local-stats-pixel fb-conv-api

anekdotes par cukcam5

Čukča aiziet pie sava drauga ekskimosa.Redz uz grīdas izklātu baltā lāča ādu ar ieplestu žokli.Čukča jautā ekskimosam:
-Cik reizes tu uz viņu šāvi?
-Desmit.
-Un cik reizes trāpīji?
-Nevienu.
-No kā tad viņš nomira?
-No smiekliem...
Čukča ieiet veikalā, nopērk kefīru un tūdaļ to atver un izdzer pārdevējas klātbūtnē...uz veikalu atnāk arī nākamajā dienā un dara to pašu...Kad čukča uz veikalu atnāk 3. dienā un atkal nopērk kefīru, un tūdaļ to atver, un izdzer, pārdevēja jautā: Kāpēc Jūs kefīru vienmēr atverat veikalā? Čukča atbild: Tāpēc, ka te rakstīts "Atvērt šeit"
- Cik čukčas vajag lai ieskrūvētu spuldzīti?
- Piecus: Viens tur spuldzi, un pārējie 4 griež galdu!
Tundrā pie upes sēž vīrietis un makšķerē. Pie viņa pienāk čukča un saka:
- Šeit zivis ķert nedrīkst!
- Kāpēc? - brīnās makšķernieks.
- Vajadzīga zivju inspektora atļauja.
- Un kur es tundrā atradīšu zivju inspektoru?!
- Es esmu zivju inspektors!
- Vai es šeit drīkstu makšķerēt?
- Drīkstat!
Čukča tēvs pirms nāves stāsta dēlam - Atceries dēls trīs lietas. Cieni savu māti, rūpējies par ziemeļbriežiem, un, pats galvenais, vienmēr aizstāvi igauņus.Dēls neizpratnē - Bet kāpēc ta igauņus ir jāaizstāv?
- Atceries, dēliņ, kad nomirs pēdējais igaunis, mēs būsim muļķākā tauta zemes virsū!
Čukča brauc ar taksi.Pēc brauciena čukčam prasa divus latus,bet viņš iedod tikai vienu latu un piebilst:
-neaizmirsti ka tu arī brauci!
Čukča, nopircis Maskavā seksuālu sieviešu apakšveļu, atbrauc mājās, uzvelk to sievai un sāicina kaimiņus novērtēt.
Kaimiņš- Uzbudinoši ! Visu cauri var redzēt, gan pufaiku, un vaļenkus...
Čukčam piedzimst 4. bērns. Nu ta viņš iet to reģistrēt. Uzraksta vārdu, uzvārdu. tad ierēdnis jautā kāda bērnam tautība-čukča atbild, ka ķīnietis. Ierēdnis nesaprašanā:
"kāds ķīnietis tu esi čukča tev sieva čukča tev 3 bērni čukčas, kā 4. var būt ķīnietis???????"
Lepni atbild jaunais tēvs: "Ē-ē-ē čukča avīzes lasīt, radio klausīties- katrs 4. bērns pasaulē ķīnietis."
Taiga. Ugunskurs. Pie tā sēž krievu ģeologs un čukča. Iedzer, uzkož, uzpīpē. Raisās saruna. Ģeologs čukčam vaicā:"Klau, čukča, vai Tu zini, kas ir deltaplāns?" Čukča dziļdomīgi paraugās debesīs un saka:"Jā, kā nu ne. Tas ir briesmīgs putns. Viņgad visu dienu šāvu, līdz tas cilvēku palaida vaļā..."
Čukča tulks un izmeklētājs sarunājas
Izmeklētājs:" Tūlk, paprasi čukčam kur zeltu apracis."
Tūlks:" Izmeklētājs grib zināt kur zelts."
Čukča:" Čukča nekāda zelta nezin."
Tūlks:" Čukča negrib runāt."
Izmeklētājs:" Saki čukčam, ja nepateiks kur zelts tad šaus viņu nost!!!"
Tūlks:" Ja neteiksi kur zelts, tad šaus tevi nost!"
Čukča:" Nešau nost, nešau. Čukča pateiks kur zelts. Čukča visu zeltu zem tēva jurtas( no ādas un koka izgatavotas mājas) apracis"
...Kādu brīdi klusums...
Izmeklētājs:" Nu, ko viņš teica?"
Tūlks:" Lai šauj viņu nost!!!"
Čukča Maskavā grib nopirkt uz nomaksu televizoru.Pārdevējs saka:"Čukčām uz nomaksu nepārdodam!"Čukča nodzen ūsas,izbalina matus un mēģina vēlreiz.Atbilde tā pati:"Čukčām uz nomaksu nepārdodam!"Čukča izbalina sejas ādu,nopērk smokingu un lakādas kurpes,un mēģina vēlreiz.Pārdevējs atbild:"Čukčām uz nomaksu nepārdodam!" Čukča sašutis:"Es nemaz pēc čukčas neizskatos,kāpēc nepārdodiet?" Pārdevējs:"Tāpēc,ka šis ir ledusskapju veikals..."
Chukcha paskatās spogulī un saka sievai-klau,mans brālis ir atbraucis,sieva pienāk klāt un arī paskatās spogulī-jā,un paņēmis līdz vēl kaut kādu mauku!
Divi čukčas apmaldās taigā. Staigā, staigā, beigās viens "gudrais" saka: Davai, padosim kādu signālu, moška kāds mūs sadzirdēs. Davai, otrs čukča šauj un šauj, klusums. "Gudrais" saka: davai vēl vienu reizi. Otrs saka: nesanāks, bultas beigušās.
divas sievietes pludmalē sauļojas.pēkšņi ienāk čukča ūdenī.abas izskrien laukā no ūdens.čukča jautā viņām:ko tad dāmas tā laižaties prom? viena no viņām saka:nevēlos,lai mans vīrs domātu,ka pārāk daudz esmu uzturējusies saulē!
sarunājas divi čukčas:jāiet uz kino!tur ir fantastiskas atlaides! kā tā? filma esot izmaksājusi miljonus,bet to rāda tikai par diviem latiem!
7 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Čukča, nopircis Maskavā seksuālu sieviešu apakšveļu, atbrauc mājās, uzvelk to sievai un sāicina kaimiņus novērtēt. Kaimiņš- Uzbudinoši ! Visu cauri var redzēt, gan pufaiku, un vaļenkus... :D:D
0 0 atbildēt
www.tanks.lv
0 1 atbildēt
http://www.spoki.lv/joki/Cukcas/41748 mans pirmais raksts ja nemaldos tas pats pirakstits gandriz tas pasas anekdotes bb
0 1 atbildēt
laabas :D
0 1 atbildēt
uio7 , unn? :D :D domaa, ka vinam bija jaaizlupii visis spoki, lai paarliecinaatos, ka nekas tads nav bijis ? kaada skirba, no kurienes njeemis, galvenias,lai es to spokos redzu :D :D nesaac tikai raudaat ;)
0 1 atbildēt