local-stats-pixel

anekdotes 33

26 4

Jau tresaa dala,sis smaidins-emotionnozime atstarpi starp anektodememotion Korejietis pirmo reizi ārzemēs. Izsalcis iet ēstuvē, ēdienkartē redz: "Hot dog". Ātri atšķir vārdnīcu. — Ko neteiksi — "karsts suns" — mans nacionālais ēdiens, turklāt lēts! Pasūta. Viņam atnes bulciņu, no kuras spraucas ārā desas galiņš. Korejietis neapmierināti skatās uz oficiantu un jautā: — Vai citas ķermeņa daļas nebija?!emotionJāiet 2 bērnu mātei tagad uz darbu, nakts maiņa, bet vīrs nekādīgi nerodas mājās. Gaida, gaida, nenāk. Nu viņa dod bērniem norādījumus: "Bērni, tētis no darba pārnāks galīgi piedzēries, jūs viņu iekšā ielaidiet, kājas noaujiet, palīdziet novilkt drēbes un nolieciet gultā, lai guļ. Tikai apakšbikses nost nevelciet - tur tētim čūska." Aizgāja māte uz darbu.

No rīta māte atnāk mājās, bērni jau sagaida uz lieveņa: "Labrīt, mammu! Mēs visu izdarījām, kā tu teici. Tētis atnāca piedzēries, mēs viņas novilkām zābakus, izģērbām, gulēt nolikām, bet apakšbikses arī novilkām. Bet tu neuztraucies mamm, mēs tev esam drosmīgi: čūsku mēs nožņaudzām, čūskas olas samīdījām, un čūskas ligzdu arī nodedzinājām."emotion Pēteris, Jānis un Miķelis būvē daudzstāvu dzīvojamo māju. Jānis nokrīt un nositas. Kad ātrie aizveduši mirušo, Pēteris sūta Miķeli Jāņa ģimenei paziņot sēru vēsti.
Pēc pāris stundām Miķelis atgriežas ar kasti alus.
- Miķeli, kas par jokiem, kur ņēmi alu?
- Jāņa sieva iedeva.
- Par ko?
- Nu aizgāju, zvanu pie durvīm, viņa atvēra, es prasu: "Vai jūs esat Jāņa atraitne?" Viņa atbild: "Nevis atraitne, bet sieva." Es viņai piedāvāju saderēt uz kasti alus...emotion Divi copmaņi spriež:
- Kā tas ir, ka tu no copes nāc pillā un vecene tevi vienmēr ielaiž dzīvoklī. Manējā tokš ne par ko, guļu trepju telpā.
- Muļķis esi vai?
- Es vispirms noģērbjoss pliks, tad piezvanu pie durvīm, kā tās attaisās, pa fiksam sametu iekšā savas parpalas. Neatstās taču viņa mani pliku trepju telpā.
Pēc nedēļas abi satiekas:
- Nu kā gāja? Vai ielaida?
- Zini, es todien arī tā izdarīju. Noģērbos pliks, piezvanīju, attaisījās durvis, iemetu savas parpatas durvju ailē. Pēkšņi megafonā atskan: "Nākošā pietura Torņkalns!"emotion

Paldies par skatisanosemotion

26 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Anekdotes vajadzētu rakstīt atsevišķi un tad būtu labāk, bet tā vispār labi!

+

1 0 atbildēt

Tīri tā neko palasīšanai aiz gara laika/

0 0 atbildēt