katru reizi kad wolverins ieskatas debesiis un nobljaujas RAAAWR vai kaut ko liidziigu tu iedzer malku. vinne ja iztur visu filmu

5. sii ir peedeeja speele kuru var speeleet viens bet lai speletu viens ir savadaki noteikumi ka tad ja spele vairaki cilveki.  ja spele vairaki cilveki tad ir ta cilveki sazezhas pa apli un vienam no vinjiem to iedod monetu vins(-a) min ko uzmetis un tad met monetu. ja uzmin pareizi dod monetu pa kreisi un tas min ja neuzmin tad monetu dod pa labi un cilveks var izveleties vai novilks drebju gabalu vai iedzers 4 malkus. aakis ir taads ka nevar peec kaartas izveeleeties vienu variantu 2 reizes. 
ja spele viens tad monetu tad ir tapat tikai tas japele parkaa, monetu nevienam nedod tu vnk met un mini. tu vinne ja tu vari uzmest monetu 100 reizes panakot ka neesi piedzeries un kails.

6. dabuu alu, 12 vina vieda shota glaazes, 12 cita vieda shota glaazes bet taa lai tilpumaa buutu vienaadas ar pirmajaam.  speelee dambreti kur kaulinju vietaa ir shoti pielieti ar alu. ja tavu kaulinju nokauj tu izdzer taas saturu. zaudeetaajs izdzer visus atlikushos shotus. taa speelee liidz viens no jums nevar paarcelt glaazi nenogaazhot to vai citas.

7. speles nosaukums ir dzerusais braucejs. jaaizveelas kurs buus diileris un kurs buus brauceejs. diileris no kaarshu chupas uz labu veiksmi izvelk 6 kartis un noliek taas rindinaa. brauceejs atklaaj vienu kaarti peec otras ja atklaataa kaarts ir 2-10 tad vins vienkaarsi atklaaj naakamo ja tas ir kalps vins iedzer vienu malku alus un pievieno 1 kaarti rindai(celam). ar daamu taa pat tikai iedzer 2 malkus un pievieno 2 kaartis. ar karali ir 3 malki un 3 kaartis. ar duuzi 4 malki un 4 kaartis. speele beidzas ar to ka braucejs dileri ar savu masinu ved majas tapec ja esi dileris ludz dievu kaut tu butu izvilcis istas kartis.

8. dabuu kaarshu kavu un iznjem no taas visus karalus. un noliec taas viduu. izdali katram pa 6 kaartiim. uzdevums ir dubuut pilnu komplektu ar kaaraviem, erciem, kreiciem, piikiem liekot virsuu kaartis karalim dilstosaa seciibaa. jaaliek ir kaarts no rokas bet ja taadas iespeejas nav tad ir jaanjem kaartis no chupas liidz tu taa vari izdariit un par katru uzcelto kaarti tie iedzer malku alus. kad esi uzlicis kaadu kaarti tad kaarta ir cilveekam kas tev ir pa labi. ja kaartis no chupas beidzaas bet tev veel rokaa ir kaartis tad tev jaaiedzer 3 malki un jaadod kaarta naakamajam. vinne tas kuram beidzas kartis vai ari pedejais kas spej likt kartis dilstosa seciba.

9. buuvee kaarshu naminju veidaa ka katrs peec kaartas tur pievieno 2 kaartis un tas kursh to visu apgaaz iedzer tik malkus alus no cik kaartiim sastaaveeja namins. speele zaudee jeegu kad kaads ir tik piedzeeries ka ir gruutiibas satvert vienu kaarti.

10. speletaji novienojas par aizliegto vaardu. ja pasaka aizliegto vaardu tad jaaiedzer malks alus. speeli ieteicams speeleet visas dienas garumaa kameer esi ar comiem un ja esi izveeleejies kaadu biezhi lietotu vaardu piem un tad visi piedzersies ljoti aatri.

 

piedodiet par garumziimeem. man taas uz datora nestrada.

48 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

7 buus jāpaprovē.

0 0 atbildēt

labais ;DD būs jāpamēģina

0 0 atbildēt

dēr!!

0 0 atbildēt

kāpēc visur viss sākas ar "dabū alu" ?

manuprāt vajadzēja būt " iegādājies alu" :D

0 0 atbildēt